Stringo Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Vlk v rouše beránčím... tomu říkám nenápadné audi... http://www.sbazar.cz/m.jel/detail/5550520-audi-a8l-42tdi-rv2007-najeto-200000km-cdmenic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 hlavně že má vpředu V12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Tak cumim na Topgear na coolu a zase brecim u toho jak tam srotujou ty kie sportage a ceedy pri ragby. Tak to bych se naopak smál radostí a tleskal Taky k čemu se jinému tenhle shit hodí? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Vlk v rouše beránčím... tomu říkám nenápadné audi... http://www.sbazar.cz/m.jel/detail/5550520-audi-a8l-42tdi-rv2007-najeto-200000km-cdmenic Boha, dyť je to stará a volítaná plečka, majitel má určitě pádnej důvod se jí zbavit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 To jo kokto, ale toho si jen tak asi nevšimneš, navíc když většinou budeš koukat tomuhle auta na prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Clinte možná že si koupil novou a tahle mu už je k ničemu, tyhle Lkové Audiny jsou většinou v perfekním stavu ježděné pouze po dálnicích na dlouhých štrekách párkrát za rok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 (editace) Zejtra půjdu zase něco prolítnout, asi do Hondy, tam mě moc neznaj Mám v plánu krabicoida CRV s 2.2 ropou Ten novej se mi líbí. Kuga je proti CRV jak chudá příbuzná.... Editováno: 29. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Stringo: nechtěl bych platit údržbu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 (editace) když už se tady bavíte o A8, tak tohle a ne nějaký tyhle sekačkovaý motory... http://www.tipcars.com/audi-a8/60-w12-100098178.html Editováno: 29. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Clinte já taky ne, jinak mě by stačil klidně ten slabší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Krásná ta Honda Kam se hrabe Yeti, Kuga nebo korejci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Clinte 1: Jo ta Honda vypada good. Clinte 2: To je poradnej motor i kdy plecka jeste starsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 (editace) dem oslavovat, klint jednou něco napsal proti ŠKODĚ to bych chtěl vidět jak to bude jezdit s tím dieselem za 5,6 litru(toleruji 6 litru)..... Editováno: 29. Červenec 2014, autor: kokta7 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 (editace) Ta Honda je podle mého názoru hezčí jak Mazda CX-5 Kokta - papírové hodnoty jsou nesmysl, jako vždy. Počítám 7-7,5/100 Editováno: 29. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 to asi jo.. hlavně že do accorda dávají 2,4 benzín a na SUV prděj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Hondy se mi moc líbí až na Civic, který mi prostě designově moc nesedí. Ale jinak interiér (soudím pouze podle fotek) je podle mě dosti designově usedlý až zastaralý, to zase tedy koncern vypadá uvnitř mnohem moderněji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 To dneska uvidím Už mám domluvenou jízdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 to už máš zase dovolenou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Musí si po té jeho dovolené odpočinout.[emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 To jo, chodil i pěšky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 hihi zejtra jedu na cestu do blavy SuperB 1.8 TSI 118kW 4x4 v manualu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 (editace) tak se mě stala taková příhodička. při parkování sem nechtěně nacouval do nějakého mercedesu, tak sem na chlapa počkal až přijde. Totálně nepříjemnej. Naštvanej, že to musel sepsat, tak mě furt nadával sprostě hrůza... pak mě začal vysvětlovat nějakého jeho teorie, že bych stejně ujel atd, když sem na něj počkal. P.S. je to nějaký doktor a chová se jak.... na jeho autě opravdu mini škrábanec, ale chápu že to chce nechat opravit, u mě nic... hold je to hned Editováno: 30. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 a pouceni? priste ujed 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Taky bych neujel, nemám tu povahu, vím jak jsem vytočenej když někdo něco udělá mně a ujede. Ale pokud by na mě vyjel tímto tónem, asi by svoje doktorské Mudr. vzdělání potřeboval hned aby si ošetřil střelná poranění. Chápu, že to člověka nasere, ale pokud ten dotyčný jedná slušně a ještě čeká, tak nejde o život. Okamžitě bych mu to vysvětlil. Mně se stala také u předchozí O1, manželka šla shodou okolností ráno pro rohlíky a jeden co stál přede mnou nějaký montážní vůz pickap, tak jak couval tak taky se mi opřel o SPZ, jak to praskalo tak to zaslechla manželka a hned si ho podala, jinak by taky určitě ujel i když trvdil že ne. Naštěstí nárazníku nic nebylo a jedině co popraskalo byl držák SPZ, nárazník se jen asi prohnul a vrátil zpět. Jen že jak už to tak bývá, kupoval jsem novou a když na předek tak vzadu nebudu mít hnusnou starou, tak i na zadek. Přední jsem vyměnil v pohodě a zadní protože ten šroub je uchycenej do ocelový vložky se závitem ve výku kufru, tak letitý šroub zarezl a nešel povolit, 2 dny jsem prostříkával WD a jinými povolovači, až jsem šroub ulomil a bylo . Musel jsem do servisu kde to odvrtali, vyřízli nový závit a ok. Vzali si za to celých poctivých 100 Kč. Podotýkám neautorizák. Kdybych šel do autorizáku bylo by to na výměnu celýho víka kufru za 30tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 (editace) mno petře nějak tak to má poškozený, dle mého to bude stačit rozleštit jenom, opravdu mini škrábanec.... největší FAIL, sepisovali jsme papír na jeho kufru, to mu už nevadilo :D Editováno: 30. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky