motosman Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Musíme udělat kontrolu. To budou čumět, jak to do nás padá :-) http://ekonomika.idnes.cz/kofola-otevira-prvni-restauraci-doj-/ekoakcie.aspx?c=A150809_121752_ekoakcie_fih Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 hihi, mam kopii Clintova auta, jen bez vybavy, ale za to 4x4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Hmm a mne typ na burgera nedal. Cesta takhle odpo je na hovno obema smery, ale vcera jsme jeli dopo a cesta krasna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Hoši, v tomhle vedru je nejlepší nic nedělat a jen tak se natáhnout.... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Petrrr si rikal, ze jedes k hradci, tam bych dal tak max tip na benzinu Fruko, kde maji dobry tuzemacek s plachetnickou Stanmar tak to zavist, taky bych si dal rict.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Taky jsem na to čekal celý rok.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 (editace) My se nakládame v bazénu Editováno: 10. Srpen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 http://www.cnews.cz/male-zarizeni-za-tisicovku-dokaze-odemknout-skoro-kazde-auto-ubranit-se-proti-nemu-nedahttp://www.cnews.cz/male-zarizeni-za-tisicovku-dokaze-odemknout-skoro-kazde-auto-ubranit-se-proti-nemu-neda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Já se nakládal v autě. Cesta celkem šla, jen ty náklaďáky mě sraly. Zdržovaly...Mno najel jsem 400km a rovnou do práce na noční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 to je randál jak z PD TDI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Stanmare, tak si to uzij. Ty si to urcite taslouzis, narozdil od Clinta. Kokto, to je vetsi vana ne? Ozi: jsem psal ze jedu i do Budejovic. Nebo jsem to nepsa? Jinak Jizni Cechy krasny to kraj a dle slov znamych co jsme navstivili jeden dela v Boschi ze nezamestnanost takova ze je problem sehnat lidi i na delnicke pozice, prace vsude plno a nadstandartne placena. Asi zvazim stehovani. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Dneska jsem zpozoroval, že při zmáčknutí pedálu spojky tak v polovině kroku jakoby trochu loupne, klepne do podrážky boty. Není to nijak moc, ale cejtim to a sere mě to. Musim na to myslet furt kurnik. Byl jsem cestou u Klokočky a technik to cejtil taky, zavolal záručního technika (asi hodnost) , ten to taky cejtil, ale neví. Tvrdil, že je to opravdu jen lehce a že neví, jestli je to na reklamační případ. Tak jsem mu hned vysvětlil, že to tedy od této chvíle zcela jistě je reklamační případ a že jsem to zkoušel na prodejně u jiných aut a že to jinde nedělá. Řekl jsem mu, že mě to sere a že se nemůžu soustředit na bezpečnou jízdu, jak na to furt myslím při každém sešlápnutí spojky. On na to, že vůbec neví, co by to mohlo bejt, dělá to i při vypnutém motoru. Tak to tam v pondělí vezu, ať soudruzi zkoumají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Tak na ne. Chteli se te zbavit, jak jinak. Ale kdyby si k nim prijel na vymenu oleje za 800 litr, roztahnou pred tebou koberec. Vsude stejni. Vyrabi klumpy, skoda reklamace plati mizerne a odsere to zakaznik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 tak dokud to jezdí a spojkuje, tak to je ok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Az ti skonci zaruka, prijde rozhreseni a tva duse dojde nirvany. Takove kraviny te prestanou zajimat, resis jen to dulezite. Na pazvuky co mas uz z vyroby si zvyknes, co nebyl AS schopen vyresit a jen uzivas s tim, ze AS muzes kdykoliv poslat do prdele a starat se o sve auto tak jak sam uznas za vhodne. Zaruka te jen svazuje [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Tak to ještě chybí palivové čerpadlo, vstřiky a prasklé ojnice. Hlavně, že nežere olej.[emoji28] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Motosi, co to povidas !!!??? TDI synonimum a ethalon spolehlivosti, hospodarnosti a nevim ceho vseho. To sis urcite vymyslel abys Clinta vzbudil z jeho snu. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 To je z toho vedra.[emoji16] [emoji16] [emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Kdopak to byl na navsteve? Ze by Clint?.)) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Clint si koupil taky Thalii? Dokonce ve stejne barve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 oziho ropák v socce 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 :D Ta kola bych potřeboval na zimu. Plánuji nějaké 17" černá koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 takže co ušetříš na spotřebě, promrdáš v pneumatikách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 :-D no je to fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Mrknete u me na FB na video aby jste videli jak se jezdi na zapade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky