kokta7 Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 tak si kup celý auto alespoň budeš mít funkční přední nápravu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 Kokta tam má kůži z Kojota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 Proc myslis ze ma kokta furt nejakeho psa. Koupi stene pocka az vyroste a pak je dobra kozena sedacka na svete a skoro zadarmo a jeste ma plnej mrazak masa na gril. By se Pancho v praci olizoval. Karbanatky na svacu atd. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 trapáci, at vám nějakej vandal poškrábe auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 My máme psy rádi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 Ja miluji psy tez. Kokto to co nam prejes bych nepral ani nejvetsimu nepriteli. To je od tebe "pekne". Jinak tve prani uz se na pul splnilo i kdyz u manzelky auta. No a pak i pred nejakym casem nejaky sikula pri parkovani odrel cely zadni roh. SES SPOKOJENEJ ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 ne, ale nesnáším tyhle keci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 (editace) Jojo, já mám taky trochu štrejchlej blatník, asi někdo s taškou u Lídlu....teď už bude Kokta echt spokojenej a dobře bude usínat Editováno: 10. Srpen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 Kokto jak se do lesa vola....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 Jinak si ted dělám oběd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 to není labrador, to mě nevadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 Pancho, se ten malej pejsek nezdá kolik má masa... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 Takže to nebudou 4 klobásky, ale 4 nožičky co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 Tak to sedi. :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 (editace) Radius se po dvaceti minutách koukání do motoru znalecky zeptal, zda je to benzín nebo nafta :D chtel jsem totiz taktne poukazat na fakt, ze kdyz uz Skoda setri i na posranym znacku, tak O3 FL uz nebude mit ani napis TDI... pripadne dekl vubec... a kdyz jsem sahal pod dekl, tak molitanu tam bylo tak malo, ze vlastne nevim k cemu tam byl Koukam ze Clint vzadu veze cisternu s krvi Mimochodem, kdo mi poradi, k cemu tohle vsechno vlastne je, nejakej navod tam je, ale kdyz jsem ho otevrel, tak to spis byla reklama na dalsi produkty, drobnym pismem bych tam mozna navod k pouziti nasel: Ten liquid wax je tekutej vosk? A nanasi se tema dvouma molitanovejma houbickama? tire gel - predpokladam ze to je ten lesk na gumy, kterej v aaa a auto strikaj na gumy a clovek neznaly pote nekouka na vzorek s domnenim, ze jsou gumy tyden stare wash and wax - klasickej sampon na auto? a k cemu jsou ty 2 hadry? jeden asi na sklo, druhej na co? Na ususeni je tam ta ruka ne - mmnt, ta ruka bude na myti (misto ty velky houby co pouzivam)? Kazdej ma jinou drsnost a vzor. Dostal jsem to k narozeninam pred rokem, tak by to mozna chtelo uz zkusit, ale ten muj Coyot ne a ne dojit. BTW: na fotku se vse co mam doma neveslo, tohle jsou tak 2/3... mit jeste cas a pouzivat to. Editováno: 10. Srpen 2014, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 a neco pro Koktu Na co upozornit: do kufru by se vesly max 2 baleni vod oboje dvere na leve strane nelze zavrit dvere za ridicem se odrely o dvere ridice a pak se vratily zpet - je to videt uplne nahore vlevo u nohou ridice se zlomil tunel, stejne jako kastle na bocich cely interier skocil dopredu, sedadlo ridice se propadlo vejfuk vypada celkem dobre 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 Jojo, to Kokta dobře zná, takhle končej všechny jeho kárky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 Kurnik, docela demolice i v interiéru. A vidím Auto Styl, tak tam bych si po zkušenostech se služebním autem nenechal vyměnit ani čepičku na ventilku pneumatiky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 tak to je mazec... v pátek za mnou taky brzdil na krev jeden s takovou malou bílou mrdk*u... klasika křižovat u Lužánek směrem od Boby... za křižovatkou zastávka autobusu, auta z pravého se ser*u do levého pruhů, o kus dál přechod, kde auta stojí.... já jsem stál poslední za křižovatkou a magoři co na poslední chvíli přejíždí křižovaztku na oranžovou, nebo už na červenou asi se zavřenýma ořima a zatajeným dechem a ejhle a za křižovatkou dup na brzdu... jen jsem se díval do zrcátka, ruce z volantu dolů, dlaně na stehnech a čakal jsem ranu... no zastavil za mnou asi na centimetr... kdybych nespěchal šel bych mu ještě upravit adrenalin ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 (editace) no to je podobná demolice jako u mě, akorát mě dveře zavřít šli ale byly dost podobně zkroucený, jinak koš mě vzadu vypadl taky vejfuk i s koncovkou mě taky zůstal A je vidět, že řidič neumí sedět v autě. kdyby seděl v autě jak měl(tzn opřenej o sedačku), tak by sedačka byla prohnutá jako u mě. u mě spolujezdec ovšem opřenej nebyl, tak s opěrákem nic nebylo. Editováno: 11. Srpen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 tady je zase mrtvo_) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Tak to je hustý, hold řízená deformace. Jinak ono se říká, že auta jsou konstruována spíš na čelní náraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 tak pokud do tebe vletí kamion v 80 zepředu nebo zezadu, tak ti pomáhá anděl strážný.... to samý když do tebe vletí osobák kolem 100... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 To souhlas, ovšem, to pak jezdit jedině v tanku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky