Pawouk Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Proti mladoboleslavské automobilce se vymezujte poměrně často. Funguje to? Možná to tak vyznívá. Ale my se nesrovnáváme se značkou, ale s produkty Škoda, při vší úctě k nim. Jejich rolí na světovém automobilovém kolbišti je bojovat s Dacií a jinými podobnými značkami. Hyundai je někde jinde. Nemám nic proti Hyundai, ale tento pán se pomátnul? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 teď jsem to sem chtěl dát, pawouk mi to vyfoukl, nejdůležitější z celého článku. Jo ten pán to nemá v hlavě v pořádku. Jdu strčit Rapida ze skály a jdu koupit Hyundae, abych pak mohl Rapida vytáhnout z5 a strčit naopak H ze skály, páč to bude jetě větší troska 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Jo a ten Rapid strčenej ze skály bude mít furt větší zůstatkovou hodnotu než stejně starej Hyundai bez skály 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Není nad vymývání mozků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 kokto, pouziti donucovacich prostredku rozhodne neni ok. Jak muze policajt v civilu za chuzi na cervenou? Je to pro me totalne cizi clovek a tim padem bych to s nim vubec neresil. To je to same jako by si prijel na zakaz zastaveni a nejakej picmunda v civilu pujde kolem a da ti pokutu? To by ses posunul do slusnyho policejniho statu. Pokud by byl v uniforme tak by to bylo naprosto ok, ale takto urcite nee 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Ten "člověk" ho zastavil, legitimoval se a dotyčný ho poslal někam. Byl poučen, neuposlechl (několikrát), následuje použití donucovacích prostředků. Já v tom problém nevidím. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Ozi, Na netu nebo kdo to bylo testovali myslim O2 po bocnim narazu (zamerne udelane). Jednu dali ke garaznikovy a druhou do Skodovky. Garaznik narovnal sloupky ramy atd... neorigo dily, cena x. Skodovka provedla technologickou opravu narizenou vyrobcem. Takze vse rezat a varit. Cena byla jako u garaznika + nejaky manko, nvm jestli to bylo o polovinu vic a nebo o 1/3. Pak sly obe oktavky znovu na bocni naraz. Garaznikova okta zabila vsechny pasazery, ta ze servisu Skoda na tom byla sice hure nez nove auto, ale asi jen o 5%. Vyzadal bych si tedy od pojistovny technologii opravy s rozpisem dilu a prace a poslal to do Skodpvly, zda-li je to spravny postup a ze jsem k tomu nucen. Resume bych poslal do pojistovny s komentatem, ze jsem ochoten to dat i na policii jako trestny cin o pokus ve fazi planovani vrazdy a pokus o nedovolene obohaceni s dalsima posudkama a auto bych si nechal opravit kde chci. Ja bych se fakt hadal. Peetrr, hele jestli ti to pomuze, tak si klidne rikej, ze lepsi Rapid spadly ze skaly, nez Hyundai , vsak ona je to vlastne preznacena Dacie a tam se nema co rozbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Spíš mi řekněte co to bylo za 9ku: http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=367052&sId=&mId= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Je otázkou jak moc se legitimoval, me takhle jednou ukázal maník kartičku a bylo to něco jiného než průkaz. Nechápu proc policajt v civilu tohle resit pokud nikoho neohrozil ani neomezil. Radius: hádat seuzes, ale amortisation bys zaplatil taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Povinost uposlechnout: http://policejnidenik.cz/blog/kazdy-obcan-teto-zeme-ma-povinnost-uposlechnout-vyzvu-policisty-i-kdyz-je-v-civilu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Tak ja se v tom uz fakt nevyznam, tak kdy ti muze pojistovna nakazat kam mas jet a kdy ti muze dat amortizaci. Presvedcovali jste me tak pred 2 rokama ze nema na nic narok. Nehlede na to, ze dnes je bezne mit leasing 5 a vice let. Ono kdyz staci dat akontaci na oktavku 55tis a pak platit 4 tisice... nebo naopak parkrat nezaplatit a leasingovka vyzaduje opravy pouze v autorizaku, vcetne vsech prohlidek atd... to se pak vse vylucuje. Co je take Ozi spatneho na 10 let starych motorech? Obecne se tu rika, pockat min rok, az vychytaj mouchy (nebo ti treba nebude fungovat klika, ktera je na autech snad od nepameti) a pak 3 roky, jestli ten motor bude drzet. Dnesni doba je silena a ja osobne bych radsi 10 let starej novej motor nez super truper lestenku s papirovejma hodnotama, ktere jsou psane zlatem. Staci se podivat na VV, problemy s TSI ma snad od roku 2006 v roce 2015 snad rozvody vyresene - neni retez, ale Pawouk uz snad postoval problemy nove. A navic, Skodovka dostava take se spozdenim a jen to co upadne z linky. Typicky treba TSI, az roku 2009? Nepocitam RS. BiTDi?? Jestli se vubec objevi, spis az v S3 Fl. Naopak existuje vubec Polo HTP? jsem na mobilu tak ho nebudu trapit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 A jeste k tomu clanku o Hyundaii, uz jen fakt ze clovek prihlaseny na FB se vyjadri takhle ke clanku, o necem svedci. Nehlede na to, ze to vypada, jako by to napsal o jmenu ktere je nad tim . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 To máš těžký. Kdyby mi Omega neshnila, měl jsem ji do dnes. RV 1991. Žádné poruchy, jen výměna oleje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Obed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Tak ja se v tom uz fakt nevyznam, tak kdy ti muze pojistovna nakazat kam mas jet a kdy ti muze dat amortizaci. Presvedcovali jste me tak pred 2 rokama ze nema na nic narok. Nehlede na to, ze dnes je bezne mit leasing 5 a vice let. Ono kdyz staci dat akontaci na oktavku 55tis a pak platit 4 tisice... nebo naopak parkrat nezaplatit a leasingovka vyzaduje opravy pouze v autorizaku, vcetne vsech prohlidek atd... to se pak vse vylucuje. Co je take Ozi spatneho na 10 let starych motorech? Obecne se tu rika, pockat min rok, az vychytaj mouchy (nebo ti treba nebude fungovat klika, ktera je na autech snad od nepameti) a pak 3 roky, jestli ten motor bude drzet. Dnesni doba je silena a ja osobne bych radsi 10 let starej novej motor nez super truper lestenku s papirovejma hodnotama, ktere jsou psane zlatem. Staci se podivat na VV, problemy s TSI ma snad od roku 2006 v roce 2015 snad rozvody vyresene - neni retez, ale Pawouk uz snad postoval problemy nove. A navic, Skodovka dostava take se spozdenim a jen to co upadne z linky. Typicky treba TSI, az roku 2009? Nepocitam RS. BiTDi?? Jestli se vubec objevi, spis az v S3 Fl. Naopak existuje vubec Polo HTP? jsem na mobilu tak ho nebudu trapit. ja jsem psal nekde neco takoveho, jako ze stary motory jsou spatny? nejak nevim na co tedko reagujes... Obed 20150415_122554.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 motosman, ok mas pravdu... jinak hosi v patek se objevim, jen nevim presne kdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 To bude oslava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 pancho, nebude co slavit, carcoolkou neprijedu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 A už vis něco? Já myslel hlavně tebe. Ze te uvidí ostatní vis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Spíš mi řekněte co to bylo za 9ku: http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=367052&sId=&mId= To je tzv. Clintovka z východu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 motosman, ok mas pravdu... jinak hosi v patek se objevim, jen nevim presne kdy... No kdy, stačí v pátek, když to stihneš do 23:00. To přijede i Kokta tím pádem, už si doma připravuje péréčko a indulonu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 prave jsem domluvil se servisem Takze dobra zprava - prahy jsou za studena vytahane, nevarila se ocka ani nic podobneho, kola budou spatna - pojistovna to porad nechce dat pred usnesenim policie Petre, to tam urcite budu driv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 ten člověk je fakt kokot? chodí na červenou a diví se, policajt mu ukáže průkaz a to mu nestačí? http://pardubice.idnes.cz/policista-srazil-k-zemi-muze-prechazejiciho-na-cevrenou-p2x-/pardubice-zpravy.aspx?c=A150414_161128_pardubice-zpravy_msv#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6 No, většinou jsem spíš na straně Policajtů, ale dle mého to trochu ten dotyčný přehnal, asi nějakej kariérista co sbírá frčky, mám řadu kamarádů a kamarádek v řadách Policie a to i v Praze u PMJ a jsem si téměř jistej, že tohle by nikdo z nich v civilu neřešil nějakou chůzi na červenou, navíc v Praze. Zajímalo by mě jestli by takhle zasahoval u party cikánu jak kradou cokoliv, to pak nejsou vidět ani policajti v uniformách natož v civilu, nebo jako u nás když když v hospodě vypukne nějaká rvačka i když se ví, že vedle u stolu sedí policajt v civilu tak dotyčný dělá, jako by tam nebyl. A naopak ti uniformovaní čekají venku a dělají jako by se nic nedělo s vyčkáváním na příjezd zásahavky. Navíc kdybych se octnul já v polovině toho konfliktu a viděl jinou osobu v ohrožení zdraví, života mohl bych ho klidně praštit tyčí po hlavě v domění, že se páchá trestný čin na té osobě, páč mě se on nelegitimoval a že tvrdí že je policajt, to může každý. Na druhou stranu ten rádoby poškozený to neměl v hlavě asi taky v pořádku. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Ozi, tak to zaplať ze svého, pokud můžeš, aby si mohl jezdit a s pojišťovnou si to okaučuješ sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Petrr: na nějakou červenou by se vykašlal asi každej. Nikdo neví, proč to udělal a co kolem toho bylo. Ale stalo se a zákrok nebyl proveden kvůli červené. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky