Pawouk Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 (editace) Motos: Což je Ne jen to trochu ruší tu teorii o mnohem rychlejší rozjezd čtyřkolky... Editováno: 24. Srpen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 To by se vidělo za horších adhezních podmínek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 (editace) Ale na asfaltu by to mělo být vyrovnané. Ozi nemá takovej výkon, na kterej by potřeboval přenost všema čtyřma kolama. Bohatě stačí předek. To neskutečné nakopnutí si jen namlouvá, dvoukolka to umí zrovna tak. Editováno: 24. Srpen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Však už se vidělo. Jednou na Bobovku.[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 (editace) vyrobci nevěřím spotřebu, na to jejich 0-100 a max rychlost takže tak... 8,5 sekundy, to už budu dávno na makarský si opalovat špeky. Editováno: 24. Srpen 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 On bude rychlejsi ale treba jen do do 50km/h. Pak se to srovna. Prihedte jednou sem, je tu letiste, udelame sprinty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 hm u HK je taky jedno letiště, u Náchoda taky jedno( s ozim jsme tam byli jak mu vypadla hadice ) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 (editace) Přemejšlím, že si udělám radost a koupím si ten placatej perforovanej volant s MF (černá nit)....Zkusím mrsknout inzerát na ten můj a uvidím, jestli bude zájem Přidá to rázem deset koní Editováno: 24. Srpen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Placatej volant maji jen buzeranti a vsichni co tomu rozumi tvrdi ze kulatej volant je kulatej volant 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 (editace) To by musel bejt Ozák buzerant Editováno: 24. Srpen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 taky že je...- 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 (editace) Pro Petrrra mají taky volant do kinderu S tím bude machrovat a udělá mu z kindera pořádně dospělácký prémiový auto Editováno: 24. Srpen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 (editace) On bude rychlejsi ale treba jen do do 50km/h. Pak se to srovna. Prihedte jednou sem, je tu letiste, udelame sprinty. No to je blbost, aby se časy ve finále srovnaly (a to moje je 0,1 sec rychlejší), musela by pak zase po dosažení 50km/h být dál výrazně lepší moje před čtyřkolkou... Můj názor je takový, že to co přidá čtyřkolce ten náhon, tak ubere hmotnost dalších 100kg. Takže ve výsledku je to stejné. Editováno: 24. Srpen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 ozak ty ujede,ziska navrh pri startu a ty nemas vykon na to aby si ho dohnal,ujede i mne na startu,ja ho dozenu a prestihnu diky ze mam proste o dost vice koni,ale dva stejne motory,ziska navhr a ty ho nedozenes,urcite ne klasiky na 400metru 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Clinte, tak nebud mekej a naplanuj letiste na 12.9. za podpory celeho piratskeho klubu a muzeme si zmerit kdo je na tom a jak lepe. Vcetne slow-motion videa, aby sis mohl porad opakovat jak sem ti ujel 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 A co ty technické koncernové údaje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 technicke udaje jsou jedna vec, ale to podle me pak nazenes prave diky tem sto kilum. na start z nuly je 4x4 urcite rychlejsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 a kdyz vezmu technicke udaje tak mam mit kombinovanou spotrebu 4,7 litru, jakto ze ve skutecnosti mam pres 6,5? a ted se predved s teorii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 (editace) Tak ty tomu dáváš záhul Já kdybych nejezdil furt dálnice, tak mám rovných 5,0/100. Což už se docela blíží. Vycházím ze svých delších cest, kdy není dálnice 70-80% jízdy, ale třeba jen 30-40%, zbytek okresky, nějaké to město a jsem za rovných 5,0/100 a to se nijak nesnažím. Kdybych se snažil, asi bych se na jejich spotřebu asi dostal. Hele Pancho, tobě Ozi ujede, pač to lechtáš kvůli mouchám Editováno: 25. Srpen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 no jasne, kdyz pojedes kombinovanou rychlosti 90 na zavodnim okruhu a nikdo te nebude brdit tak se na tu spotrebu dostat da. Ale je potreba si uvedomit jak je bezny provoz, mesto cca 40% / dalnice 40% / okresky 20% a pak s k tomu neda dostat... a Pancha dam na rozjezd, nez se mu zacne vytacet dvojka vsak kdyz veris te tve statistice tak muj navrh uz jsem dal. Necham te i vyberat jestli mokro, naledi, snih, nebo sucho - 4x4 je to jedno, na rozjezd te da vzdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 To bych si to zrasoval Já se rozjíždím plynule, lehounce jako vánek, jako myší pšouk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 jo vlastne tobe to rychle nejde, protoze ti nejde spojka, cooo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 jj, ťuká mu to do nohy, jako když ABS do brzd. pedálu s tím, že ho to upozorňuje při té spojce, že se rozjíždí moc rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky