Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Jojo, odkazuje to na Petrrra...to jen taková skrytá ukázka zřejmě nejhoršího řidiče :D

a k tomu economy run soutezit ve stejny tride jako 1.2 TSI, nebo HTP to je fakt smutny... :(

ty nam nandaj vsem RSka...

No vzdy se rikalo kdo neumi, uci. Pak to sedi vice na tebe Clinte.

Tak jsem se tam nenašel jen teda trochu toho předjíždění z prava ale to opravdu jen díky magorum co se neumějí zařadit.

Předjížděc zprava a příležitostný Lepíc. Oboje pouze v případech vychovávacu nebo hnupu blokujících dlouhodobe a bezdůvodne levý pruh...

Na bezduvodné lepiče používám nadprůměrné ostřikovače oken a xenu to bych asi taky neměl dělat ale lepiče a kamiony v levém doslova nesnáším.

a k tomu economy run soutezit ve stejny tride jako 1.2 TSI, nebo HTP to je fakt smutny... :(

ty nam nandaj vsem RSka...

Oni asi vůbec nepočítají s tím, že by tam někdo přijel s dvoulitrem... No uvidíme jaké budou letošní propozice.

a s 3.6 už vůbec ne :D já bych jel jestli budou 4X4 ;) spolujezdce seženu.

Upraveno od kokta7

a co dávaj za jídlo? :D

Twl, nejsme náhodou v Česku? Ty mlaďoši jsou hrozný, furt jenom žrádlo, to zajímalo už Lukasona. :kol-28:

si dělám srandu :D

Však jo. :kol-28:  Ale kdoví, kam se pojede. Oni to každý rok obměňují.

• Autor

Žrádlo tam musí bejt zdarma před jízdou, za jízdy už není čas se cpát. Minimálně kolínko s křenem, to má synovec pravdu :-)

Petře... je to České Švýcarsko... téměř... :)

ty vole, všichni v prdeli. Pražáci na 2 měsíční dovolené, jak jinak. 

ja byl vnoci u pancha, rano u zubare, dopoledne u sefa a pred chvilkou u obeda...  :kol-31:

ale houby, v 6 sem stával do servisu, pak nějaká ta práce, zatím jenom drštková polévka a plánuji druhý chod :D ale ještě sem ho nenaplánoval, tak dělám něco dál :D

jo děláš že děláš, podívej Ozi jak je zaneprázdněnej. Zubaře hned musel zajíst stejky, aby ho zuby nebolely. 

no právě uvažuju jestli dojíst ze soboty karbanátka s chlebem nebo si ho nechat na večer nebo si objednat těstoviny,pizzu nebo nějaké masíčko. to je těžký rozhodování co?

petrrr, zajedl jsem to jen polevkou a kasi, zub boli... :(

kokto, mas to tezke nechtel bych byt ve tve situaci... ;)

• Autor

Zdar hoši, já byl dneska s rodinou v ZOO v Praze, manželku sem poslal k tygrovi pro hozenou kšiltovku, ale přinesla mi jí :D

chudak tygr  :kol-34:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.