Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Ten veterán barbosso bude jezdit ještě když ta Tvoje O3 už dávno ne. A já nic prodávat nebudu, abych někde koupil ještě větší šunku, to nepotřebuji. A peníze můžu utrácet jinak než je vyhazovat oknem za auto ( pokud se dnes autům ještě auto dá vůbec říkat).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neni to tak davno (mesic, mozna az 5mesicu), kdy tvrdili ze bude teple leto (bylo teple leto) a ze nas ceka tuha zima. Inu predpovedi pocasi dle dnesnich superpočítačů jsou presne, asi jako kdyz vykouknes z okna a prohlasis "Prší". Neboli superpocitac ti to rekne presne max 10 min predem a to i clovek kolikrat pozna sam.

Viz v pa predpoved na tento ct - 24 slunecno. V so uz 26 slunecno, ne 28 zatazeno (mozna dest) a vcera 30 snad slunecno. Ted koukam na net a 29 zatazeno (ale jiny zdroj). Takze tak.

Odkaz ke komentáři

Pancho tobě by slušelo to moje :kol-47: ani neřekneš za kolik jsi ho prodal, nechal sešrotovat, rozbil, nic :kol-28: už vám nic neřeknu :kol-46:

No ze ty ses tak pochlubil, pisu to uz potreti. Za kolik, proc a co chces koupit.

Ted jsem domluvil s Pancem, brecel do telefonu (teda jen natahoval, Pancho nebreci). A rikal ze mu prej nejaka buchta polila predni sedacku kavou, pak vinem a vzadu mu prej jednu propalila kourenim (musim se poptat jak, take bych to rad zazil) a udajne to jiz nelze vycistit. Ten oder (hlavne z kavy) nezmizel ani po cisteni stříbrem. Tak je okta na prodej.

Odkaz ke komentáři

Clinte: No v únoru bude Rapid zplacený a nebyl by problém si vzít zase nové, ale nyní je mi přednější investice do rodiny a třeba bydlení - nová kuchyně by bodla. Navíc pokud Rapid funguje, není třeba ho dávat pryč, až začnu mít pocit neúměrně vyšších nákladů na opravy atd. půjde pryč. Zatím ten pocit nemám a nejsem ten typ člověka co musí mít stále furt echt nejnovější novinku aby soused koukal. Jooo, vyhrát ve sportce, to bych si bez rozmyslu nové koupil, protože z cizího krev neteče. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...