Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Kdepaak. Logan MCV

to je kára...velice komfortní co jsem slyšel. Do zatáčky musíš tak pomalu že tě střihne cyklista z leva. Toho Logana jsem "doporučil" i kamarádovi, tak si ho s radostí koupil a připlatil si za rozšířenou záruku. Věřil že nemusí, nakonec si jí za 15tis koupil. Problém byl ten, že musíš s autem aspoň jednou do roka na servis a když se na to člověk vysere tak o ní příjde. :D

Joooo kvalita se hned pozna. Po vsech strankach.
Co vim ovsem ja, co si zde prasti holubove na dovolene povrkavali na strese. Tak si zazil kvalitu z. Ford. Ze pry k Mondeu davaji rovnou slevovou kartu na vlak. [emoji16]

No ja slysel neco jineho nez o dverich. [emoji3]

a sakra, něco se povídá ale moc bych tomu nevěřil. U RSka toho bylo víc ;)

• Autor

No to jsi neměl říkat, že RS bylo poruchovější, to chtěl ten šupák právě vědět, už teď doma tancuje radostí pod obrazem Dodge [emoji23]

RS reklamace 5x z toho jedna kůli Koktovi, když se mu z toho výkonu vařil svěrač a rozpáral mi sedačku :kol-130:

Upraveno od Hurikan88

před 6 hodinami, Clint napsal:

Clintův čaj o páté

Hmm... To zní hodně, ale hodně zajímavě. Že bych přeci jen s tou svojí trojhlavou sviní dojel? ;)

1 hour ago, Hurikan88 said:

RS reklamace 5x z toho jedna kůli Koktovi, když se mu z toho výkonu vařil svěrač a rozpáral mi sedačku :kol-130:

hlavně by ses měl naučit řadit, řadil si jak moje mamka :D

Hmm... To zní hodně, ale hodně zajímavě. Že bych přeci jen s tou svojí trojhlavou sviní dojel? [emoji6]

Nemusíš se bát, Petrrr většinou taky dojíždí na 3válce, protože tu dálku z KV ten motůrek s jeho jízdou (pořád si myslí, že to nakope kdejakému RSu) až do Krušovic nedojede [emoji23]

Jasně, dojeď - alespoň máš škodovku. Což třeba takový Radius nás oblažuje Hyundaiem a teď možná Dacií. :rolleyes:

Clinte ja mám pech... Včera jsem se byl letos poprvé projet na motorce a dneska koukám že mám prázdné zadní kolo a v něm vrut, ja fakt začnu jezdit busem...

• Autor

Tak to jsi jezdil nějakou polní cestu ne? [emoji1]

To je voda na muj mlejn. Mit 5 reklamaci za rok o necem jaksi svedci. To jsem nemel ani ja.
Jasně, dojeď - alespoň máš škodovku. Což třeba takový Radius nás oblažuje Hyundaiem a teď možná Dacií. :rolleyes:

No jo, ale buh vi cim prijede Huri. Hadam ze nejakej VW a nebo I40 [emoji16]
Na druhou stranu pokud on ma kazdy rok nove a muze mit jake chce tak jako jediny muze tvrdit, ktera auta a znacky za neco stoji a ktera stoji za hovno. Zatim od nej vime ze RS stoji za hovno. [emoji3]
  • Autor

Dneska je ideální počasí na mašinu. Sedám a vyjíždím...

Mondeo taky nestojí za nic a proto koupil Golfa

Tak to jsi jezdil nějakou polní cestu ne? [emoji1]

Nn, normálně po státní jsem jel...
hlavně by ses měl naučit řadit, řadil si jak moje mamka [emoji3]

Nemusíš se bát, Petrrr většinou taky dojíždí na 3válce, protože tu dálku z KV ten motůrek s jeho jízdou (pořád si myslí, že to nakope kdejakému RSu) až do Krušovic nedojede [emoji23]

Stringo, nahodou jsem tuhle ujel nejake Kie Sportage. Na rovinkach se drzel a v zatackach nemel sanci, strechou skrtal svodidla jak se to naklanelo.

Tyhle SUV jsou na pohodovou jízdu, nechápu že s tím někdo chce závodit. Odpor jako kráva gumy taky jak jsou široké, těžké to je, no prostě tahle auta jsou na pohodu...

Jako RAMka, dnes jdu vsadit sportku. Tuhle jsem potkal upravenou v Lokti v ramci velke ceny v motokrosu v bile barve a rozbusilo se mi srdce, zacal jsem se klepat, mzitky pred ocima, studenej pot. To byla nadhera a ten zvuk.

Tak uvidím, co se dá dělat. Ale co vidím na fotce, všichni jste moc staří, ehm. v nejlepších letech. Si tam budu ve svém věku připadat jak jantar. :lol:

Prej stari. [emoji23] [emoji23] [emoji23] S koktou si budes rozumet tomu je 18 a Hurikan je jen o rok starsi a ostatni jsme fo 30 let. Tedy aby te tam nemusela v tvych 16ti dovest maminka. No nevadi. Maminka muze take stacit. Vyzkousime, uvidime. [emoji23]

To říkám. Staří... je mi 12. :(

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.