XJOHNNYX Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 mě se při dešti okna zavřou, ale jen když je auto zamčené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 On mysli dojezd při otevírání jednoho okinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 (editace) No já to právě zkoušel, zamknul jsem, nechal otevřená okna a polejval jsem senzor na čelním skle a nic... Kokto: já myslím cokoli s oknama, nevím co to umí, resp co by mi šlo. Mě prostě nefunguje nic automaticky... při tom mi řekli že to aktivní mám... Editováno: 10. Září 2014, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 já sem odpovídal Stringovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Já mám všechny zde jmenované vymoženosti. Jen mám doupravené zavírání při dešti. Dříve jsem to musel pokaždé aktivovat před zamčením. Teď to mám natvrdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 No a Clint to má tak, jak pochopil správně kokta. Rapid nemá automatický dojezd okna při zavírání (musí člověk držet tlačítko jako vocas po celou dobu zavírání okna) ovšem automatický otevření okna že jen zmáčknu tlačítko pustím a okno už sjede dolů samo to má. No a Clint to má přesně obráceně. Jemu se okno po krátkém stisku zavře, ale při otvírání musí to tlačítko držet úplně stejně jako já při zavírání. Což mi přijde u tohoto vozu k smíchu. U své O1 elegance jsem měl automatické jak zavírání, tak otvírání. No a to je jediná věc co mě u Rapida opravdu žere nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 je vidět, že víc lidí pořádně v práci asi nehákuje http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=stats Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Já màm dovču a válím se u vody. [emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Motosmene co máš teda za auto, když máš všechno? Já mám OII předFL co u toho jde nastavit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Ach jo, Ti Pražáci se mají opravdu nejlépe. Motosman ještě v práci přes léto nebyl. Normální lidi mají v roce 20 dní dovolené, někteří 25 dní dle zákona, popř. dle kolektivní smlouvy atd. Motosman to však má obráceně. On v roce jde 20-25 dní do práce. Hold Pražáci a my ostatní na ně dřeme Jinak Motosmane, kdybys věděl o nějaké obdobné práci co máš ty, klidně i v Praze dej vědět, beru všema deseti klidně za polovic co máš ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Motosman má O2 1,8 TSI 4x4 po fl. jinak to má napsané v podpisu. (vím jsi asi na Tapě). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Nejsem, ale mám vypnuté podpisy tak co by mělo fungovat na předFL s těma oknama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Petře a co děláš za profesi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Stringo: myslel jsem to o těch oknech. Jinak mám FL s hadexem a ty mají téměř vše. Co není, jde dokódovat, popř. jen natáhnout dráty. Petrr: OK. Kdyžtak dám vědět. Jinak stačí sjíždět večer kolem 21:00 jobs.cz , heslo řidič( všechny varianty) a něco se najde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Petrrr maká jako "Store container operator", u nás tomu říkáme popelář 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Já makám jako ďas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Clintovi to dovirani ma fungovat jak nahoru tak dolu, jen bude problem ten, ze to okno nema nastavenou dolni mezni polohu a proto mu to dolu samo nejede. Me totiz okna jezdi vsechny nahoru a dolu na automat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 tak tohle už jsem někde četl, ale nějak nevím jak se to má nastavovat??? třeba to je i můj problém. Já jsem udělal jen to, že jsem nastartoval a zajel úplně dolů a úplně nahorů... jak se mají tedy nastavit okna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 na OII mi stacilo nekolikrat pomackat cudlik dolu v dolni poloze okna a pak nekolikrat cudlik nahoru v horni poloze okna. U OI mi okno u ridice nedojizdi zcela dolu, tak mu na nastaveni pomuzu malinko domacknout. Jinak Rapid to ma osockovany, tam je jenom "sjezd" dolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Někde je tu na to návod, včetně centrálu. No a rapid - tam padá okno samospádem.[emoji16] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Klintovi se mažou byty i v jednotce centrální elektriky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Stringo: hoď dotaz do googlu. Našel jsem klíčem zamknout - držet klíč a držet 2 sec. po dojezdu oken. Potom odemknout - držet a po dojezdu oken ještě podržet 2 sec. Toť vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2014 (editace) Jojo, dolů manuál, nahoru automatika, u petrra přesně naopak Ale už mi alespoň chodí to zavírání při dešti a konečně se mi nerozsvicejí tlumená nad 140km/h Editováno: 10. Září 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Ty vago to jsou automatizace :D Já jsem rád ze okýnka v elektrice :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Hoši, skosil mě nějakej virus, asi Ebola. Sem uplně vyřízenej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky