Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Dnes jsem poprvé natankoval plnou do Thálie + VIF a normálně letěla jak utržená ze řetězu (přitom řetěz nemá). Musel jsem mít mít na jeden zub zataženou ruční brzdu aby to nejelo tak rychle. V obci se dalo z těží udržet 60km/h.  :kol-98: a přijedu do práce a kouknu na spotřebu dle PP a 3,7. Hustý

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsou následky VIFu  :kol-98:

Ale teď mě tak napadá, že je poledne, dokonce bylo dopoledne a ty sis tady přispíval z vesela, ty nebýt v práci či co a nebo si všechnu práci přidělil, rozdělil a na tebe už nezbyla.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Petre muj sen to neni, ja sem rad kdyz dam tedko s nfatou na nadrz 750km a s benzinem davam tak 600. Proc tam doprkna nedaji poradny nadrze, treba 120 litru abych nemusel dvakrat tejdne na pumpu... :kol-44:

Pac pri mereni normovane spotreby je i parametr, ze musi byt nadrz z nekolika procent plna (nebo prazdna, zalezi jestli vidis poloprazdnou a nebo poloplnou sklenicku). A palivo neco vazi... mohli by dat vetsi nadrz jako priplatkovou, s tou by merit nemuseli (je tam i jista vyjimka, pokud by byla vetsi nadrz u urcite vybavy v zakladu, tak by museli merit i tu konkretni vybavu s vetsi nadrzi).

Hošani dnes cesta ze Slovenska (Levice- Nitra- Blava- Brno- HK- Turnov -Ž.Brod ) celkem 531km za 7:45 hod při prům. rychlosti 70km/h- otřesný to bylo. Ještě že aspoň v Bratislavě asi 3 km nepršelo...

Narvanej kufr+ 3 dospělí a 2 děti - spotřeba 7,0...

To je dost, kdyz si spoctes cenu oleje. A kolik jsi mel benzinu?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...