Ozi Toretto Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Vedeš Mé to cena večer byl jsem line jít do auta do garáže. Když právě už vyrazím domu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 (editace) :-) A jestli jsem pochopil dobře, tak Radius to tažné lano odřízl až v tom zúžení. :-) Editováno: 16. Červenec 2015, autor: motosman 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 A ozi se divil, že mu to víc žere, ldyž za sebou táhl ve 180 rádiuse, ten za ním vlál jak papír na té dálnici na laně. Proto ho nemohl Rádius dojed, leda by měl naviják. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 A policajti čuměli, jak hnujdej honí RSo a ještě na něj bliká, ať uhne.[emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 (editace) Vole ja blikal at zpomali, zaclo se mi v kabine tvorit vakuum. A rusko je rado ze je rado, uz se dostali z tech sracek? Jeste nedavno nemeli ani rubl a stahovaly se vsechny zahranicni firmy. Bych se divil kdyby vyvazeli. Editováno: 16. Červenec 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Ozi jej první .za nim ja a za mnou Pawouk. Jako pavouka mam za vzor člověka dbajíc zákonů a on najednou takhle. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Pawouk rikal neco v tom smyslu, ze ma hovno v zatacce. Tak uz chapu co chtel rict. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Třeba se mu seknul plyn.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Tak ted jim Francie zaplatila . Takže prachy nějaký mají. A zbraně myslím celkové z Ruska. Vis co tam je furt přebytku. A stále se vyrábějí. A prodávají stále kila. Takže pokud mas peníze kup to místo toho i20. Je tam určíte více místa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Třeba se mu seknul plyn....No musíte počkat jak to vysvětlí. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 (editace) Těžce asi maká nebo se vozí v novém manažerskem opelu Editováno: 16. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Opla ještě nemám, tudíž se peču ve Fabii. Třeba se mu seknul plyn.... Woe, jen jsem to trochu prohnal. Když jeli těch 200 - 205, tak jsem to uvisel. A když to nebylo do kopce, tak kupodivu ani ne na plný plyn. Jen odpich z toho rychlostního omezení byl poněkud slabší, tam jsem musel podřadit a vytočit řádně pětku, abych je tak tak dojel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Z toho omezení jsem pálil na čtyřku. A už chápu tu spotřebu Já vás prostě na tom laně táhl oba :-D Sakra na pude je horko jak svina a ještě u toho něco dělat je zlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Pracháči vyrazili s jachtou na dovču.....http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/375224-dva-lide-zemreli-v-madarsku-pri-srazce-ceskeho-vozu-s-kamionem.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Z toho omezení jsem pálil na čtyřku. A už chápu tu spotřebu Já vás prostě na tom laně táhl oba :-D Já koukal, jak mizíte pryč. U mě to bylo na semaforu u Klokočky těsně přes dvanáct litrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Takže ja mel nejmenší spotřebu. Byl sem v zákrytu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Jinak zpátky ja mel furt 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 A já myslel, že ani nedojedu. Koleno a 6 kofol se hlásilo o slovo.[emoji102] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Clint to je brutální. :-( Pawouku pěkně. Čekal jsem ze budeš mít něco jako já... Pancho tak ja bych asi mohl taky jet jen na šestku, ale byla by to nuda :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Nuda to nebyla ani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Motos možná proto jel pawouk v závěsu celou dobu. Já se dokonce v jednu chvilku lekl ze to jsou policajti jak se pověsil na Pancha, ale pak jsem ho identifikoval a už jsem to zas valil... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Jenže já na začátku R6 ještě zahříval olej, když už jste mizeli v dálce. Měl jsem tam lehce přes 70°C. Pak jsem jel skutečně s plynem na podlaze, abych vás zkusil dojet. Takže z těch kopců skoro 220. Já si všimnul, že jste jednu chvilku ubrali někam ke 180? Ale na těch nerovnostech, co tam místama jsou, to není nic moc jízda v těchto rychlostech a poloměry zatáček mi v tomto tempu přijdou nedostatečné. Asi by to chtělo širší pneu a lepší podvozek. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Aaaaa Pawouk bude tunit. To má štěstí, že tu jsme. To máme: - - - - - - 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 njn jste piráti, policejní speciály na vás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Aaaaa Pawouk bude tunit. To má štěstí, že tu jsme. To máme: - - - - - - Kdepak, tímto stylem zase hodně dlouho nepojedu. Ještě nedávno jsem uvažoval o 17", ale nějak to odeznělo. No uvidím příští rok, budu muset koupit nové letní pneu, tak možná ještě promyslím - že bych zároveň vyměnil i ráfky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky