PANCHO Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 To ja také. Mel sem to furt za min myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Ty si ale koupil ojetinu obouchanou kde nejaky cigan prdel do tve sedacky, jeste ted tam mas trochu jeho prdelniho mazu co se micha s tvym. A vubec zaschle sliny, holuby, posevni sekrety cikanske sperma atd.. Nove je nove, ta vune, cisto, prvni doteky a v pripade Rapida co zapocal novy design kazdy na ulici cumel v dobe kde u tveho auta i kdyz s nevim kolika konmi nestekl ani pes. Jen zlodeji prahnouci po levnych nahradnich dilech. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 A já mám hovno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 A ty jsi usetril a nemas ani auto ani penize. Do prace musis s HTP [emoji23] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Ty si ale koupil ojetinu obouchanou kde nejaky cigan prdel do tve sedacky, jeste ted tam mas trochu jeho prdelniho mazu co se micha s tvym. A vubec zaschle sliny, holuby, posevni sekrety cikanske sperma atd.. Nove je nove, ta vune, cisto, prvni doteky a v pripade Rapida co zapocal novy design kazdy na ulici cumel v dobe kde u tveho auta i kdyz s nevim kolika konmi nestekl ani pes. Jen zlodeji prahnouci po levnych nahradnich dilech. [emoji23]Tak to myslím že se pleteš. Za prve vím od koho to bylo. A za druhé a kdyby tam něco bylo tak ted tam určíte není nic a vsadím se ze to mam daleko čistější než ty.ze bych z podlahy mohl jíst. A furt za poloviční cenu relativne kvalitní a trochu větší auto s dobrým motorem. Já bych si nikdy nové auto nekoupil pokud bych nevěděl co z penězí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Jakpak jsou na tom nafťáci? [emoji23] [emoji12] [emoji1] [emoji23] http://m.autorevue.cz/zmerili-jsme-vykon-21-aut-kdo-nejvic-lze-a-kdo-vam-da-vykon-navic-galerie/?textart=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Protoze jedině auto které bych bral nové je subaru třeba a nebo mustang. Ale abych dal v hotovosti přes Mega tak to je moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Pancho ty kluku jedna usata, vsak ja do tebe jen rejpu. Nic neni mysleno vazne. Mustang je jasna vec, pockej do MR 17 kdy Mustang dostane 10tistupnovy automat a zvysi se jeste vykony a prihde i Shelby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 No jen počkej zítra. Ne každý vím. To ti umíš. Ale mustang a automat to ne. To bych nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Pancho ty kluku jedna usata, vsak ja do tebe jen rejpu. Nic neni mysleno vazne. Mustang je jasna vec, pockej do MR 17 kdy Mustang dostane 10tistupnovy automat a zvysi se jeste vykony a prihde i Shelby.S automatem bez doprdele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 A ja bych ho bral v tom Mustangu kdyz je to od ZF. Mustang stejne neni zadnej zavodak, ten je na pohodu. Zitra mi Pancho nedas, az v sobotu. Zitra vyjimecne max. jednou za 10 let neprijedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Clint nejak nepise asi svoji snehove kralovne vybira pisnicku na posledni rozlouceni. Volali mu z AS ze musi rozebrat kvuli spojkovemu valci cely auto, ale nakonec to bude neco jineho. Striknou tam WD a bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Volali, že vyměnili válec a tím to není :-( Jsou bezradní, teď jim ŠA řekla, že celé pedálové ústrojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 No co, nakonec ti vymění všechno a budeš mít fungl nové auto. To je ta über kvalita škodawagen. Za chvilku tady budou skučet majitelé SIII. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Tobě nechodila spojka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 no klint zkoušel předělat manuál na automat(pujčil si ho od souseda z merglu) a takhle to dopadlo.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 To víš táhne to vodspoda a má to krouťák jak prase až to spojka nepobrala. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 To jsou ti Clintem vychvalovani profici z AS a uz to zacina. Sice bude mit ledascos vymenene - nove, ale vse tema vymenama sprasene ze po puvodnim stavu bude jeste touzit. [emoji1] Tihle umelci pak vzdy nadelaji vic skody nez byla puvodni zavada. No S3kovym majitelum uz tady otvirame vratka aby si meli jit kam poplakat. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Clint a jeho oblibeny autorizak, no jo, napred spojka, pak prevodovka a pak mu to zacne brat olej, kde ja jsem to jiz jen slysel... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Zdar piráti hlásím návrat z dovolenkového režimu a to už jsem od neděle v práci ale nebyl čas kouknout na ty vaše grily. Clint prej už oddělal dvouhmotu po 30tis?svojí spořivou jízdou.:-) Zítra opravdu nedorazím takže nemusíte zamykat auta:-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Něco pro Ozáka.:-) piráta. Vítej v klubu trojkovejch. Jo a po 40tis nic nevrže a jede jako nová, asi to budu muset půjčit Clintovi aby mi na tom něco našel. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 (editace) Si piš, že bych něco objevil Až by ti z toho bylo smutno Jsem zvědavej, jak to dopadne s tim autem. Soudruzi nevědí, je to takovej oříšek....Postupně budou měnit a měnit a ono se to jednou povede Kastlík mi asi neschválili, prej stačí poštelovat mechanizmus jim řekli ze Škodovky No a aby toho nebylo málo, mám v hajzlu kompa, celej den se s tim seru a všechno k hovnu, mám chuť to vyhodit oknem, už nemám náladu a při slově "aktualizace" se mi chce blejt.... Editováno: 19. Srpen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Jo věřím že by jsi slyšel koncert všeho druhu. Já jsem hluchej víc jak to poleno;-) No jsem zvědavej co ti tam najdou. Já mám spojku jako ty po 10tis takže mě to nejspíš čeká ve 100tis. Tak za dva roky. Netociš to moc pod otáčkama? Ta nízká spotřeba bude mít svojí daň. Kastlík mám v pohodě už od začátku. Až tet když jsem ho naplnil tak že nejde zavřít začínají být problémy že jedna strana zlobí. Řeším to tak že pořád přerovnávam všechny úložný prostory ale je jich prostě málo a do kufru všechno dávat neci. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 No snad už nechrápete vy šmejdi, to jste piráti? Kokto, jak to, že spíš? [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Jojo všichni jsou přežraný krkovic z topení co vypadá jakoby gril. Už je to jak z dieslem. Kamarád říkal že to nekouří jak starý kamna tak to prostě není diesl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky