Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jo to jsem taky viděl, pěkněj film to je.

Tak jsem využil hezkého počasí a umyl krásně sršáně. To by měl Pancho ze mě radost. ;)   Ještě musim vyleštit laufy od ždímačky a rozleštit ty škrábance od čokla. Už se těším, až jednou tyhle laufy mít nebudu a budou tam ty parádní na RS-u ;)

a co vnitrek  ?:)

Vloženo

Clovek musi uspavat a montovat kocarek zkusmo do sportovniho rezimu. Z SUV z nej delam Sport RS. A taky jsem musel uz opravovat Pawoukovo klicenku simply clever. Stalo se s ni presne to, co popusoval Pancho, nastesti jsem si s tim pohral a zas to facha, hold kvalita klicenky vypovida o kvalite simply aut. :D

Vloženo

odpadne ten polokrouzek z uchyceni. Coz bez toho klicenka prestava byt klicenkou. Uvnitr je pruzinka se sroubkem a ten sroubek se casem vycuka. Staci demontovat uchyceni textil. pasku sroubek s pruzinkou a polokrouzkem do sebe zasroubovat a zas to fachat. Predpoklada to ovsem nic z toho neztratit. Jinak je suprova s tim otvirakem. :D

Vloženo

odpadne ten polokrouzek z uchyceni. Coz bez toho klicenka prestava byt klicenkou. Uvnitr je pruzinka se sroubkem a ten sroubek se casem vycuka. Staci demontovat uchyceni textil. pasku sroubek s pruzinkou a polokrouzkem do sebe zasroubovat a zas to fachat. Predpoklada to ovsem nic z toho neztratit. Jinak je suprova s tim otvirakem. :D

No to je aušuš, ale co čekat, když je to od ŠA. :kol-28:  Asi to nechávají vyrábět někde v Číně. :kol-32:

Vloženo

Nejlepší je bóbika...

A propo. Koukal jsem na Hnůjday Genesis a vůbec to nevypadá špatně. 3.8, 4x4 automat. Jsem zvědavej na cenu....

Sedím si tak v neděli před sklépkem v Pavlově a najednou to probuble kolem, tož pěkné auto to je.Černé, pan to měl trochu zaprášené, ale libilo se mi to.

Vloženo

Je mi to líto Kokto, vím jak se ted asi cítíš, upřímnou soustrast.

Hrozné, to už je druhá obrovská ztráta na tomhle fóru během pár dní:-(

• Pozitivní 1
Vloženo

no mne se to ale ulomilo:(

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...