motosman Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Ozi a co dodge citadel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 To já můžu jet v oku tornáda a na dálnici to se mnou nehne, lítaj kolem mě kombajny, krávy a kinder kárky... a já si jedu s jednou rukou na volantu Tak ty tomu pomahas jinym zavazim Chlapi dneska tedy Krusovice v 17:00? Nebo jsem se holil, koupal a nasledne vonel zbytecne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Je to tak, já se neholil, nekoupal a už vůbec nevoněl. Jedu na chlapskej mejdan. A chlap co nesmrdí potem, chlastem a cigárem ani není chlap. V našem případě ten chlast vyměníme za kofolu. Přijedu se zpožděním, ale uvidím, třeba probudím všech těch 105 koní a poletím s větrem (kamiony) o závod . Když mě bude ještě zdržovat "poctivý" AS s výměnou filtru. TEDY CLINTE, NEOBJEDNÁVEJ MI TO KOLENO S KOFOLOU DOPŘEDU, KOLENO BY VYSTYDLO A KOFOLA BY ZTEPLALA. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Neboj. To nestihne [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Ozi a co dodge citadel? nad tim jsem ani nepremyslel, ale mozna by to nebylo spatne... videl si toto? http://www.antiradary.net/antiradar-genevo-one-s/ nevis jakej tam je rozdil u blue/red/black edition? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Motosi ten Dodge si myslel Durango ne? Toto což je jen 3,6 Pentastar. Nebo toto v plnotučném provedení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 (editace) Ozi: vše stejné, jen +4db hlava. Jo a 3 barvy:-) Editováno: 15. Červenec 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 hmm otazkou je jestli jde to nase odladit, nebo by se melo vymenit... a to jsem se na to jeste u gebice ptal... nicmene 20 bych za to stejne nedal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Petrrr: to je fuk, dost často ho potkávám a je to docela pěkné auto. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 je to moc pekny auto, ale nevim jak to je jestli nemusi mit nejakyho ropouse... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 ten druhej je plynař. No musím vyrazit abych vše stihl a na konci mě čeká odměna v podobě kolínka ZDARMA. tak zatím a po 5 se uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 (editace) plyn nevim, je mi to celkem fuk, at si rekne sama. zatim zdar a stastnou cestu Editováno: 15. Červenec 2015, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 A naftu bych vzal Audi SQ5 3.0 V6T 230kw. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 no nemam zatim konkretni podklady, ale tak uvidime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Domluveno, koleno prodali akorát poslední [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 tak ja balim v praci a vyrazim, tak za chvilku na miste... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Njn smradi co to mají za rohem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 ty wole to je síla http://auto.bazos.cz/inzerat/48914306/skoda-octavia-20-tdi-125-kw-Top-vymenim.php náhodou oziho přítelkyně je velmi vtipná. a má ho Oziho krásně pod pantoflem, chytrá tot slečna! To je kompletní paket? To mě poser záda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 (editace) Mafie ještě debatuje... Editováno: 15. Červenec 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Kde to jste??? To už Vás v Krušárně zamkli? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Tak jsem doma hoši, díky za sraz, bylo to jako vždy super Doufám, že dorazíte taky v pohodě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Bylo to parádní a právě jsem přišel z garáže. Pár dokumentů. A to jak nás na konci předjel pawouk nemam ale pancíř by mohl dát záznam z kamerky... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Super pokec. Už jsem taky doma. Pawoukovi se splašili koně? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Tak ja ted v práci. Jinak díky za pokec. Super to bylo. A spotřeba byla 11.7 a Pawouk ten tam opravdu předjel. Celou dobu se nás držel a potom na to šlápl a zmizel. A ja jen čuměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 no jo, pawouk je pirát. do televize nova s níim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky