Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

šlohne to každy dětsko co umí googlit a má cca 2000 kč v kapse a  ruce... hold kvalita zabezpečení je tristní... pitomá kessy to alespon asi zlepšila....

tak krást se ty 19" budou, protože je po nich hlad totální.... doufám že mě je taky někdo ukradne :)

http://www.policie.cz/clanek/osm-vozidel-skoncilo-na-cihlach.aspx

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak tam máš tovární šrouby tak je to k hownu vždycky. Nechápu, té někdo koupi auto za mega a neinvestuje 3000,- za pořádný bezpečáky, fakt mi to hlava nebere... Jo a ty kola jak zmizely z toho vlaků, tak to nechápu když to má být na nádraží hlídané...

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si chtěl udělat jasno k novele zákona 361. Tož jsem se optal vládní instituce BESIP. Výsledek 0. Vědí úplný hovno a za to je platíme. No aspoň je větší šance ve správním řízení. Fakt bych se poblil z tohoto státu a skupin, jako je buznamat.

Editováno: , autor: motosman
Odkaz ke komentáři

Picha me vzdy u srdce kdyz tohle vidim. Dobre kdyz kradou kola ok, ale proc u toho musi ponicit plno dalsich veci. Hold ja bych nemohl byt zlodej, auto bych jim nechal min. na drevenych spalkach stabilnich s omluvnym dopisem za steracem. Ovsem pristihnout nekoho u sveho auta, tak pak by potreboval kolecka urcite ale jina, protoze by po svych neodesel. Ovsem vedet ze ta auta jsou manazeru SA nebo testovaci auta SA tak jim jdu jeste pomoct. Oni okradaji sve zakazniky jinak a hlavu si taky nedelaji. Kolika lidem zpusobili svymi zmetky v podobe rozvodu, pistnich krouzku atd. atd. problemy.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...