Petrrr Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Clinte, však já vím, Vy jste s koktou domluvení a ve skutečnosti jen zkoušíte moje nervy, co vydrží a čekáte kdy nevydrží, vím co za tím vězí. Rapida se vám zachtělo Ale moje nervy jsou z ocele (ČESKÉ ocele - HEAVY DUTY ) Né ruská, né americká, ale ČESKÁ a to je rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 (editace) Pěkné ER-ko, ale cenovka 7mega je podle mého názoru úlet. To už bych měl lepší káru...A nezachránil by to ani fakt, že bude jen 30 kusů....A s tou kvalitou si také nejsem 100% jistej.... i když to bude převážně ruční práce. Tuhle barvu by měli fouknout na okávku RS.... Editováno: 16. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Rapida se vám zachtělo Vašík se už ohlíží po nějaké nové hračce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 A ty se jim Pawouku těm obyčejným lidem divíš s omezenými možnostmi atd. Když lidi žijící tisíce km daleko s volným přístupem k infomacím atd. a taky nejsou schopni tu špínu prokouknout? Ruská propaganda byla a vždy je silná, když dokáže na dálku zblbnout tísíce lidí. To se jim musí nechat v tom jsou opravdu dobří. Stačí pár konspiračních článků zaručeně pravdivých o dvojčatech v NewYorku, válce v Iráku atd. a najednou vše americké, včetně slov je špatné. No lehce se ukázalo že u nás v ČR je skutečnost jiná než se se zmanipulovaných proruských diskusích na internetu dalo čekat - to mě jako ČECHA hřeje u srdce. A tím bych to ukončil nebo Clint z toho zase chytně nějaký střevní Muribundus a kdo by ti pak zaplatil ty kofoly a dovezl samolepky, i když já asi žádnou nedostanu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 (editace) Clinte za poslední Tvé dva příspěvky Poslední dobou mi furt dochází LIKY. Pawouku nedá se s tím něco dělat? Doprdele nechápu to omezení, když chci někomu dát, že se mi něco líbí tak nevím proč bych měl být omezován. Editováno: 16. Duben 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Mě se to Rko tedy fakt líbí, cena je ovšem opravdu naprosto z cesty, když si vezmu, že ta AUDI přijde na 2,5 mega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 (editace) Audi je tuctovka, kterou jezdí každý moula, toto je omezená výroba, věřím tomu, že ti tam udělají vše na co si vzpomeneš co ti na očíčkách uvidí. Kdybych nevěděl co s penězma koupil bych. je to to samé jako s tím Favoritem, tak ho te´d po reinkarnaci koupíš za mnohem více než se prodával tenkrát, jde o jedinečnou záležitiost. Ovšem 7 míčů je opravdu dost, ono zase náklady na vývoj takhle malé série asi něco stojí včetně všech homologačních zkoušek apod. a ty náklady se musí někam rozpustit a vhledem k tomu, že jde jen o 30 kousků je to asi 7 míčů, kdyby to bylo 60 kousků, bude to třeba o milion méně atd. Editováno: 16. Duben 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Za ty prachy už máš zánovního Aventadora a ne nějaký posraný doma ubastlený E-rko...i když je pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 (editace) Zase za 7 míčů už koupíš i Rollse což je dle mého jediný král silnic Aventador mám pocit stojí 10. Šéf šváry měl Lambo, když pršelo sem tam přestalo jed, bylo i několikrát na opravě v Itálii a stejně na to nepřišli, Lambo po roce prodal, koupil nějakou Audi a měl klid. Ty italský supersporty prý jsou se spolehlivostí taky na štíru. edit: tak jsemkecal Aventador už se nevyrábí, 10 stojí Huracan - nástupce Editováno: 16. Duben 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 jj Golf Rko je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 A hele Kokta se probral a jeho Buzna Cár. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 (editace) je vidět kdo je tady dnes králem, ani pawouk co by moderátor nestíhá a je těžce vzadu. No užijte si mě, zítra tu moc nebudu, naopak stane se ze mě dočasnej Pražák co si v Praze bude užívat volno (jako každý Pražák v pátek) a pražského sluníčka schovaného pod clonou smogu. Editováno: 16. Duben 2015, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Clinte za poslední Tvé dva příspěvky Poslední dobou mi furt dochází LIKY. Pawouku nedá se s tím něco dělat? Doprdele nechápu to omezení, když chci někomu dát, že se mi něco líbí tak nevím proč bych měl být omezován. Netuším ani kolikrát za den lze likovat. S tím musíš na administraci fora. Clinte, tuhle pirátku bys měl angažovat do klubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 No a co říkáte na Standu "myslím to upřímně" Grosse? Tady ty boží mlýny mlely. Lituji tak maximálně jeho děti, že přišly o tátu... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Nějakou samici, ale mladší by to do klubu chtělo. Pančák by měl říct těm jeho nabíječkám a nějakou dohodit, zvedla by nám účast na Čaji a možná ještě něco dalšího ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 (editace) Ale ta nemoc je strašná, v podstatě se udusil. To je lepší se vodkráglovat.. Editováno: 16. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Jo, toto je hnusná smrt. Anebo si večer lehnout a ráno se už neprobudit - ovšem v přiměřeném věku. Kolegovi z práce takto umřel kamarád, jemu bylo ovšem jen padesát... a dalšímu kolem třiceti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Jj. Jen by mě zajímalo, jestli mu někdo nepomohl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 (editace) By jste mě mohli zejtra nabrat cestou, až pojedete kolem motorestu Máte odněkud zase kolektivní odjezd? Editováno: 16. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Každej poletí z práce asi rovnou. Možná Petrrr. Ale toho uchvátí velkoměsto a zůstane navždy.[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 (editace) Přijeď s tím ropakem Dám ti do laufu šišky, jo ty vlastně laufy nemas Editováno: 16. Duben 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Co ten náš Pančák? Doufám, že dorazí. Musím s ním probrat dvě důležité věci. 1/ Nákup vosku na mého chrochtáka a termín realizace 2/ Dodání nabíječky dle mých představ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Přijeď s tím ropakem Dám ti do laufu šišky, jo ty vlastně laufy nemas Neboj, přijedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 clint bod 1. Vosk je objedna a i hadrik na tveho dehta:) 2.vezmu ty album a vyberes si 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 To je luxusní :-) Kdyby ještě někdo potřeboval letní kola.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky