Ondrero Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Tak moc nefuň do kompa ať to taky nechytíme A jinak uvařit čaj a zalíst do postele. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 V jeho případě spíš pravý opak. Vylézt z postele a na čerstvý vzduch.[emoji16] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Stringo: hoď dotaz do googlu. Našel jsem klíčem zamknout - držet klíč a držet 2 sec. po dojezdu oken. Potom odemknout - držet a po dojezdu oken ještě podržet 2 sec. Toť vše. Mám zaslepené zámky, tudíž nemůžu odemykat a zamykat klíčkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 A čudlík na zamykání auta máš? Stejný postup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Myslíš na DO? No to mám, to bych auto nemohl zamykat takže je důležité to neudělat ovladačem uvnitř auta, ale buď klíčkem, nebo DO?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Dálkou by to mohlo jít taky. Ale myslel jsem to tlačítko na zamknutí auta u řadící páky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Clinte naposledy kdyz si chcipal, chytl jsem to i ja. Od ted sem nechodim, resp. si beru rouzku a to i na prsty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Kurnik, čaj by šel, ale datum nee. Nějak to zkusím pořešit v kolbence.Octavia za mega je mega úlet. Podle mě je celkem rozumně nastavená cena u RS, ale dát milion za Octavii je čiré šílenství. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 (editace) tak ceníkovka je mega, reálně to bude přes 900 tisíc... ale úlet to je myslíš kolbenova 50,MÉÉÉBELIX? akorát tam nemáš haldex http://skoda-car-configurator.cloudapp.net/CarCard/57924718 http://skoda-car-configurator.cloudapp.net/CarCard/57924960 Editováno: 10. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Žádnej Mésráč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 co byt meesrac? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 mééééébelix kolbenova 50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 (editace) Pro O2 FL rv.2009 Editováno: 10. Září 2014, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Dálkou by to mohlo jít taky. Ale myslel jsem to tlačítko na zamknutí auta u řadící páky. to mám taky, ale tím mi nesjedou ani nevyjedou okna ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Tím taky. Stačí podržet.[emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 (editace) tak to zkusím až přijedu domů...každý zvlášť... a dolů se to nedělá? ZKUSÍM TO VŠECHNO Editováno: 10. Září 2014, autor: Stringo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Twl, další expert s úžasným názvem vlákna: http://forum.skodahome.cz/topic/129825-pomoooooc/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji122] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 A to není jediný, takových starších vláken tady bylo víc. A možná se ještě někde najde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Jedno jsem našel, dokonce má taky ve slově pomoc čtyřikrát písmeno o... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Na druhou stranu, hned se někdo ozve. [emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Jo, nasranej moderátor. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Ale někdy je složitý se trefit a najít to co potřebuješ. Navíc když je někdo evidentně nekomunikativní, má problém se vyjádřit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 Někdy ano, to vím i já. Ale tady stačilo zadat do vyhledávání "vag chyby" a bylo to. Tady dostaneš rady zdarma, ale ten kdo radí, tomu věnuje svůj čas a svoje znalosti. Zatímco ten potřebný, je dost často lenivý tomu věnovat pár desítek vteřin, nebo několik minut hledání... Ale ten název vlákna, ať se na mě nikdo nezlobí, je skoro provokace. A proto jsem mu to zamknul i s poznámkou. Jinak většinou ty vlákna spojím. Ale na to si zase nesmí uživatelé zvykat - to bychom tady už nic jiného nedělali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Září 2014 Sdílet Vloženo 10. Září 2014 To máš pravdu. Ale třeba já jsem řešil xenony a bylo tady toho spoustu, vše co jsem našel jsem pročetl ale když tomu nerozumíš, nedáš si ty souvislosti dohromady. Tady je milion jednotek, kombinací a možností a stejně pak musíš přesně řešit svůj problém a to je potom masakr to někam cpát, člověk co to tu nezná se v tom hned ztratí. Ale je fakt že nadpis POMOOOOOOC je dětinskej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky