Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

no tyhle asi ne, ale určitě takový existujou

Teda dražší kola, než některý auta.

Editováno: , autor: jirkaK
Vloženo

no hoši musím říct, že proti VW jsou škodovácký kola vysloveně za hubičku. Na Bazoši jsou v inzerci spousty krásných nových sad. Asi čorky z fabriky nebo co.   

Vloženo

Tvl co jsem říkal :D   Sebral ji ten mlaďas a teď, když se to tak rozjelo, dostal bobky a tvrdí, že ji našel. A dobře ví, že ještě dostane odměnou nějakou tu korunu :D   Asi taky začnu sbírat značky a tvrdit, že jsem je našel :D

• Pozitivní 1
Vloženo

V tom jel urcite Honza+cislo za tech 1.7. Navic kde je mu konec, od te doby co je z nej Rakusak se tu moc neukazal. Hold mu nejsme moc nobl. A jedina kytka v nafte (clint ) jaro nedela. Asi budeme muset zacit pet jako Clint Ody na koncern jak je vyjimecny a vynikajici a ze neni lepsich aut a on se sem zase vrati. [emoji23]

Vloženo

twl, plaginhybrid za 1,2 mio, to je fakt terno. Po dobu životnosti auta nedostaneš ty paníze na úspoře paliva zpátky ani omylem. Smysluplnost, proč takový auto koupit, mi tudíž zcela uniká. 

Vloženo

Ty nemas co rozhodovat co je a neni smysluplne. VW vi nejlepe co je pro zakazniky nejlepsi, co si trh zada. Staci 2 reklamy 10 zaplacenych novinaru a pujde na dracku jako rohliky v akci z Tesca. Navic dieselgate je treba aby nekdo zasponzoroval. Myslis si snad ze ve Wolfsburgu rostou penize na strome?

• Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...