beuticek Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 Tak to jsem v řiti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 Nejaka strihacka nebo vohejbacka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 Tak to seš úplně vedle...[emoji849] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 Nějaký udělátko na motorku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 naučte se googlit omg https://www.louis.eu/artikel/acebikes-bike-a-side-motorcycle-mover/10010116 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 A máme vítěze.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Takže nepotřebná blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Otáčej 250 kg o 90° na fleku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Já jsem jen zvědavej, jakýho bludišťáka Kokta dostane . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Jo tenhle je ten pravej, nabíjecí. Těch Tvých 250kg bych otočil tak směrem ke skále a pustil. Už to začíná, trochu hezky a motorkáři co na tom půl roku neseděli jsou zase za kinga, no ve zprávách to bylo denně vidět. Koupit RAM, navařit pořádnej rám z traverzy a pěkně to kosit, na korbu pak hodit co ze všeho zbude a odvést plechy do sběrných surovin a maso do zpracování jako krmivo pro pejsky a kočičky. Takovej jedinej správnej osud pro motorkáře. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Motorkáři jsou v pohodě. S.rou mě spíš pumpičkáři (rozuměj cyklisti) 3 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Cyklisti jsou v pohodě, ty nikoho neohrožují. Možná v té posrané přecpané Praze, kde ale ohrožuje každý každého. Mně cyklisti nevadí, sám jsem občas cyklista. Dobré je to vidět i z druhé strany, ale to se těžko povídá třeba někomu kdo kolo viděl naposled když se na něm učil. Dopravit se někam vlastní silou, to je frajeřina a ne na mašině prolítnout obcí 120. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Tohle ale není o tom jestli je někdo cyklista, motorkář, řidič auta. Je to o tom, že když je někdo debil, tak se tak prostě chová a je jedno jestli na kole nebo jinde. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Máš pravdu, je ovšem jedna vyjímka a to jsou motorkáři. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Já teda kolomrdy nemůžu vystát hlavně na Moravě. Kreténi se ožerou z vína, sednou na kolo a vesele odjedou k dalšímu sklepu, kde pokračují v chlastání. Nechápu, že tam všude nestojí fízlové a neberou ty zmrdy na foukání. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 já zase nemůžu vystát dehetáře, ráno jde člověk se psem a už sem začal nosit šátek přes pusu, to je vždy smrad. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 A čím toho psa krmíš? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Tady se k motorkářům vyjadřuje někdo, kdo v životě nejel ani na babettě, řidičák dostal za dvacet klacků a koupil si Rapida? [emoji23][emoji23][emoji23] A ke všemu tomu ještě neumí pravopis [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Motorkářema. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Kokto presne, to je furt kazdy den pri ceste do prace musim cuchat nejaky vykrakany dehty. Kdyz nemas moznost ho navic predjet je to des. Uz aby to zakazali konecne. Mobilni kontroly STK a E klidne za rohem stale STK a auto co proslo aniz by melo, flastry ze by se z toho posrali. Neni kolikrat proste mozne ze ta auta co cucham prosla Emisema. Dehet a motorkari patri do kamen. Slusneho motorkare totiz clovek potka mene casto nez toho co ma motorku jako kompenzator malyho pindoura. Proto taky nosi ty kozeny kombinezy. Maji radi zapareny stazeny vejce. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Tak si kup auto s motorem. Tyhle Aixamy pro puberťáky dělají jenom kolony na silnicích. [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Kolony u vas dela hlavne zavrena Blanka. Nebo staci kdyz nejaky deda ve vedlejsi ulici udela pri ceste do kauflandu nehodu kdekoliv a mate ucpanou taky celou Prahu. Tedy jedno jestli Blanka za 40mld nebo deda s Felicii za 15tis. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Blanka je pro náplavy. Tak ať si postojej.... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky