Clint Vloženo 27. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 (editace) Ten grázl s kinderem si zase dělá srandu a Ozi na to skočil. Motos má narozky, ale narodil se o deset let později, je mu 43. Tedy my s Motosem jsme stejně mladí... Editováno: 27. Červen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 To je ten jeho zvyk od mládí, aby mu prodali pivo a pustili ho na diskotéku.[emoji23] 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Jj, uz jste tzv. zapomenuta generace. [emoji1] jinak Motosi preji peknou dov a stastnou cestu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 (editace) a kdy nás svezeš alpinou??? tak hlavně at ti neskočí řetěz, nevyteče oleje apod at tě nemusí strejda Klint zachranovat! Editováno: 27. Červen 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Dík. Jsem zvědavý na spotřebu. Koukal jsem na glóbus a cesta tam je pořád z kopce. Horší to bude z5.[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 budeš tankovat jak s poršaty každých 450km akorát oni mají motor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Jenže oni tankují po 2 hodinách, já budu po 5ti.[emoji16] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 tak také se přidávám ke gratulantum přeju hodně km bez chlupatejch ti v zádech a hodně opalovaček nahoře bez. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 žádny opalovačky jiných bez, má manželku s sebou jako kuchyň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Jo, já sem mu přál už na FB, aby si někdo nemyslel, že jsem na něj zapomněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Kokto ty nemáš ženskou co? Ta moje někdy kouká víc než já.;-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 (editace) Kokta je ještě paňák, na holky je mladej, tuhle ve slabé chvilce ve stavu opojení jedním pivem a dvěma kofolama se v Žamberku přiznal Ptal se totiž Motose, kde se v oktávce nachází bod G, myslel, že to má něco do činění se zrychlením Editováno: 27. Červen 2015, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Včera jsme měli výročí svatby. nechala mi dárek v autě nové pirátské tričko pěkný ne kdy věděla že v něm meju auto :-D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 (editace) To je pry stylove tricko do rakve, oblek je drahej a proc ukrajovat neco z vyplacene pojistky ze? Koukal ses jestli nemas prestrizene brzdove hadicky? Jo na Motosovu spotrebu jsem zvedav kdyz mu v Globusu na informacich rekli ze je to porad z kopce. Ono je to totiz nejdrive poradne do kopce. Editováno: 27. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 de o to jak pojede, jestli to bude furt hnát k 180 nebo šolichat 130 jako marcel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Ja myslim ze to mu strach nedovoli. Oni v Rakousku maji tamejsi policie Cechy radi. V Italii zase jsou takove pokuty ze by se mohl vratit vlakem. Kdyz jedu v Rakousku, tak radeji musto 130 120 abych to nahodou neprekrocil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 (editace) Tak ono je to v Rakousku vidět, že se tam jezdí pomalu a bezpečněji. Když jsem tam byl před roky v Alpách, furt jsem někoho předjížděl...Lidi se tam prostě tak moc nepředjíždějí, jezdí za sebou jako ovce Editováno: 27. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Ovce? Divný názor, je vidět, že dost lidí v tomto státě je stále postiženo čecháčkovským myšlením. Ono totiž dodržovat zákony je většinou mimo naše hranice běžné. Jen čecháčci s tím mají pořád nějaké problémy a musí si něco dokazovat. Ale to je pořád to stejné dokola. Prostě tyhle tímto myšlením postižené generace musí vymřít a nenakazit další. Nehledě k tomu, že na těch pár desítek, či stovku kilometrů, si tímto "pomůžeš" v řádu minut. A proč by předjížděli, když ostatní jedou stejně v rámci limitu? Pak se tam nemusíš bát vyjet na silnice, na rozdíl od té džungle v ČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Tak ono je to v Rakousku vidět, že se tam jezdí pomalu a bezpečněji. Když jsem tam byl před roky v Alpách, furt jsem někoho předjížděl...Lidi se tam prostě tak moc nepředjíždějí, jezdí za sebou jako ovce No na vidieku mozno ale Vieden a okolie to je este horsie ako u nas, predchadzanie do zakrut a horizontu ci vytlacanie z cesty ked sa v protismere objavi auto je tu beznejsie ako u nas, viem o com vravim pracujem tu 6 rokov viem porovnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Otázka je, kdo tam ten bordel dělá... Jestli domácí, nebo přistěhovalci. Nicméně je možné, že dál od Vídně je to jiné. Já tam toho moc nenajel, ale i za to málo mi tam provoz přišel plynulejší a bezpečnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 No nikdo neni svatej, ja tady kolikrat potkavam u nas Nemce a Rakusaky a chovani maji trochu jine nez doma. Samozrejme ze ne vsichni, ale najdou se taky vyvrhelove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Za chvili budeme potkavat v Rakousku a Nemecku toto. Pokud se ty pravdolaskari nevzpamatuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 To člověk si tak koupi Ferrari, že s nim pojede na dovolenou a zůstane už na Evropský. A hlavně už i sprinter má koncovky jak RS... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 Tak oni vsechny tyhle sportovni vozy o to vic z Italie spolehlivosti zrovna netrpi. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červen 2015 Sdílet Vloženo 27. Červen 2015 No nikdo neni svatej, ja tady kolikrat potkavam u nas Nemce a Rakusaky a chovani maji trochu jine nez doma. Samozrejme ze ne vsichni, ale najdou se taky vyvrhelove. To jistě ne, všude se najde nějaké procento, které nehodlá nic a nikoho respektovat. Ideální to samozřejmě nikdy a nikde nebude. Jen mám takový neodbytný pocit, že u nás je toho nějak o hodně víc. A není to jen v dopravním provozu. Tam je to jen víc na očích a smrdí to krchovem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky