Ozi Toretto Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 no jako tech 50 litru je fakt malo. v podstate mam prumernou asi o 1,5 litru mensi nez na RSku, ale o 5 litru mensi nadrz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 u oktavie 4 rád budeš vzpomínat na 50 litrovou nádrž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 tak ja douam, ze za 42 mesicu pokud to vyjde tak budu menit max za O3 FL a porad si cim dal vic pohravam s myslenkou nechat RS na vikendy, aby to bylo auto, ktere jeste neco malo vydrzi... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Uděláš z něj klubové auto, budeš nám ho půjčovat na víkendy. To máš dobrej nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Ozi: už ani nevím, kde jsem na něj přišel. Prý dělal na zabezpečení KM Racingu, když jeli do Dakaru. Nic špatného jsem na něj nenašel a dělá i diagnostiku. Tak jsem to risknul a vyšlo to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Petrrr: nepodléhej panice. Služební E52 se sekla, ale šamšung Note4 s LTE bez problému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 No jistě, to bude tim, že mám jenom Note3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Tím jsem samozřejmě nechtěl říct, že se seknou méně vybavené auta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Já myslím, že u škodovek je to úplně jedno. Řetěz u TSI nezná bratra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 (editace) Dnes jsem poprvé natankoval plnou do Thálie + VIF a normálně letěla jak utržená ze řetězu (přitom řetěz nemá). Musel jsem mít mít na jeden zub zataženou ruční brzdu aby to nejelo tak rychle. V obci se dalo z těží udržet 60km/h. a přijedu do práce a kouknu na spotřebu dle PP a 3,7. Hustý Editováno: 19. Srpen 2015, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 U vás na západě je ještě pořád hic? Nebo to jsou dobíhající následky přehřátí mozkovny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 (editace) To jsou následky VIFu Ale teď mě tak napadá, že je poledne, dokonce bylo dopoledne a ty sis tady přispíval z vesela, ty nebýt v práci či co a nebo si všechnu práci přidělil, rozdělil a na tebe už nezbyla. Editováno: 19. Srpen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 No jo, ale to ten VIF musíš lít do nádrže a ne do chřtánu. Já mít ještě tento týden dovolenou. Tak se flákat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 pawouk si spletl tyden zase, až za tyden je žamberk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Žamberk? No, možná se stavím v sobotu na otočku, jinak ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 pod s náma pod stan, bude švanda )) klint může vyprávě z minulého roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Ani náhodou. Takové akce nejsou nic pro mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Petre muj sen to neni, ja sem rad kdyz dam tedko s nfatou na nadrz 750km a s benzinem davam tak 600. Proc tam doprkna nedaji poradny nadrze, treba 120 litru abych nemusel dvakrat tejdne na pumpu... Pac pri mereni normovane spotreby je i parametr, ze musi byt nadrz z nekolika procent plna (nebo prazdna, zalezi jestli vidis poloprazdnou a nebo poloplnou sklenicku). A palivo neco vazi... mohli by dat vetsi nadrz jako priplatkovou, s tou by merit nemuseli (je tam i jista vyjimka, pokud by byla vetsi nadrz u urcite vybavy v zakladu, tak by museli merit i tu konkretni vybavu s vetsi nadrzi). Hošani dnes cesta ze Slovenska (Levice- Nitra- Blava- Brno- HK- Turnov -Ž.Brod ) celkem 531km za 7:45 hod při prům. rychlosti 70km/h- otřesný to bylo. Ještě že aspoň v Bratislavě asi 3 km nepršelo... Narvanej kufr+ 3 dospělí a 2 děti - spotřeba 7,0... To je dost, kdyz si spoctes cenu oleje. A kolik jsi mel benzinu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Panove je zitra neco? A v sobotu tez? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Vždyť stejně nepřijedeš, tak je to jedno, ne? Jo, zítra v 17 hod Krušovice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 (editace) a kdo zejtra teda jede,abych tam teda nebyl sám. pawouk, ozák, motosák, klintus, spiderman, radius já a ? Editováno: 19. Srpen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Ja jsem hlasen na obe akce. Leda by me Clint skrtnul. Ty sousedi z Boleslavy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Clint tě neškrtl. Neměl by kdo běhat pro pivo.[emoji16] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Jestli to je vedle hajzlu, tak cestou zpatky bych i nejaky pobral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 motos diky, nebudu testovat a proste zkusim rovnou jeho... diky moc 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky