Petrrr Vloženo 5. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2016 Kdepaak. Logan MCV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 5. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2016 to je kára...velice komfortní co jsem slyšel. Do zatáčky musíš tak pomalu že tě střihne cyklista z leva. Toho Logana jsem "doporučil" i kamarádovi, tak si ho s radostí koupil a připlatil si za rozšířenou záruku. Věřil že nemusí, nakonec si jí za 15tis koupil. Problém byl ten, že musíš s autem aspoň jednou do roka na servis a když se na to člověk vysere tak o ní příjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2016 Joooo kvalita se hned pozna. Po vsech strankach. Co vim ovsem ja, co si zde prasti holubove na dovolene povrkavali na strese. Tak si zazil kvalitu z. Ford. Ze pry k Mondeu davaji rovnou slevovou kartu na vlak. [emoji16] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 5. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2016 Nemohl jsem si stěžovat. Co se mi 2x otevřely dveře jsem to radši prodal http://www.auto.cz/ford-svolava-do-servisu-830-00-aut-maji-problem-s-dvermi-97149 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2016 No ja slysel neco jineho nez o dverich. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 5. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2016 a sakra, něco se povídá ale moc bych tomu nevěřil. U RSka toho bylo víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2016 No to jsi neměl říkat, že RS bylo poruchovější, to chtěl ten šupák právě vědět, už teď doma tancuje radostí pod obrazem Dodge [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 5. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2016 (editace) RS reklamace 5x z toho jedna kůli Koktovi, když se mu z toho výkonu vařil svěrač a rozpáral mi sedačku Editováno: 5. Srpen 2016, autor: Hurikan88 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 5. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2016 před 6 hodinami, Clint napsal: Clintův čaj o páté Hmm... To zní hodně, ale hodně zajímavě. Že bych přeci jen s tou svojí trojhlavou sviní dojel? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2016 1 hour ago, Hurikan88 said: RS reklamace 5x z toho jedna kůli Koktovi, když se mu z toho výkonu vařil svěrač a rozpáral mi sedačku hlavně by ses měl naučit řadit, řadil si jak moje mamka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2016 Hmm... To zní hodně, ale hodně zajímavě. Že bych přeci jen s tou svojí trojhlavou sviní dojel? [emoji6] Nemusíš se bát, Petrrr většinou taky dojíždí na 3válce, protože tu dálku z KV ten motůrek s jeho jízdou (pořád si myslí, že to nakope kdejakému RSu) až do Krušovic nedojede [emoji23] 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2016 Jasně, dojeď - alespoň máš škodovku. Což třeba takový Radius nás oblažuje Hyundaiem a teď možná Dacií. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2016 Clinte ja mám pech... Včera jsem se byl letos poprvé projet na motorce a dneska koukám že mám prázdné zadní kolo a v něm vrut, ja fakt začnu jezdit busem... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2016 Tak to jsi jezdil nějakou polní cestu ne? [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2016 RS reklamace 5x z toho jedna kůli Koktovi, když se mu z toho výkonu vařil svěrač a rozpáral mi sedačku To je voda na muj mlejn. Mit 5 reklamaci za rok o necem jaksi svedci. To jsem nemel ani ja. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2016 Jasně, dojeď - alespoň máš škodovku. Což třeba takový Radius nás oblažuje Hyundaiem a teď možná Dacií. No jo, ale buh vi cim prijede Huri. Hadam ze nejakej VW a nebo I40 [emoji16]Na druhou stranu pokud on ma kazdy rok nove a muze mit jake chce tak jako jediny muze tvrdit, ktera auta a znacky za neco stoji a ktera stoji za hovno. Zatim od nej vime ze RS stoji za hovno. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2016 Dneska je ideální počasí na mašinu. Sedám a vyjíždím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2016 Mondeo taky nestojí za nic a proto koupil Golfa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2016 Tak to jsi jezdil nějakou polní cestu ne? [emoji1] Nn, normálně po státní jsem jel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2016 hlavně by ses měl naučit řadit, řadil si jak moje mamka [emoji3] Nemusíš se bát, Petrrr většinou taky dojíždí na 3válce, protože tu dálku z KV ten motůrek s jeho jízdou (pořád si myslí, že to nakope kdejakému RSu) až do Krušovic nedojede [emoji23] Stringo, nahodou jsem tuhle ujel nejake Kie Sportage. Na rovinkach se drzel a v zatackach nemel sanci, strechou skrtal svodidla jak se to naklanelo. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2016 Tyhle SUV jsou na pohodovou jízdu, nechápu že s tím někdo chce závodit. Odpor jako kráva gumy taky jak jsou široké, těžké to je, no prostě tahle auta jsou na pohodu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2016 Jako RAMka, dnes jdu vsadit sportku. Tuhle jsem potkal upravenou v Lokti v ramci velke ceny v motokrosu v bile barve a rozbusilo se mi srdce, zacal jsem se klepat, mzitky pred ocima, studenej pot. To byla nadhera a ten zvuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 6. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2016 Tak uvidím, co se dá dělat. Ale co vidím na fotce, všichni jste moc staří, ehm. v nejlepších letech. Si tam budu ve svém věku připadat jak jantar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2016 Prej stari. [emoji23] [emoji23] [emoji23] S koktou si budes rozumet tomu je 18 a Hurikan je jen o rok starsi a ostatni jsme fo 30 let. Tedy aby te tam nemusela v tvych 16ti dovest maminka. No nevadi. Maminka muze take stacit. Vyzkousime, uvidime. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 6. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2016 To říkám. Staří... je mi 12. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky