Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

No, ono je taky fakt, že taková auta napucovaná, lesklá přitahují pozornost. Mně asi za 14 dní co jsem měl R ukradli anténu, no taky 500 v prdeli. No a ty prahy bych raději nechal jak jsou, pokud to není joo v prdeli. Lepší než řezat a dávat nové. Každopádně Ozi má fakt smůlu, červenou nikdy nekoupím.

Vloženo

Clinte,

kdyz nepujdou povolit kola, tak proste chytnou za tu magickou kliku a odjedou :D. Vis ze Hyundai/R. Fluence ma vsechny 4 kliky magicke? Skoda jen 2? Nebo se musi za vsechny priplacet (at tam, ci tam)?

Vloženo

OZI: začínám si myslet, že to byl někdo z obyvatelů domu. Prostě si nemyslím, že by se nikdy nic nestalo a jakmile tam zaparkuješ ty, že by zrovna jsi měl takový pech a ještě aby věděli co je za krytým parkingem.

Už jsem to dal za úkol sdílet manželce na FB a zde na foru do Plzně

CLINT: souhlasím, jsou věci co prostě jsem se vyléčil a kupuji jen origo = stěrače, koberečky do auta, vzpěry, olej a chladící kapalinu, ostatní věci beru dle potřeby

Radius: ani nevím, že na stěračích nějaké indikátory jsou  :kol-32:

Vloženo (editace)

Peeetrr, asi to neni o barve, ale fakt o tom, jak to auto je vylestene. Ja ho taky umyl a vlastne poprve se nepovedlo a podruhe uz jo.

Hever je ukazka toho, jak jsou Skodovky levna auta. Byvalou 01 mi takhle svara zvednul na vymenu kol a ohnul mi práh, sice to byl az spoj dale v aute ( bylo to videt z vetsi dalky), ale přece. Rval jsem na nej co dela, ze se to ma zvedat u kola a on se dusoval, ze takhle meni kola na jeho 307 a nic. Stejne to meni u meho taty a taky nic.

Stringo:

co vim, tak ho mela 01, mozna i Fabie 1, S1 - to nevim, byl to trend prvnich Aero steracu. Ale u 02 uz indikator neni, je to divny.

Editováno: , autor: Radius
Vloženo

no asi takhle, ze 7 aut co tam byli tak nevykradli jen rozpadle stare polo co s nim jezdi nejakej delnik a pak starou felicii, ktera se po doteku rozpadne... :(

sli napric znackama, Suzuki, Hyundai, Skoda - aspon co mi rikali, u vsech vyparany zamky a kradli neco uvnitr, me pak ukradenym heverem zvedl auto a ukrad kola, takze asi tak :(

Vloženo

tak to byla větší akce spíš... no každopádně asi kamery by v těchto prostorech chybět neměli a hlavně by měly přijít větší tresty za tohle, ne podmínka, nebo sedět na 2 roky a po roce tradá,...sekat ruce!

Vloženo

10s hledani a hned mam sterace (uprostred je videt ten bazmek, skoda ze tam neni videt ten vykricnik, mozna se uz nedava):

http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-facelift/sterace-krytky/skoda-octavia-predni-sterace-aero-orig-koncentrat-zdarma-id:9290.eshop

http://www.obautodily.cz/soubory/Image/velky/hes_9290-sterace-090.JPG

takze Superb1 ne, ale Fabca 1 ano, mi kolikrat prijde, ze zakladni veci vubec neznate a to me auta moc netrapej a nebaziruju na detailech

Vloženo (editace)

Pancho, došla mi slova a už Ti na to nemám ani co říct, ale jsi dobrej. Jinak jak to meješ, wapka prý na to není úplně good. Poraď starému amateurovi. 

Jinak u nás se dnes ještě ráno solilo -4st. , tedy já s mytím musím ještě chvíli posečkat.

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo

Jde to ale musíš ubrat tlak a nebrat to blízko. Jinak az se uděla pořádné hezky. Tak tak sundám předek. Celou stěnu. Vyčistím chladiče. A motor a převodovku vezmu štětečkem a pořádné vyčistím. To potom bude.

Vloženo

Copak ještě o ty kola,to mrzí,sere i zabolí,koupí se jiná,ale ty prahy a podlaha,to je brutál.Spravit se dá sice všechno,ale už to nikdy nebude originál.

Mi nabořil na parkplatzu nějaký zmetek u tři měsíce starého Rapida pravý př.blatník a statečně ujel,aby nepřišel a bonus,oprava výměnným způsobem stála v AS 14.000Kč,moje spoluúčast z havarijka pět litrů.

Ještě že je tam fakt super lakýr,který i soutěží v oboru na čelních místech,takže k nepoznání,z toho jsem měl trochu dost lufta,ale v počítači AS už mám stejně vroubek....

Nenaděláš nic :kol-27:

Vloženo (editace)

Parkoviště u obchoďáků jsou tragická, lépe parkovat co nejdál a o samotě....

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

Jj pozvu ty profiky do Krusovic, tam budou mit zne. Nebo chodi taky na skodahome a pozvou se sami. Si necham asi jeste zimaky s plechacema. [emoji3] a budu mit na pul prezuto. Z kufru vyndam pak hliny a to uz si nasadim sam, pokud mi tam nechaji srouby vcetne tech bezpecaku. [emoji38]

I kdyz plechace asi chtit nebudou, na miste budou mit lepsi a vetsi.

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo

tak tak, to je zákon schválnosti s tím parkingem dál od marketu... Zastavíš až na druhé straně parkoviště, sám nikde nikdo a kdyby ses posral, tak tam sám nezůstaneš a kdyby ses posral na dvakrát, tak nezaparkuje u spolujezdce, nebo tak aby ti nic neorval a nalezl jsi do auta normálně... Už jsem to psal, ale většinou když to zavání vyloženě provokací, nebo někdo bezohledně omlátí moje auto, tak se mu na jeho autě vyřádím a to říkám naprosto otevřeně a nestydím se za to. Já nekradu abych měnil auta po 3 letech, o svoje věci pečuju co nejlépe to jde, vůči ostatním autům se chovám tak, jak bych si přál aby se chovali ostatní k tomu mému a pokud se někdo chová jako bezohlednej hňup a je mu jedno že ničí majetek druhým, tak mě je to jedno tuplem... :kol-29:

• Pozitivní 7
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...