Petrrr Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 To pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Ozi, tak to zaplať ze svého, pokud můžeš, aby si mohl jezdit a s pojišťovnou si to okaučuješ sám. no nejsem si jistej zda to klapne, nemam tedko takovej buffer pod polstarem jak sypu do bytu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Petrrr, protoze jejich motory jsou koncepcne stary 10 let a hlavne napred je dostane rendlik a pak po delsim testovani u nich to jako vyrazene dostane DackaVyznelo to tak.Jak jsi dostal auto do opravny? Na polstarku a pak podvalem? Nebo te hodili na odtahovku prednima a na zadku jsi mel erarni gumy? Kokta nema indulonu, ale specialni bily olej 0w37 - laik si ho bezne s indulonou splete. Obsahuje ruzne vitaminy a dalsi pomocne latky a hlavne kapka staci a uz se klouzes , vymena co 3000 tahu nebo 20 minut, dle toho co nastane drive. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Však psal, že mu to tahali za prahy a za studena.[emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 (editace) Ozi a jak to uděláš, aby se situace neopakovala a třeba za měsíc jsi znovu nenašel auto na podlaze? Šmejdi si počkaj na nová kola a skáknou si ještě jednou, pač jim to krásně sype..... Jinak samolepky už jsou doma OK V pátek vám je rozdám... Editováno: 15. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 nálepky se rozdávaj až 16.5 omg. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Nene, ty se rozdávají už v pátek, my nedočkavci je musíme mít na autě již nyní 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 (editace) Dnes jsem si byl pro nové SPZky, pač mi jí vpředu omlátily mouchy a vzadu vočoudil dehet....narazil jsem na jedno pěkný Fávo Editováno: 15. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 kokto, pouziti donucovacich prostredku rozhodne neni ok. Jak muze policajt v civilu za chuzi na cervenou? Je to pro me totalne cizi clovek a tim padem bych to s nim vubec neresil. To je to same jako by si prijel na zakaz zastaveni a nejakej picmunda v civilu pujde kolem a da ti pokutu? To by ses posunul do slusnyho policejniho statu. Pokud by byl v uniforme tak by to bylo naprosto ok, ale takto urcite nee Zákon o polici hovoří jasně: Prokazování příslušnosti§12 Prokazování příslušnosti (1) Při provádění úkonu je policista povinen prokázat svou příslušnost k policii služebním stejnokrojem, služebním průkazem nebo odznakem policie, na kterých musí být zřetelně viditelné identifikační číslo. Zaměstnanec policie je při provádění úkonu povinen prokázat svou příslušnost k policii průkazem zaměstnance policie se zřetelně viditelným identifikačním číslem. (2) Pokud povaha nebo okolnosti úkonu neumožňují prokázat příslušnost způsobem podle odstavce 1, prokáže policista svou příslušnost k policii ústním prohlášením „policie“; to neplatí, brání-li povaha nebo okolnosti úkonu také ústnímu prohlášení. Způsobem podle odstavce 1 se policista prokáže ihned, jakmile to okolnosti úkonu dovolí. (3) Povinnost prokázat příslušnost k policii nemá policista, který tuto příslušnost oprávněně zastírá. To co je na tom videu je dostačující - dotyčný viděl průkaz a číslo, pak se choval jak namachrovaný hovado. Toť vše. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Sory Pawouku, ale zákon přišel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Dobrý nápad - web odcizených věcí http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=366566&sId=&mId= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Vyznelo to tak. Jak jsi dostal auto do opravny? Na polstarku a pak podvalem? Nebo te hodili na odtahovku prednima a na zadku jsi mel erarni gumy? Kokta nema indulonu, ale specialni bily olej 0w37 - laik si ho bezne s indulonou splete. Obsahuje ruzne vitaminy a dalsi pomocne latky a hlavne kapka staci a uz se klouzes , vymena co 3000 tahu nebo 20 minut, dle toho co nastane drive. nene, tak to vyznit rozhodne nemelo. podle meho napriklad od koncernu nejlepsi motor bylo rotacni TDI. Sice to bylo hlucne a vibrovalo, ale spotreba genialni. To same ty prvni poctiva PDcka (myslim OI, SI 96kW). urcite se nezastavam novych koncepcnich motoru nazvedal jsem to s kamaradem heverama a odjelo to na pancovo zimni sade po ose. odtahovka do garazi nezajede. stroj je tam vysokej, ale vrata tam nejaky dement dal jen 2,1m Ozi a jak to uděláš, aby se situace neopakovala a třeba za měsíc jsi znovu nenašel auto na podlaze? Šmejdi si počkaj na nová kola a skáknou si ještě jednou, pač jim to krásně sype..... Jinak samolepky už jsou doma OK V pátek vám je rozdám... auto dostava sadu pojistyh sroubu, nijak vic to resit nebudu. Spravce domu se taky "snazi" to resit, ale ty lidi sou uplne vymr**ni, protoze proc by zamykali? jim se nic nestalo, tak na to serou a s tim bohuzel nikdo nic neudela... Dnes jsem si byl pro nové SPZky, pač mi jí vpředu omlátily mouchy a vzadu vočoudil dehet....narazil jsem na jedno pěkný Fávo VB1.jpg ja byl dneska ve Straseci pro zmenu... Vojty Kuchynky, neni to nekde u tebe? Pawouku to uz psal motosman na tom odkaze, uznal jsem, ze ok... nicmene, ze to byl zbytecny hrdina mi nikdo nevymluvejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Tak ja se v tom uz fakt nevyznam, tak kdy ti muze pojistovna nakazat kam mas jet a kdy ti muze dat amortizaci. Presvedcovali jste me tak pred 2 rokama ze nema na nic narok. Nehlede na to, ze dnes je bezne mit leasing 5 a vice let. Ono kdyz staci dat akontaci na oktavku 55tis a pak platit 4 tisice... nebo naopak parkrat nezaplatit a leasingovka vyzaduje opravy pouze v autorizaku, vcetne vsech prohlidek atd... to se pak vse vylucuje. Co je take Ozi spatneho na 10 let starych motorech? Obecne se tu rika, pockat min rok, az vychytaj mouchy (nebo ti treba nebude fungovat klika, ktera je na autech snad od nepameti) a pak 3 roky, jestli ten motor bude drzet. Dnesni doba je silena a ja osobne bych radsi 10 let starej novej motor nez super truper lestenku s papirovejma hodnotama, ktere jsou psane zlatem. Staci se podivat na VV, problemy s TSI ma snad od roku 2006 v roce 2015 snad rozvody vyresene - neni retez, ale Pawouk uz snad postoval problemy nove. A navic, Skodovka dostava take se spozdenim a jen to co upadne z linky. Typicky treba TSI, az roku 2009? Nepocitam RS. BiTDi?? Jestli se vubec objevi, spis az v S3 Fl. Naopak existuje vubec Polo HTP? jsem na mobilu tak ho nebudu trapit. Zjistil jsem něco k těm Hyundaiům, jak jsem minule psal o nějakých problémech. Týká se to i40 1.7 CRDi, přehřívají se jim motory až do smrti, za půl roku v tom servisu kvůli tomu měnili šest motorů. Údajně je tam špatně vyřešeno odvětrání motorového prostoru a chlazení a snad nějaký problém s blokem motoru, v důsledku čehož se přehřívá nejen motor, respektive chladící kapalina, ale hlavně olejová náplň a to má nakonec fatální následky. Má se to údajně týkat výhradně i40, v jiných modelech (ix 35) s tímto motorem snad potíže nejsou. Na jejich foru toho moc není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Ne hrdina, ale big frajer s plackou, i kdyz jak pise Motos, nevime presne co tomu predchazelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Aha, motosmanův odkaz jsem nějak přeskočil. Petře, když nějaký policajt zasáhne, nelíbí se ti to, když nezasáhne, tak se ti to taky nelíbí. Tak co vlastně chceš? Já netvrdím, že tam bylo vše all right, to tady ovšem neví nikdo z nás. Ale to video něčemu nasvědčuje... Nesnáším tyhle typy, co udělají nějaký přečin, či přestupek a nejsou schopni se k tomu postavit čelem, když jsou přistiženi. U mě jsou to jen prachsprostí zbabělci. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 A možná stačilo ukázat OP, nasypat si popel na hlavu a mohl se nechat zabít na dalším přechodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 myslim ze ten na to prechodu dopadl dobre na rozdil od tohoto https://www.facebook.com/RevNews/videos/493496284137272/?fref=nf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Motosman - Třeba, ale pak v tom může být "namočený" každý z nás, co sedáme denně za volant, když mu tam někdo vlítne - pak to prokazuj, kdo šel/jel na červenou. Všude nejsou kamery. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Pawouku, mne se nelibi ze kvuli kravine jsou nekteri policajti frajeri, ale kdyz kolikrat o neco opravdu jde, jsou vysrani a radeji nedelaji nic. V tom to pripade se nepriklanim ani na tu a ani na tu stranu. Co kdyby se tomu chlapovi neco stalo, za to ze sel na cervenou? Kvuli tomu ze nejaky karierista si honi triko. Jako kdyby si ty prekrocil rychlost v obci a z auta by te kvuli tomu vytahla zasahovka. Tim se ovsem nechci zastavat ani toho prestupce, mel byt v klidu a pak si pripadne stezovat na Gipsu apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Pawouku vsude nejsou kamery, u me v aute je ovsem vzdy, navic i vypoved svedku je dulezita, kamery nejsou vzdy treba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 a co kdyz kamera ani svedek nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Pak jsi v prdeli, pac ten srazenej si muze povidat co chce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 No a ted me to napadlo, Ozi se tedy neprimo priznal, ze tam ty bezpecaky nemel a to si myslim je chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Pawouku, mne se nelibi ze kvuli kravine jsou nekteri policajti frajeri, ale kdyz kolikrat o neco opravdu jde, jsou vysrani a radeji nedelaji nic. V tom to pripade se nepriklanim ani na tu a ani na tu stranu. Co kdyby se tomu chlapovi neco stalo, za to ze sel na cervenou? Kvuli tomu ze nejaky karierista si honi triko. Jako kdyby si ty prekrocil rychlost v obci a z auta by te kvuli tomu vytahla zasahovka. Tim se ovsem nechci zastavat ani toho prestupce, mel byt v klidu a pak si pripadne stezovat na Gipsu apod. Demagogie par excellence, víc k tomu není co dodat. Jakej kariérista? Co to meleš? Na tomto si kariéru nevystavíš... Víš kulový, jak to chodí u policajtů. A co by se mu mělo stát? To je jeho problém, když chtěl zbaběle utéct, musí počítat s následky. Měl počkat na příjezd hlídky a mohl to pak řešit třeba na úřadě, když s tím nesouhlasil. Prober se a neblouzni tady o zásahovkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 no a neměl a co jako? stejně by měl asi zničený prahy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky