Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pánové trošku čumím co se tu děje :-) nechápu :-) 

Ačkoliv jsem stále nepochopil jak to chodí na srazech, ale rád bych dorazil jakožto nováček fóra na sraz v Krušovicích ač je to přes 3/4 republiky. Nicméně snad do té doby dorazí auto.... :-(

Vloženo (editace)

čoveče, Klint je fakt ospalý...  :) už sem čekal vtipy typu" kokta ti prohledá švi u sedaček lupou u laurina :D)

S Klintem nejsou žerty, když mě ukázal jeho 20 průkazek od zbrojáku, tak sem se fakt začal bát!

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 3
Vloženo

Na průkazky od zbrojáku vám kašlu, ukážu vám výbuchu prachových disperzí  z průmyslu :-D (černě uhlí, hliník, mouka, cukr, slad atd .... ) :-D 

Švy si zkontrolujte pokud bude co :-D

Vloženo

Pánové trošku čumím co se tu děje :-) nechápu :-) 

Ačkoliv jsem stále nepochopil jak to chodí na srazech, ale rád bych dorazil jakožto nováček fóra na sraz v Krušovicích ač je to přes 3/4 republiky. Nicméně snad do té doby dorazí auto.... :-(

Jak to chodí? Asi takto: příjezd na místo, dobrý oběd a pokec v hospodě, pak nástup k vozidlům, kde se provádí nezbytné kódování a pomlouvání výbavy, výkonu, benzínu, či nafty. :kol-28: Pak většinou nějaký to kafe, dezert, či u některých jedinců druhý oběd a zpět k vozům. Rozjíždíme se jak kdo potřebuje. A to fakt chceš přijet z takové dálky? To by měl Clint přichystat nějaké extra uvítání. :kol-47:

Vloženo

Extra uvítání, přemejšlím, ano rozbijeme mu o auto slavnostně láhev šampaňského (nějakého laciného, složíme se všichni) ;)

• Pozitivní 1
Vloženo

To abych vytipované místo vystužil nějakým kusem plechu ze zaoceánského parníku, aby se při otvírání oné lahve nepromáčklo  :kol-28:

Mno tak jakože láká mě sraz to jo, ale taky nevím zda bude do té doby auto a něco mi kolega říkal že možná vyrazíme od čtvrtka do úterka na služebku do Polska, nic není zatím jistého.

Vloženo

Ale hlavně zajede auto jednou jízdou a pak už tomu může dávat kouř aby se DPF nezanesl. My mu to můžeme protáhnout do Krušováčku aby si ventily sedly a bude-li chtít Pancho za mé navigace mu udělá echt tuning v podobě kol naležato. :kol-47:  

Vloženo

Teď, když někdo řekne, co že máš v autě za hravcovský sračičky, nebude nikdo z nových vědět o čem je řeč. Jen my skalní, co hodně pamatujeme, budeme vědět, že jde o lane asistent atp....;)

• Pozitivní 2
Vloženo

nebo toto?

audi_r8_and_hot_ass-1680x1050.jpg

Kdes vzal fotku moji pritelkyne? Si rikam ze mi za ni nekdo leze. V pondeli byla nejaka divna a kdyz jsem prijel ze srazu, tak byla vana jeste mokra... a to je divny. Obvykle uz byva ve 23h sucha! To znamena ze se koupala dyl, nez je obvykle a to neni obvykle a zrovna kdyz jsem byl neobvykle pryc dyl, nez obvykle.
Vloženo

Jako jestli neprijede Hravec, tak si u me nech otaznik Clinte. Kdyby prijel, tak jedu i napr. po kotoucich. Jeste je tu teoreticka sance, Maverick - to bych prijel i busem, kdyby bylo nejhur.

• Pozitivní 2
Vloženo

:kol-98::kol-98: tak to se povedlo. Promiň, nějak jsem si špatně vsugeroval že se jedná o dehet. Beru poznámku o DPF zpět, ostatní zůstává.

No, treba jsi koukal do budoucnosti... ;-) Se zprisnenim EURO norem je vice nez jiste, ze dalsi generace DPF dostanou.

Vloženo

No abych trochu zastal Hravce když tu teď není, musím Tě poučit, že u kanalizace je to "trouba" (kanalizační trouba) a pojem kanál není správně, nýbrž "kanalizace".   :-) :-) :-)

• Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...