kokta7 Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 (editace) šlohne to každy dětsko co umí googlit a má cca 2000 kč v kapse a ruce... hold kvalita zabezpečení je tristní... pitomá kessy to alespon asi zlepšila.... tak krást se ty 19" budou, protože je po nich hlad totální.... doufám že mě je taky někdo ukradne http://www.policie.cz/clanek/osm-vozidel-skoncilo-na-cihlach.aspx Editováno: 19. Únor 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 čim povolujou ty bezpečáky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 (editace) prodávaj se komplet sady na všechny modely..ve větších pneu servisech je tam mají Editováno: 19. Únor 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Protikusem, nebo ořechem geeku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 jak ten ořech vypadá ? Já si neumím představit, že jde někdo krást 32 kol a hledá u toho ten správnej ořech. To by u toho strávil celou noc. To museli dělat nějakým univerzálem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 mu tam bude sedět stejnej a již dlouho škodovka nedodává seriově bezpečnostní šrouby ani na největší vybavy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 myslíš jako, že tam žádný bezpečáky neměli ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Prostě velkej ořech a v něm je spousty tyčinek na pérku. Okopírují tvar a vrrrr. Hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 hele takovej ořech sice existuje, ale z logiky věci to nemůže na pořádně utaženej šroub fungovat. Ty jehly se prostě rozsypou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Nevím. Cena za kus/guma je zadarmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 s chlapama z VW klubu jsme se nedávno o tomhle ořechu dohadovali a došli jsme k závěru, že pořádně utaženej šroub to nepovolí. Leda ba existoval nějakej profi, opravdu z bytelnýho materiálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Spíš tam bezpečnostní šrouby neměli. Jsou to služebáky, takže je jim to fuk. A Škoda je ve výbavě nedává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Jak tam máš tovární šrouby tak je to k hownu vždycky. Nechápu, té někdo koupi auto za mega a neinvestuje 3000,- za pořádný bezpečáky, fakt mi to hlava nebere... Jo a ty kola jak zmizely z toho vlaků, tak to nechápu když to má být na nádraží hlídané... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 já mám na CC bezpečáky z výroby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Ale jejich tovární, na ty jsou zloději dávno vybavení... Chce to úplně jiné speciálně dělané mimo automobilový průmysl... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 To by bylo nejlepší řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 aby ti pak ze vzteku ještě nezničili auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Já tedy bezpečáky mám z té nové edice. Furt je lepší něco než nic. Odradí to alespoň cikány a bezdomáče, co si chtějí přivydělat nějakou korunu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 (editace) Tak jsem si chtěl udělat jasno k novele zákona 361. Tož jsem se optal vládní instituce BESIP. Výsledek 0. Vědí úplný hovno a za to je platíme. No aspoň je větší šance ve správním řízení. Fakt bych se poblil z tohoto státu a skupin, jako je buznamat. Editováno: 19. Únor 2016, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Večer mi psal Petrrr, jestli nechci nové 19" ALU kola, zřejmě se rozhodl vydělat si za měsíc na novou oktávku, abychom se mu už nesmáli (prej je našel s Vencou u popelnic) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Picha me vzdy u srdce kdyz tohle vidim. Dobre kdyz kradou kola ok, ale proc u toho musi ponicit plno dalsich veci. Hold ja bych nemohl byt zlodej, auto bych jim nechal min. na drevenych spalkach stabilnich s omluvnym dopisem za steracem. Ovsem pristihnout nekoho u sveho auta, tak pak by potreboval kolecka urcite ale jina, protoze by po svych neodesel. Ovsem vedet ze ta auta jsou manazeru SA nebo testovaci auta SA tak jim jdu jeste pomoct. Oni okradaji sve zakazniky jinak a hlavu si taky nedelaji. Kolika lidem zpusobili svymi zmetky v podobe rozvodu, pistnich krouzku atd. atd. problemy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Takže je to venku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 to je trošku zvláštní názor. To je jako říct, že mi bylo po párkách z Babišovo firmy blbě, tak ho kvůli tomu nemám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 :-) Se z těch ženskej po.... Kandidát č1. Je FoFu Kandidát č2. Je Golf 1.4Tsi 103kw z 2008. Prej hezká barva. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 tak to pořadí rychle otoč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky