Petrrr Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 Sabizo, já te´d vyplivnul vodu ze šťávou, když jsem uviděl Tvou spotřebu v podpisu. Tříválec a žere mu to jako šestiválec. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 To víš, postarší auto, tří válec, věčně plné flašek od Primusa nebo Braníka (záleží co je za akci). Taky to může být tím, že jezdím jako prase, jezdím po Praze, takže se spíše sunu v zácpách a řadím na červených číslech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 Petrrr rejpe, protože má spotřebu stejnou, jen se tím nechlubí [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 Má o dvacet korun na sto kilometrů nižší spotřebu a machruje jak nějaký pán, že jo @Petrrr? Což o to, že ušetří dvacet korun na 100 kilometrech... mě alespoň auto nevrže a nemusím řešit sekající se zadní stěrač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 Zadní stěrač už taky nemusím řešit . Stringo, spotřebu mám v podpisu zmonitorovanou v rámci spritmonitor a 6,2 a nebo 6,74 je rozdíl. Auto mě už taky nevrže, silikonová vazelína od Pan Oilu funguje super. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 (editace) Jo, je to rozdíl dvaceti korun. Ale chápu, je to jeden krabičák z Chille. Mimochodem, po dnešním tankování je to pouze a jen 6.72l/100km! Editováno: 8. Srpen 2016, autor: Sabiza 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 před 15 hodinami, Clint napsal: Zajímavý, že nedělají kindera RS, přitom Fábku jo. Prostě tady to ukazuje, že se s Kinderem dál už nepočítá Oni nedělají ani Fábiu RS....... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 Petrrr: ten lak jsi dělal sám, nebo ti někdo pomáhal? [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 bolístka, ajaj, si ho naboural fordem co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 Se to snaží rozbít, aby to mělo nižší prodejní cenu, rychle to prodal a měl na námořnickou uniformu a dva lahváče. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 No nevím, viděl jsem krabicové víno a sprej od Motipu. [emoji12] Noční můra pro Pancha..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 To bude zase nějaká kinderova fingovačka na pojišťovnu, aby mohli o víkend s Vencou chlastat u kolejí 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 Jde to se všema z kopce. Dnes jsem prolít Vltavu a kapitán nikde. Jenom ti experti s kinderkárkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 (editace) Tak on byl Petr i v Paříži, když auto představovali. Čas od času se prej maskuje za „Zbiňka“, což je maskot mýho oddělení v práci. Haha, když mluvíme o kindercar, tak tady je jedna archivační se Zbiňkem. Editováno: 8. Srpen 2016, autor: Sabiza 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 před 52 minutami, motosman napsal: Jde to se všema z kopce. Dnes jsem prolít Vltavu a kapitán nikde. Jenom ti experti s kinderkárkou. Kdepak Vltavu mám z ruky. Dneska děti prošly kontrolou a jsou ok takže večer píchnu prst do mapy a středa odjezd směr jich za sluncem když se tu u nás má počasí pokazit. Motosi pošli mi do sz nějakéj odkaz jak si byl loni dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 Hmmm no přemýšlím, kam si tak můžu píchnout prst já..... Napadá mě jen jedno jediné místo [emoji23] [emoji23] [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 (editace) 16 hours ago, stanmar said: Včera jsem zas po dlouhé době pocukával na chorvatsko - slovinských hranicích - skoro 2 hodiny. Kuwa takovejch divnej evropanů - hlavně z D a z NL tam bylo a kvůli takovýmu ksindlu kontrolují nám všem pasy. Mi je pí.u platný že naše země patří do schengenu... Hlavně že sem do Evropy mezitím lezou další bez dokladů - teď hlavně přes Itálii. Jinak cesta z dovči docela dobrá až na fičák v Chorvatsku na dálnici u tunelu Sv. Rok, naštěstí to neuzavřeli před tím tunelem, jen tam byla povolená max 40 km/h rychlost. To tam ovšem nikdo nedodržoval - a to já jel okolo 50 - 55 km/ h a stejně všichni mě předjížděli. Samí piráti ( teda v tom větru spíš hovada !! ) To je fakt divnej svět. Asi budu muset zajet do Globusu, nebo kam to ten prďola z KV furt jezdí za tím normálem. dodavatel přijel před 14 dny a čekali 9 hodin u tunelu. zlatý letadlo, říkal naposledy autem na dovolenou, ani se mu nedivím. protože stejně kolik člověk promrdá času na cestě, poplatky, benzín, opotřebení pekáče...... Editováno: 8. Srpen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 https://m.facebook.com/Camping.Villaggio.grottadellacqua.Gargano/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 http://mobi.grottadellacqua.com/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 před 3 hodinami, kokta7 napsal: dodavatel přijel před 14 dny a čekali 9 hodin u tunelu. zlatý letadlo, říkal naposledy autem na dovolenou, ani se mu nedivím. protože stejně kolik člověk promrdá času na cestě, poplatky, benzín, opotřebení pekáče...... Mám rád tyhle báchorky to čekal než ten tunel dovrtaj ne a zlatý letadlo leda s padákem a vlastním lokatorem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 Motosi dík je to kus cesty kolik hodin že jsi to jel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 (editace) ne byl tam vítr na dálnici, bylo to i v novinách. Editováno: 8. Srpen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 Tam na pohodu se spánkem na parkovišti 24 hod. Zpátky 17 i s kolonou u Breneru. Ten klid za to stojí a žádný čech. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 8. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2016 No ale to musel bejt už extrém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky