Clint Vloženo 17. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Já to taky nechápu tu Oziho fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Jedinej Motos rozumí řeči Oziho kmene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Každý správný pirát rozumí... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 To sou ale tajnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 dělají hééérečky a Zagorky ze sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Nejsou to nějaká čidla na ozáření laserem/radarem? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Ty vole, Pawoukovi se to je vzdělávání vyplácí, je vidět, že má pod čepicí. To je vono když si dá člověk nyní dohromady 2+2. Nečekal bych ale, že to bude takhle trapně okatě udělané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Ale tohle nás tam neučí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Prasárna 1. třídy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Tak je to ono? Nebo o čem se to tady píše na několika stránkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Já sem si to říkal ale zase sem si říkal to nemůže byt ono. Přece to nemůže byt takhle vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 http://www.autoforum.cz/zajimavosti/nejvice-a-nejmene-spolehliva-nova-i-ojeta-auta-dle-which-skoda-nahore-skoda-dole/ Zvlastni - spolehlivost dehtu u Octavii nizsi nez u benzinu. To jsou veci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Tak co Pawouku dovalis na Motosogrilarnu? Te vozereme a posleme lodi bilou na druhy breh [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Pawouku spravne, jako spravny pirat si na to prisel. A ti umelci co si tu na piraty hraji cuci jak kdyby prijel kokta buznakharem A ano je to prasarna a rozhodne by to takto videt byt nemelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 No mohl by přijet, vožralýho Pawouka jsem ještě neviděl 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Tak já mám kárku od dneška v servisu s tim pedálem spojky...a jelikož nebyla dnes hotová, zřejmě se něco vyměňuje. Možná válec, nevím....Ještě jsem jim ukázal, jak se hůř otvírá kastlík u spolujezdce, ale na to mi řekli, že neví, jestli jim to Škoda uzná, pač otvírat nakonec jde.... "Jo pane, jede to, jede. Tak co si stěžujete" 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 No mohl by přijet, vožralýho Pawouka jsem ještě neviděl A ani nikdy neuvidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 (editace) Múže dělat převozníka, když Petrrr nezvládne dojít 300metrů. Editováno: 17. Srpen 2015, autor: motosman 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Že bychom využili Červeňáka jako pramici? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 No jiste dame stezen s plachty z prosteradel a poplujem. A k chatce po sousi taky az mi ztezknou nohy. Ono obejit tam vsechny hospody da zabrat takovej red obojzivelny. [emoji1] tuhle jsem cetl clanek na seznam.cz jak alkohol v pravidelnych davkach je zdravi prospesny. Ty se Pawouku okradas o zdravi tim padem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Ale asi budem jenom v te jedne kde je Plzen. Nejake kozle viskovske nejsou pro muj jazycek zapadni. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Důležité info: V chatkách je postel, matrace, polštář i peřina. Povlečení prý za poplatek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 No jiste, diky za zjisteni. Povleceni netreba my drsnaci vydrzime i bez nej. Snad nechytnu nejake filcky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Ale nezjistil si jestli je v chatce TV SAT, americka lednice, koupelna s virivkou a klima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 TWL. Jedeš do přírody. To jsi neměl ani o dovolený, takovej luxus a určitě za nekřesťanský peníze 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky