PANCHO Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 A ja sem rikal proc sem uz videl dve skodovky prodejny v prestavbe a tady je duvod,ale souhlasim s tim co psal kokta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Moje prodejny v okoli vsechny prestavuji. No vlastni je stejne jeden majitel. Treba nedavno v Chebu mu kroupy zlikvidovali asi 30 aut. Mel to pojistene, ted to sami opravuji. Jak bude zakaznik rad jak ma nove skladove auticko, uplnou funglovku be znamky vady a skutecnost? Opravovane po kroupach za cenu noveho. Neni to uzasne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Tak jestli daj zimní komplety zadarmo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Jinak mne se libi jak si SA neco vymysli a prodejci to musi cvakat ze sveho, to nejak nechapu. No oni to postupne vytahaji od zakazniku nebude se menit olej filtry bude se uctovat neco jineho atd. Motosovi zavedou k jeho jednotce taky motosuv koeficient a to bude x2 k Motosovo jednotce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 No opravuji to tim vytahovanim za studena, zadne rezani. Skla se meni cela. Presto se odstrojuji stropy atd. 2 auta denne daji dohromady jako nove. [emoji23] . Vim to od znameho co tam dela pod tim samym majitelem jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Zákazník se ani nic nedozví, taky proč mu kazit radost z nového auta, že? ;-) 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Se dozvi az casem kdyz se mu nekde zacne loupat lak nebo nekam zatekat nebo bude vcaute vrzat jeste vice kde co. Puvodni uchytky apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 na to nepřijdeš, proto sem tady už někdy psal, že ani nové auto nemusí být jistota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 zalezi jak to delaji pokud poctive a nebylo to moc,a zalzi kde,treba v slouplu to jde blbe vytahnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Dneska vytáhnou všechno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 myslim bez poruseni laku,vsechno nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 osobně mě je jedno jak vypadá prodejna, hlavně jak se lidi chovají a co umí. Ozi to asi skončí v náchodě prodejna co a bude jenom servis. nebo myslíš, že přední část přestaví? me to rikal Martin nekdy v listopadu kdyz jsem tam byl s Fabkou a ze je to ceka asi letos. A v dubnu rikal, ze majitel tedko nema prachy, loni prestavoval Prahu, letos Melnik a pristi rok bude Nachod. Takze by meli normalne pokracovat... Pawouku, Stanmare, jedete z domova na caj, nebo nee? Ze bych se kdyztak pridal mozna i s Pancem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 (editace) jo a dneska jsem narazil na tohle: https://youtu.be/zaYFLb8WMGM zlatej rapid v testu hledal jsem nejake reference, pac pani chce neco takoveho... Editováno: 15. Červenec 2015, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Cože, ona chce nějakou takovou obludu? jí kup RAMku to říkám pořád. Jinak to si mě docela dostal, ten Jeep je jak hopík. Děs běs. Dotaz: dnes jedu znova do AS aby mi laskavě dali do auta co jsem si zaplatil, tedy místo klasik pylového filtru, uhlíkový ( i když před tím tam byl obyč, neříkaljsem jim že nutně musím mít uhlíkový, každopádně byl nainstalován obyč a fakturován uhlík). Mám si tam nechat ten uhlík dát? nebo raději vrátit peníze, rozdíl mezi obyč a uhlík je 180 kč 550 vs. 730. Nevím jestli je uhlík až takovým přínosem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 ona si to bude kupovat sama nejak na firmu nebo jak to ma, ja jsem to moc nepochopil jakou ma predstavu... ja jsem byl sklamanej, pac se mi nejvic libil a cena proti Touaregu je dobra ale po tomto testu uz me to preslo. Tohle hopsani neni mozny. z deseti pokusu, aby ti 7x bouchla pneu je masakr ja mam obyc a menim kazdej rok, na to to staci za ty prachy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Jo ten Jeep se mi taky vždy líbil, hlavně Grand Cherokee. Tfuj, no co je to pořád jen Fiat, tak co by si chtěl ( i když to je Ferrari taky). Prosím Tě až se s tebou přítelkyně rozejde, dáš mi na ní telefon? Taky jsem měl obyč ( i když nevím co bylo první z Fabriky) a měním každý rok. Zase co jsem nyní četl na netu, tak ty kvalitní uhlíkáče prý mají zase něco do sebe, když pak před tebou jede nějaký dehet a vypaluje DPF filtr, nebo ještě hůř dehet co ten filtr už dávno nemá tak to prý dokáže vše zachytit. narozdíl od obyč papíráků. No kdyby šlo jen o mě tak nad tím ani nepřemýšlím, ale zase vzhledem k tomu, že je to rodinný vůz a Rozárka má výhradní právo na zadním sedadle za spolujezdcem ve svém trůnítku a v druhém autě je nikdy jezdit nenechávám, asi to zvážím. Hold jenom dnes, páč bych to jinak nestíhal, kvůli Clintovi a jeho blbě vymyšleném termínu, ale kolena se nevzdám. Dcerka to snad jednou zkousne, že pojede 10km s Thálií. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 (editace) ty wole to je síla http://auto.bazos.cz/inzerat/48914306/skoda-octavia-20-tdi-125-kw-Top-vymenim.php náhodou oziho přítelkyně je velmi vtipná. a má ho Oziho krásně pod pantoflem, chytrá tot slečna! Editováno: 15. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Aha, tak další podpantoflák. za chvíli mohou založit se Stringem klub podpantofláků. Tak to ji nechci i kdyby měla 3 firmy a 4 Jeepy. Ne, že mi ji sem budeš posílat. Vše beru z5. Kokto: to je dobrej ichtyl. Za takovou 11 let starou "parádu" bych nedal ani 50tis - Další do Oziho klubu najivků. Si někteří myslí, že když nasypou do 10 let starýho auta 50tis za tuning doplňky v podobě sníženýho podvozku a nevím co si kdesi, že jim za to každý utrhá ruce. Já si přitom myslím, že to bude právě naopak, čím více seriový vzhled tím větší bude zájem. Protože když vidím Tuning popř. spíš Tuzing na autě hned si dovedu představit ( i když někdy chybně) kdo ho asi řídil a jak se k tomu choval a závodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 tak je tuning a tuning... když zvolíš nějaký normální podvozek jako stringo, popřípadě něco lepšího jako KW, HR apod, tak to tuzing rozhodně není. jenom všichni sou uchylny na snižování, tak nedělaj s normální výškou podvozky jako OEM vyrobce aut.... a všehny tyhle podvozky sou 3cm od serie, což je i pro mě dost dole.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Clint by tady měl sjednat pořádek, s tou povinnou docházkou to tady poslední dobou nějak pokulhává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 nejsem podpantoflak, je to jeji auto a ja do nej nedam ani korunu pokud bude... Petrrr to jsou silacke reci, vymenim za cislo na manzelku a rozchazet se s kvuli tomu nemusis ta octa je brutal, kus scout kus rs, kus fl kus pred fl, takhle se prasi auto a k tem podvozku, snizovani je nejlepsi 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Ať si koupí toto. To je auto pro opravdové manželky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 to by chtela, ale cenove na to nedosahne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 hm, to je tak když se z toho dělají sportovní auta hrozny tyhle X6 a X5... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 nj, trochu se mu to skublo, no.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky