Radius Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Toz me se start stop libi, jenze neverim tomu, ze v dnesni dobe to auto bude na tu zatez stavene. U sluzebaku proc ne... ale jsou situace, kdy to cloveka vypece, ale kdyz se to cloveku stane 1x a vi jak se to stalo, tak pak priste uz vi ze nesmi moc rychle - ale uz to omezuje. A Kokto, chci videt jak pri oranzove na semaforu startujes, radis a rozjizdis se (a nedej boze, kdyz jsi si dal jeste rucku, abys v noci zbytecne neoslnoval ridice za tebou). Urcite to nebude tak rychle. Zkousel jsem to znovu. Po nastartovani motor nelekne, ani po ujeti par metru. Dokud jsou zvysene otacky, tak je to ok. Bohuzel, dokud jsem se plouzil garazi, tak to porad zahrivalo a pocukavalo... pak jsem vyjel ven a zde by to asi uz chciplo, ale zastavit hnedka u vratnice asi neni nejlepsi napad (je to v ostre zatacce). Pak je mirnej kopec a krizovatka, zde uz to chcipa (odhadem to je tak max 300m). V garazi bylo dle PP 20° C. Rano bylo 10° C, zde to na krizovatku mam tak 500m a nic, otacky uz byly normalni. Takze to asi kouka jen na vodu (neberu v potaz stav baterky atd.). Vcera jsem jel nakoupit s 02 takze jsem hnedka presedal z 03 a proste palubka v 02 je kvalitnejsi, minimalne se netvari lacine a razeni jde lip. Ale chtelo by to porovnat 1.4 tsi vs 1.4 tsi. Kdyz porovnam i plosky na dverich s ovladanim oken, tak v 03 je ten plast zase osklivy, v 02 to vypada nasobne lip. A zapomnel jsem vyfotit lakovani mezi dverma a blatnikem... nemusim byt stoura a neco hledat. Staci otevrit dvere a od ridice je ten hnuj videt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 (editace) A proč bych chcipal motor? Ses blázen? Ja startují co nejméně to jde... Editováno: 18. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Zdarec hoši, jen připomínám srázek "Čaj o páté" v pondělí 22.9. v Krušovicích Já nevím, chcete mě? :-) Mám přijed na čaj, kde jsem všem s KinderCar pro smích a nebo na sraz kde jsem ještě více lidem s KinderCar pro smích :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 (editace) Uděláme si svůj sraz Petře.(me zase furt někdo pomlouva RKO) A Klint ti závidí tvoje nové auto a hlavně už skoro to je závodní speciál!! Editováno: 18. Září 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Jasně kokto, ale jen cos to dopsal, tak sis odpliv. :-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Petrrr: KinderCar je super a rozhodně bych se za něj nestyděl. Já, když to jde, tak si půjčím i fábii. To abych uspojojil své ego, jak jsem udělal dobře, že jsem vzal Octu. :-) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 dej fotky, rád se podívám co jsi našel, já na služební OIII koukám z okna, zatím jsem nejel, ale celkově ten interiér se mi vzhledově líbí, je pravda, že ta palubka je prostě VW a OII se mi líbila víc a byla i praktičtější (schránka na palubce je u mě stále využitá) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 A proč bych chcipal motor? Ses blázen? Ja startují co nejméně to jde... Jsi psal, ze to zvladnes sam...http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/124742-Clintův-pirátský-klub#entry1952055 Jak rikam, na soukromym bych to chtel mit trvale vyple, na sluzebaku se mi to i libi s malym ale. Stringo jestli to bylo na mne, tak neni problem, vyfotim. Ale predpokladam ze fotky interieru jsou vsude na netu... Rapid je peknej, dokud na nej nekoukam zepredu nebo dokud nejede za mnou a pak se nesmi koukat do interieru. Az se Petrrrre potkame, tak bys mi mohl predvest ty repraky. V 03 je asi nutnost priplatit za Canton repracky - jeste jsem je ale neslysel na zivo, treba to bude z louze do blata... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Vsak sem to myslel tak, ze já sam uznám za vhodný kdy chcipnu či budu startovat motor a nepotřebují k tomu žádnou jednotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Já teda nevím,ale na můj hudební hluch hrají ty repráky docela slušně(Elegance).Kdo se s tím nespokojí,tak myslím,že má i lepší možnosti než jen Canton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 (editace) :-) Editováno: 18. Září 2014, autor: Sanek81 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Sanku repraky v o3 ale fakt stoji za nic, horší jak v pólu co sem mel z roku 97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 (editace) Jsi psal, ze to zvladnes sam... http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/124742-Clintův-pirátský-klub#entry1952055 Jak rikam, na soukromym bych to chtel mit trvale vyple, na sluzebaku se mi to i libi s malym ale. Stringo jestli to bylo na mne, tak neni problem, vyfotim. Ale predpokladam ze fotky interieru jsou vsude na netu... Rapid je peknej, dokud na nej nekoukam zepredu nebo dokud nejede za mnou a pak se nesmi koukat do interieru. Az se Petrrrre potkame, tak bys mi mohl predvest ty repraky. V 03 je asi nutnost priplatit za Canton repracky - jeste jsem je ale neslysel na zivo, treba to bude z louze do blata... Myslel jsem vyfotit to u těch dveří, co se ti nelíbí na zpracování. Interiér jsem viděl na živo. Canton hrajou bezvadně, je to stejné jako když jsem měl 8repro v eleganci a dal jsem tam SoundSystem je to nebe a dudy, navíc Canton už není koncernové řešení, ale opravdu audio od výrobce co se tím zabývá, takže příští vůz z koncernu jedině s Canton Tedy jestli VW nemá náhodou už Bose... to je zase o level výš... Editováno: 18. Září 2014, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 (editace) Petrrr: KinderCar je super a rozhodně bych se za něj nestyděl. Já, když to jde, tak si půjčím i fábii. To abych uspojojil své ego, jak jsem udělal dobře, že jsem vzal Octu. :-) Ale jo, však já jsem spokojen, hlavně teď co mám těch x koní navíc, jen rejpu abych nemusel jezdit Pro ten samej pocit pro kterej ty sedáš do Fábie, já sedám do Thálie. Páč Fábii mám k dipozici jen služební F1. Radiusy: jasná věc. jen to CD na poslech Evu a a Vaška si musíš vzít svoje, to já neposlouchám. A mám jen repro vepředu. A interier mně se líbí, na oko. Editováno: 18. Září 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Rapid je dobrej taky i ta Fabie, je to jen o tom, že člověk přesedne do něčeho lepšího a už se mu nechce jít zase zpátky s výbavou. Já byl rád v GII za cokoli co tam bylo navíc oproti 120ce, pak jsem měl felicii (bráchovu) zase to bylo lepší než v Gčku - origo rádio na kazety, repráky i vzadu (stálo to za hovno, ale byly tam). Potom firemní Fábie II prostě to bylo terno, kdo to měl byl prostě špica, plasty vrzaly ale bylo to moderní auto jak víno a pak jsem koupil OII v eleganci, prostě špica a taky si teď říkám, že bych domů Fabii nekoupil, ale je to prostě o tom, že člověk si těžko zvyká na něco horšího, ale pro spoustu lidí jsou takhle auta prostě výborná a tak to má být. Je to stejné jako, když se budete bavit s člověkem, co jezdí v GLSu nebo A8 a bude říkat, jak je Octa sockovůz i v eleganci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Petrrr: To víš, že tě chceme. Podívejte se na něj, jak smutně kouká, jaký má smutná očíčka a jak poklepává tlapičkou Jinak Canton, s tím já počítám do nové káry stoprocentně 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 (editace) já spíš počítám že bych si nechal něco dodělat od ahifi, jen mě sere že je to tak daleko :-) Editováno: 18. Září 2014, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Hurikáne, když ji miluješ, neníco řešit. Jinak já přesedlal z O1 - 1,9 TDi - tehdá elegance do Rapid ambition fresh a v 75% je Rapid lepší z celkového hlediska. Těch x let rozdíl musí i u Škody být někde znát a je znát, bohužel v těch 25% negativně vlivem šetření. Zase O1 tehdá 550, Rapid 350. Ok, na jedno z toho přijedu, rozmyslím přes víkend. Pancho by byl nešťastný a neměl by závozníka při tunění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Právě Pancho s tebou už dopředu počítá, prej už jste sehranej tým, akorát si prej máš pro sichr vzít helmu, plechové rukavice a drátěnou košili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 S temi soundsystémy to jde z kopce. O2 fl dobry, s2 horší a o3 dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 a O4? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Petrrr:O4 už bude mít tak velký kufr, že ti tam bude hrát živá kapela:-) Ovšem za příplatek;-) 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2014 U petrra ne, ten si koupí další kinder kár, Rapid II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2014 Stringo: přijedeš na čaj, nebo na 6. sraz? Nebo na oboje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky