Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ja prezouvam obe auta ted v sobotu. Resp. davam prezout.

Obcas to chce i prevazit. Uvidite moje krasny plechace s jeste krasnejsimi origo poklicema. :D

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo

Kokto: sem driv to tez takhle praktikoval az jednou pri ceste domu jsem se na letnakach nemohl domu vyskrabat. Dnes pac jsem uz starsi a zkusenejsi, lepe drive nez pozde. Ale az budes starej pardal jako ja, dojdes ke stejnemu. I kdyz vy tam dole co jezdite v nizinach muzete vlastne jezdit celorocne na letnakach. Hradec uz ale takova nizina neni.

Vloženo

Taky to teď přezuju. A že zrovna není sníh? Hm, no a co? Ráno už to padá k nule a alespoň to nebudu nahánět na poslední chvilku.

Vloženo (editace)

musíš hold předvídat sníh, není problém takový.... ve sněhu sem ještě bez zimáku nejel, vždy sem to dobře naplánoval.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)

No nevím. Když si vezmu všechny rady, jak jezdit předpisově, správně a předvìdavě, tak mohu v klidu jezdit na slickách. Do hor samozřejmě s viditelným vzorkem.

Editováno: , autor: motosman
Vloženo

Můj vrchol byl, že jsem si pořídil protektory na Omegu. Jen kvůli zákonům. Zimní mám na Octě z důvodu pojišťovny. Jinak jsem to nikdy neřešil. A to jezdím pravidelně v zimě do Krkonoš. W353, R25,Opel Omega a teď O2. S tou až k baráku. Jinak vždy objednán Zetor s radlicí.[emoji16]

• Pozitivní 3
Vloženo (editace)

to není pravda ;) dobry gumy sou základ ovšem pro lepší komfort...

jinak souhlas, dá se to jezdit i s letnákama, jenom to chce řídit s rozmyslem ;)

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)

Tak sraz tedy 14. listopadu v pátek, resp. Čaj o páté ;)  (Krušovice)

Spojené s požíračkou vepřového kolínka ;)

Jedou:

1/ Clint

2/ Kokta

3/ Pawouk

4/ Petrrr

5/ Pancho

6/ Motosman

7/ Ozi ?

8/ Brácha

9/ Čadys + 1

10/ SidCZ

11/ Radius

12/ MichaRr

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

Furt si domu nekoho tahas a Pancho ma lepsi auto, navic se vice blyska a samice jdou vzdy po tech blyskavych perech, to je priroda. Ted se nemuzes divit ze ti Pancho jezdi za manzelkou. On uz i ten Vasik ti neni nejak podobnej. :D

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...