Clint Vloženo 21. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Zavolám Barbuchu, aby mě vyzvedl parníkem u nás v rybníku a nabere kurz Slapy 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Ani to sem nedávej. Debil, už by měl přestat chlastat. Bodový systém de fakto zrušili a otevřeně tvrdí, že jde o prachy. Asi začnu striktně dodržovat pravidla a to pak bude karambolů a kolon.... Pak budu správnej pirát. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Bohužel nepomůžu Barbossa mimo provoz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Odešel větrák v klimatizaci? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Nene normální roční údržba. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Motosi nebo pavouků(Pavlove ) máte havarijní? Mě konci v říjnu pojistku jestli si ho mám dávat vůbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Tak se mnou to vypadá špatné.asi nebudu moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 ááá, první odpadlík, právě se uvolnilo místo pro Radiuse. je pravda, že na mě taky něco leze asi (a manželka to nebude), ale snad to nebude nic vážného jen lehké nachlazení, i kdybych se tam měl doplazit a dovézt mě tam RZta. Po práci jedu pro krkovici do Gloooobusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Motosi nebo pavouků(Pavlove ) máte havarijní? Mě konci v říjnu pojistku jestli si ho mám dávat vůbec Jen částečně - mám to pojištěný proti krádeži a živelným pohromám. To jsou jediné věci, či jevy, které nemohu ovlivnit. Klasické havarijní pojištění nemám. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Clinte, ty tvoje kecy, snad ani nebudu komentovat, chapu, ze ti vadi me dlouhe vlasy, kdyz sam zadne nemas - i kdyz na tenisovej micek porad dobry... Jestli mas problem s odvozem, tak prijed do berouna na kole a cestou zpet te pro nej petr hodi, ne? Vsak ty takovej velkej cyklista... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Jo ten Clint je drzej to je hrozný, jak je starej, tak je drzej. Co Pawouka jste neukecali na motosogrill? Škoda Pancho, náš nejlepší masožravec a bude chybět. No nic, zbude víc pro nás. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 aneb jak Clint o vlasy prisel https://youtu.be/8wbyLXZmJZk?t=15s akorat tam nejsou titulky Clint: Coze nejde to opravit? Bude to zrat olej porad??? Neeeeeee!!!! manzelka: Neboj ono to mozna jeste pojede? Clint: Coze opravi? Pojede? Neeee to bude jen dalsi servis... A tak strejda Clint o vlasy prisel... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 (editace) Kůůůůrva to by kokta slintal jako já. Ať si Clint říká co chce a své modlitby směřuje na koberečku směr východ Klokočka :-) http://www.auto.cz/ford-zahajil-vyrobu-mustangu-shelby-350r-88774 Editováno: 21. Srpen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Já se 0o dozvím večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Sehnal jsem 7 kolen a jeden křen+ krenex. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Co to je křenex, ty nás chceš otrávit, něco jako travex? Ale na lidi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 petrrr, moc pekna ta shelbynka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 To víš kolen málo. Clinte a to se u vás neválí nějakej vrták. Heliport mám.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 hele a kdo tedy zitra na kolikatou jedete? chci slyset zavazne casove programy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 (editace) já jsem mimo všechny časové harmonogramy, Motos mi bude muset kus kolena ohlídat před vámi ostatními masožravci. Dorazím až tak mezi 13-14h. pokud se něco neposere. No a když nezbyde, půjdu si do lesa ulovit nějakýho jelena nebo kaňoura. Editováno: 21. Srpen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 no tam ulovis tak mozna zoufaleho Clinta, ktery tam bude behat a hledat jednorozce, protoze europivo je stejna povera jako, ze nove nova auta jsou dobra 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Maš kliku, že to nevidím, až doma, pak se teprve rozhodnu, v jaké míře se pomstím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 znas to, nez roztocis kolotoc zamysli se nad tim, jestli mas sanci z nej vyskocit vcas bez prerazenych nohou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 (editace) a masírka škoda auto na auto.cz http://www.auto.cz/zajem-o-novy-superb-je-enormni-cekaci-lhuta-sest-mesicu-neni-vyjimkou-88775?utm_source=dlvr.it&utm_medium Editováno: 21. Srpen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Jaká masírka? Vždyť je to pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky