Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

je vyšší ale taky širší a a to pak mačká do boků.  :kol-28:  Klintovi se pak ten materiál hrne pod volant a nemá místo. Proto ten placatej volant.

[emoji23]

• Autor

Placatej volant je masírka, magnet na ženský. Kdo ho nemá, sedí u kopírky pod kamerou a samice se mu vyhýbají na sto metrů [emoji6]

Ted byl v Autosalonu Ford F150 Raptor. Tak se podivejte co je auto. To neni nejakej Scaut od Skodovky.

Jo Pawouku a bude tam Astra

Hmm, tak ta Astra nedopadla vubec zle v myslivci. Docela se mi i libila.

Upraveno od Petrrr

Jo Raptor pěknej asi ho koupím a budu přejíždět Rapiďátka a začnu u tebe Petře. udělám ti slepičí placku.:-))

• Autor

Petrrrovi by raptor na samice stejně nepomohl. Furt bude u kopírky a mladší už taky ne [emoji23] Vždyť už mu začínají plesnivět fousy

Upraveno od Clint

Ted byl v Autosalonu Ford F150 Raptor. Tak se podivejte co je auto. To neni nejakej Scaut od Skodovky.

že na ty sračky ještě koukáš. Asi jako jak minule dával ručku do zatáčky, asi aby mu šel kouř z pneumatik. :D a dával si závody z kopcee

Je videt, ze tim padem nekoukam jen ja.

Petře ty mě ignoruješ či co?

• Autor

Jsi pro něj póvl, Petrrr žije ve vyšších kruzích, kde RAmky dávají dobrou noc a oktávky je chodívaj ráno budit ;)

Petr mi psal, omlouval se, nestíhá, nahrnuli to na něj v práci všechno, prej tam nikoho takhle pracujícího uz dávno neměli, tak musí vše co se za deset let nakupilo dodělat ve zkušební době, jinak ma chudák smůlu!!!

Jooo, karlovarak ten TEZKEJ ZIVOT ma. Arbeit macht frei. Dobre uz bylo.

však Petr koupí kodiaqa, je velkej jak Q7 ;)

Kolega vzduchar se ted vratil z Kvasin a jsou to sasci. Meli nejake auto, ktere dovezli na linku kdyz to bylo na lince stali okolo nej 4 lidi s celtou kterou drzeli kolem auta a cupitali postupne jak se to auto na lince pohybovalo a za celtou na nem neco delali a na konci ho zase nalozili a odvezli. Sasci normalne k smichu jak to taji i pred vlastnimi zamestnanci. Pry to pusobilo doost grotestne a dlouho se pry tak nepobavil. [emoji23]

však tam jsou u toho sekuritáci, zkus vytáhnout mobil nebo fotak a letíš do potoka.  

neco pro petrra  

Dneska u nás pomalu konec světa... celá zahrada (co na ní bylo zasazené) v prdeli, srovnané se zemí, vsechny ovocné stromy oholené jako na podzim, střecha na stodole pomlácená... auta to naštěstí vydržela bez újmy...

1795c3ff129aef59dd8516e79f400b75.jpg

04457c04ed5786793705b7640af604d6.jpg

e630e90cb23dd142d93999fd85a00433.jpg

f8f8d0fd93c74600c80def5ed490b46f.jpg

f04065b8b6f37abf1e75dd870502616a.jpg

• Autor

Auta tohle už nevydrží, z vlastní zkušenosti. Až to uschne, tak to uvidíš. Jak se tam bude lámat světlo na plechu.

To mě poser.. u nás zatím v pohodě....

Husty. U nas nic.

No tě prdel tak snad Clint nemá pravdu ale tohle už jsou fakt pořádný kroupy.

Já jedu večer domů z práce tak doufám že se mě ty bouřky budou vyhýbat.

Hluk a vibrace TDI - emise pripadne mraky rozezenou.

[emoji1]

Peťo pěkně si to tam napsal.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.