motosman Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Jj. Když tak joukni na FB. Má tam svou práci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 na to jsem koukal prave, ale mam problem jak se odtud pak dostanu do prace a zpatky tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 a kdo zejtra teda jede,abych tam teda nebyl sám. pawouk, ozák, motosák, klintus, spiderman, radius já a ? My se tajně domluvíme na jiné hospodě a budeš tam sám. Jinak já potvrzuji zítřejší účast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Jestli se nic nepo.. tak taky dorazím na čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 (editace) Ozi. Před firmou je zastávka mhd busu na Skalku. Hotovo bude někdy okolo 17:00hod. Editováno: 19. Srpen 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 hmm, tak to budu muset jeste nejak osefovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Oziho sen. http://www.novinky.cz/auto/378062-skoda-octavia-na-plyn-ujela-1700-km-na-jedno-natankovani.htmlTo je zase blaf. Uz vidim jak jedu na dovolenou/sraz a v puli cesty si reknu "A necham motor chcipnout hlady" a ejhle, volam pana Guinesse, ten přijede, da mi punc pravosti (staci mu uctenka a on prolocita kilometry) a pokracuji na dovolenou/sraz. Takhle se to urcite nestalo jak popisují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Další rána pro korejské automobilky? Škoda vstoupí na jejich domácí trh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Ovšem ještě nám Pawouk nepotvrdil účast na MOTOS akci. Žamberk je pro slečinky, tam prý nejezdí, ale u Motose kde se bude chlastat, grilovat a možná souložit (pokud se někdo najde) až do rána, to je prý ten správný šálek kávy pro něj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 na to jsem koukal prave, ale mam problem jak se odtud pak dostanu do prace a zpatky tam Já te odvézt když budu mit volno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 pancho, budes vecer nekde u kalendare? Ze bychom si zavolali a doladili predbezne terminy kdy by to slo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Proc kalendář? Jinak budu zítra na čaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Tak to probereme zitra, to bude cajk jinak jestli bude mokro pojedu sluzebnim belousem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Bude sucho takže vem rs. Ať tam nejsem sám . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Vezmu kameru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Mám lepší rso než má ozi. Ozi má nebrzdici auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Kdo nebrzdí ten vyhrává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 A ty nemáš rs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Zatim je porad mokro a hlavne nevim jak to bude zitra, uvidim rano podle pocasi. Ma prset cca do 7 co jsem koukal a to uz budu na ceste, takze tak... A kdo brzdi ten prohrava tak to proste je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Mno já dneska brzdil a vyhrál.[emoji23] Sup versus O3 v protisměru - 1:0 pro piráty. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Další rána pro korejské automobilky? Škoda vstoupí na jejich domácí trh V clanku maji hezke obraty, napriklad, prodavavat za konkurencni cenu - budto jsou v koreji drahy auta a nebo se bude muset nekde klestit. A pote posledni veta:"Podle expertů totiž klesá loajalita lidí k domácím výrobcům a rozhodujícím faktorem se stává cena." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 A ty nemáš rs.A ty nemáš brzdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Také to netvrdím. Ale mám rs. A snad bude podvozek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Kurňa co jste si to koupili? Já si koupil auto s podvozkem, motorem i brzdama.[emoji16] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Ja mam light verzi. Auto bez motoru brzd a podvozku. Zase jsem usetril ze. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky