Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Motosi, Japonec az na konec. [emoji33]

Neřekl bych, japonci jsou už v pohodě, ani díly nejsou tak drahé jako dříve

Pancho jak jsme se bavili po telefonu, je to skoda, uz v nem bylo dost penez.

Pancho to chce flašku.

Ja myslim ze aspon dve

Tak mi tedko volal zajemce a pry se odpoledne stavi a pokud bychom se dohodli, chce CarCOOLkou odjet :)

Upraveno od Ozi Toretto

Tak aby Ti to vyšlo a jestli jo, tak platíš všem na čaji kofolu, pancho vlastně taky. tedy Oba nám platíte kofolu s večeří. 

Kazda věc má svého kupce. Ale proc bych mel platit ja?

tak co se stalo Pancho, nedělej herečku a vyklop to. to jen abych věděl, jestli si zítra mám vzít smoking. Že třeba bude slavnostní odhalení, dámy v róbách, slavnostní tabule, šampaňské poteče proudem atd. 

Panco gratuluji k novému vozu, ještě pak pošli fotky

Se nějak všichni těch RS zbavujete... To je to takového schit?

Neni, jen mit 4 auta neni idealni pro 2 lidi ;)

Ja mam tedko primarni sluzebni chrochtadlo Octavii 4x4 i k soukromym cestam a proto davam RS, jinak by byla dal doma. Jinak letosni najezd cca 4tkm neni proste ideal.

To není no, pokud máš služební i pro sebe, není co řešit a je to obrovský benefit

jj Stringo, je to presne tak. Kdyz vezmu cenu za soukrome kilometry tak je v podstate mimo jezdit RSkem. :( i kdyz s tou naftou neni takova zabava, ale co se da delat no, kazdy usetreny naklad je dobry... ;)

• Autor

Pancho koupil kindera v modré race :kol-31:

tak to mu chválím.

PRODÁNO :kol-47: 25 letý buchtě, hoši jsme břídilové :lol::'>

Upraveno od Hurikan88

Že bych to taky prodal a koupil veteránapost-92365-0-22683200-1442311452_thumb.j

• Autor

Hmmm...taky to tedy prodám :D

Když je to tak moderní teď a koupím taky nové.

Upraveno od Clint

Ten veterán barbosso bude jezdit ještě když ta Tvoje O3 už dávno ne. A já nic prodávat nebudu, abych někde koupil ještě větší šunku, to nepotřebuji. A peníze můžu utrácet jinak než je vyhazovat oknem za auto ( pokud se dnes autům ještě auto dá vůbec říkat).

• Autor

No ty bys ani nemohl, si to přiznej, že na lavičce s Vencou u nádraží na další auto nevyděláš [emoji23]

Neni to tak davno (mesic, mozna az 5mesicu), kdy tvrdili ze bude teple leto (bylo teple leto) a ze nas ceka tuha zima. Inu predpovedi pocasi dle dnesnich superpočítačů jsou presne, asi jako kdyz vykouknes z okna a prohlasis "Prší". Neboli superpocitac ti to rekne presne max 10 min predem a to i clovek kolikrat pozna sam.

Viz v pa predpoved na tento ct - 24 slunecno. V so uz 26 slunecno, ne 28 zatazeno (mozna dest) a vcera 30 snad slunecno. Ted koukam na net a 29 zatazeno (ale jiny zdroj). Takze tak.

Pancho tobě by slušelo to moje :kol-47: ani neřekneš za kolik jsi ho prodal, nechal sešrotovat, rozbil, nic :kol-28: už vám nic neřeknu :kol-46:

No ze ty ses tak pochlubil, pisu to uz potreti. Za kolik, proc a co chces koupit.

Ted jsem domluvil s Pancem, brecel do telefonu (teda jen natahoval, Pancho nebreci). A rikal ze mu prej nejaka buchta polila predni sedacku kavou, pak vinem a vzadu mu prej jednu propalila kourenim (musim se poptat jak, take bych to rad zazil) a udajne to jiz nelze vycistit. Ten oder (hlavne z kavy) nezmizel ani po cisteni stříbrem. Tak je okta na prodej.

Clinte: No v únoru bude Rapid zplacený a nebyl by problém si vzít zase nové, ale nyní je mi přednější investice do rodiny a třeba bydlení - nová kuchyně by bodla. Navíc pokud Rapid funguje, není třeba ho dávat pryč, až začnu mít pocit neúměrně vyšších nákladů na opravy atd. půjde pryč. Zatím ten pocit nemám a nejsem ten typ člověka co musí mít stále furt echt nejnovější novinku aby soused koukal. Jooo, vyhrát ve sportce, to bych si bez rozmyslu nové koupil, protože z cizího krev neteče. 

Tady je to už jak sekce autobazar.

Asi koupím i20 1.4i. Má hezkou zelenou. :-)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.