Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Ozi jo krapet rychleji 13km proti vodě po proudu 20km

Peetr měříme v km/h

Pancho jo ponorky a hladový kameny jsou sfine ;-)

tak to mate skoro 2x-3x vyssi rychlost nez maji ceske lode, to je husty...

jak velkou lod vlastne mas?

Neskutečný prase s obědama. Pak se mě někdo diví, proč mám radši dálnice. proč takovyhle idioty potkávám.

slusnej vrah...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moto,

Tobe chteli cornout auto? Jak se to stalo? Nahle koukas a auto odjizdi? Nebo bylo jen odemceny ci co? Jste vybehli, panove vyskakali a brali caru? Se nedivim ze je nikdo nechytl, vsichni meli min 3 kolena na nohou :D

Chlapi ja zabezpeceni vozu vyresil, poridil jsem Hyundai :D

Ted jsem mel v praci na kontrole pritelkyni, chodim domu pozde... duveruj ale prověřuj

Odkaz ke komentáři

Ozi loď je 105m dlouhá 11.45m široká ponor max 3.58m max nosnost 3 000tun. Bez nákladu to umí 34km/h spotřeba je ale nechutná 2*300 l/h a ještě perlička cena nové byla 3,5 míče v eurech.post-92365-0-03362400-1429535534_thumb.j

Na střeše ještě moje nebožka.

Editováno: , autor: Barbossa
  • Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři

tak to ten Barbossa je opravdovej kapitána pirát z Karibiku, to už je slušnej koráb, ne žádný přívoz. Dejte tam místo těch motorů Comins pořádnej, třeba 1,2 TSI a bude to žrát max. 20l/h a bude to lítat ne ve vodě ale poletí to nad hladinou se zvedlým čumákem.  

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Začínám bejt zase rád za manuál [emoji23]

JirkaK se k nám vlastně přišel po dlouhé době vybrečet [emoji6]

ne, proč bych měl. Jsem v celku spokojenej. Jen říkám, že DSG není zase taková pecka, jak o ní někteří tvrdí. Podle mýho soudu je zhovadilost ta "mokrá" technologie, kde všechno běhá spolu v jednom oleji. To nemůže bezchybně fungovat.

Odkaz ke komentáři

jirkoK: Co mas za rok vyroby popr. MR?

mám to v podpisu, 2013. Proč ?

Ozi, ten antiradar zásadně nenechávám v autě ani když jdu nakupovat. To je magnet na zloděje.

Jinak vím v Praze o jednom místě, kde to hlásí blbě úsekové měření. Jedeš dolu Bělohorskou a tam, kde se to rozdvojuje na Patočkovu, to zahlásí měření i když odbočíš po Bělohorský. Přitom to měření je ca 30m vlevo na Patočkový. Divný. Nepřesnost GPS nebo špatná databáze ?   

Odkaz ke komentáři

Ozi loď je 105m dlouhá 11.45m široká ponor max 3.58m max nosnost 3 000tun. Bez nákladu to umí 34km/h spotřeba je ale nechutná 2*300 l/h a ještě perlička cena nové byla 3,5 míče v eurech.attachicon.gif03102011410.jpg

Na střeše ještě moje nebožka.

To parkovací stání je boží. Tak tam nemusíš mít obavy, že ti s tím někdo odjede.  :kol-47:  Jinak pěknej šíf a vidím tam, odkud máš svůj nick. :kol-28:

Odkaz ke komentáři

Tak to je hustá frajeřina, jako bych si zajel se svým autem až do kanclu, ale vozí to pak nějaké 1,5 tuny nevyužité navíc a pak ta loď víc žere, bych ti strhnul z platu. Jen kdyby náhodou, neznáš Jakuba Žáčka z Děčína? Dělá obdobné co ty v Holandsku. Jooo, kdybych se lépe učil, taky jsem mohl řídit takovou loď.  :kol-47: Takhle řídím jen kurzor po ploše.  :kol-28:

Odkaz ke komentáři

U nás ve firmě nastalo totální odvrácení od výrobků koncernu VW (či spíše ŠA) - odteď už se budou kupovat jen BMW (pro nejvyšší), Opel Insignia (pro nižší), póvl dostane Astry a ještě větší póvl schytá různé dodávky od Mercedesu (převlečený Renault Kango) a Fordu. Ještě tam je mezistupeň pro osoby potřebné 4x4 a to vykryjí Toyota RAV a Ford Ranger. No čuměl sem na to jako blázen. Taktéž se mění firemní bílá barva na stříbrnou. Ovšem kdy to nastane a jakým způsobem a jestli se to bude týkat i mě, jsem se nikde zatím nedopátral.

Odkaz ke komentáři

Jo, že bys dostal to BMW? Budeš te´d  povýšen, tak nevím co si stěžuješ. To mě by spíš zajímal důvod, jestli jen lepší cena (nabídka), kamarádšofty, ba předchozí špatná zkušenost vzhledem ke spolehlivosti. Až to zjistíš, dej echo.  

Odkaz ke komentáři

Těžko říct, ale všechno to půjde přes operativní leasing. BMW je jen pro ředitele. Pro toho nejvyššího 5er a pro ty zbylé 3er. Co zbude na nás netuším, i vzhledem k tomu, že nás chtějí prodat žabožroutům, kteří mají tak maximálně Renault Clio. :kol-29:  Ale takto to u nás chodí, když změna, tak totální. :kol-32:

Odkaz ke komentáři

Mám obavu, že to nakonec bude to Clio. :w00t1:  No nic, prozatím to bude FII FL 1.4 16V...v social edici Classic + paket pro špatné cesty. Jestli to z vás někdy někdo někde viděl, to je pošušňání - FII je koza sama o sobě, natož na tom zvýšeném podvozku...je to strašný.   :kol-29:

Odkaz ke komentáři

Strašně, je to lenivá potvora, ale co jiného mi zbývá, než si na to zvyknout. Jediné plus to má v tom, že je to bezporuchové, zatímco všechny TSI, co tam máme, se sypou. O té 1.4 nikdy nikdo nic neslyšel - tam se mění akorát olej a filtr.

Odkaz ke komentáři

To parkovací stání je boží. Tak tam nemusíš mít obavy, že ti s tím někdo odjede. :kol-47: Jinak pěknej šíf a vidím tam, odkud máš svůj nick. :kol-28:

Jo proto ho ani nezamykam a pak doma mám problém že ho nechávám odemcený. Sakra jsem nesmazal poznávačku ;-)

Za povýšení se platí horším autem to je náš čechystán:'(

Odkaz ke komentáři

Kapitáne Barbarosso, nemáš tam pro Petrrra nějakou pramici? On by si chtěl taky zajezdit jako kapitán (fousy už na to skoro má). Vidí v tom šanci ulovit nějakou mladou samici, pač na kinder kárku se prej žádná nechytá. Jediná fena co měla o Rapida zájem byla prej Labradorka Žofka a vysrala se mu u předního kola :D

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...