PANCHO Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Dobre rano strýčkove:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Nazdar mexikáne Už máš auto? Konečně ses ukázal, už tady po tobě byla scháňka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Jaka schanka?.) auto jeste ne,v pondeli ho vezu do dilny ale uz mam nejake dily na to sehnane:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Ale Petrrr už tě naháněl, že prej si mu slíbil dokončit tu předváděcí jízdu a že to byl adrenalin, bez kterého už nemůže bejt. To víš, v tom jeho šneku tohle nezažije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 (editace) jo docka se at se neboji a kdyz to vyjde tak mozna uz vyfukem a sanim,take asi 270koni:)) Editováno: 12. Červenec 2014, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Tak to bude nářez, to se ti rozteče blahem na sedačce, budeš ho na konci jízdy vynášet v kýblech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 To jo a protoze jsem postaven z hooodne hmoty tak to bude moc kyblu. Tuhle me v nemecku v Geiselwindu nechteli pustit na jednu atrakci, ze pry jen do 100 Kg :D Nevim jak to ten clovek nemeckej poznal jen od pohledu. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Mě to přijde jako uplně zbytečná a bezvýznamná akce, nevím, k čemu je to dobré, ploužit se někde 70-80, vyhazovat kvalty, nebo vypínat motor, abych vyhrál..... Clinte, normální člověk si tam jede zkusit, co dokáže udělat se spotřebou. Já nehodlám vypínat motor, větrák, nebo rádio. Nejsem magor a nejedu o první místo. PS: ploužit se moc nemůžeš, poněvadž máš stanovený čas (průměrnou rychlost) na projetí trasy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Ja to schvaluji, proc ne. Vyzkouset se ma vsechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Za kolik tam jezdi lidi s 1,2 TSI? Treba s fabkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Tady máš výsledkové listiny za poslední tři roky:http://www.economyrun.cz/attachments/article/12/2013_02_celkove.pdf http://www.economyrun.cz/attachments/article/9/02_celkove.pdf http://www.economyrun.cz/zzz_old/_cz/2011/results/02_celkove.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Pancho zije, tak to je dobry, koukam, ze pojistovna se placla pres kapsu :-D jaky budes davat sani? mas to nejak presne vybrane uz? vyfuk asi jako Arlo, ne? Pawouku a pojedes teda ecorun? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Jo, chci si to zkusit. Už jenom čekám na definitivní potvrzení účasti od bráchy a pak pošlu přihlášku. No co, někdo musí být poslední. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 TY jo tech TSI motoru tam moc neni a kdyz tak zadna slava a kolikrat paradoxne starsi vozy maji lepsi vysledky. Cim to kdyz se furt u novych vozu snizuji emise a papirova spotreba. A furt to vyhravaji Ti sami lide. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Protože ty motory neustále ucpávaj ekosračkama a projevuje se to na spotřebě. Zlatej Renault 25. 2.2i a průměrná spotřeba 7,5. Na spotřebu 6,2. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 (editace) Protože jak říkal Honza si potunej mapy na spotřebu a jedou, vypinaj motory Jde taky o pneu... A klintovi nevysvetlis ze atmosky SOU super Editováno: 12. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 (editace) Právě proto mi to přijde soutěž k ničemu, když ostatní nejedou férově. Navíc ani nepotřebuji vědět, za kolik se dá jet mým vozem nejméně, stačí sto přečíst z výsledků obdobných motorizací a navíc já stejně tak jezdit nebudu a nejezdím, právě naopak, využívám možnosti motoru. Jo atmošky jsou super, natřou jim to malolitrážové turba apři vysokých otáčkách musíš mít sluchátka. Doby atmošek je už pryč, dneska frčí přeplňované motory, protože jedou Editováno: 12. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Presne muj 1,2 TSI to natre klidne Motosmanovo 3,6 :D:D Na pristim srazu dame rovinku na krusovacku a uvidime. Bude mit motosman MODRO pred ocima jeste tyden. :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Mě ani tak nezajímá, kdo s čím za kolik jel - zajímá mě, za co jsem to schopen zajet já. Tož asi tak. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Stejně se pak v tobě pawouku ukáže konkurencni boj a zacnes nahlasovat protesty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Petrr: přijímám. A abych vyrovnal objemový handicap, vezmu své Suzuki. Pancho po svezení procitl a proto zvedá výkon na své RS. Prý by nepřenesl, kdybych ho předjel.[emoji1][emoji1][emoji1] 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 A ma Suzuki turbo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Nee. Klasika 0.9, 39kw. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 (editace) Pawouk: no stejně tě nechápu, ani takovou informaci nepotřebuji, za kolik jsem něco schopen jet. Prostě nic pro mě. vyhozenej čas. Motosman: Tak já vám to odmávnu, zastavím chvíli provoz a budete mít každej jeden pruh To chceš říct, ře to petrrrovi natřeš s tim srandovnim mrňousem s mini enginem? Sázim 3 kofoly na Petrra Editováno: 12. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Pokud je to Swift, tak ten nema turbo ani ted u zadnych motoru krom diesla. No Motosmane, nevim nevim ale asi prohrajes i kdyby to byl Splash a ne Swift. Jeste si to rozmysli abx si predesel ostude. :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky