Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Clinte, však já vím, Vy jste s koktou domluvení a ve skutečnosti jen zkoušíte moje nervy, co vydrží a čekáte kdy nevydrží, vím co za tím vězí. Rapida se vám zachtělo  :kol-28: Ale moje nervy jsou z ocele (ČESKÉ ocele - HEAVY DUTY ) Né ruská, né americká, ale ČESKÁ a to je rozdíl.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěkné ER-ko, ale cenovka 7mega je podle mého názoru úlet. To už bych měl lepší káru...A nezachránil by to ani fakt, že bude jen 30 kusů....A s tou kvalitou si také nejsem 100% jistej.... i když to bude převážně ruční práce.

post-32269-0-82929400-1429187275_thumb.j

Tuhle barvu by měli fouknout na okávku RS....;)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

A ty se jim Pawouku těm obyčejným lidem divíš s omezenými možnostmi atd. Když lidi žijící tisíce km daleko s volným přístupem k infomacím atd. a taky nejsou schopni tu špínu prokouknout? Ruská propaganda byla a vždy je silná, když dokáže na dálku zblbnout tísíce lidí. To se jim musí nechat v tom jsou opravdu dobří. Stačí pár konspiračních článků zaručeně pravdivých o dvojčatech v NewYorku, válce v Iráku atd. a najednou vše americké, včetně slov je špatné. No lehce se ukázalo že u nás v ČR je skutečnost jiná než se se zmanipulovaných proruských diskusích na internetu dalo čekat - to mě jako ČECHA hřeje u srdce. A tím bych to ukončil nebo Clint z toho zase chytně nějaký střevní Muribundus a kdo by ti pak zaplatil ty kofoly a dovezl samolepky, i když já asi žádnou nedostanu  :kol-26:

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Clinte za poslední Tvé dva příspěvky  :kol-47:  Poslední dobou mi furt dochází LIKY. Pawouku nedá se s tím něco dělat? Doprdele nechápu to omezení, když chci někomu dát, že se mi něco líbí tak nevím proč bych měl být omezován. 

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Audi je tuctovka, kterou jezdí každý moula, toto je omezená výroba, věřím tomu, že ti tam udělají vše na co si vzpomeneš co ti na očíčkách uvidí. Kdybych nevěděl co s penězma koupil bych. je to to samé jako s tím Favoritem, tak ho te´d po reinkarnaci koupíš za mnohem více než se prodával tenkrát, jde o jedinečnou záležitiost. Ovšem 7 míčů je opravdu dost, ono zase náklady na vývoj takhle malé série asi něco stojí včetně všech homologačních zkoušek apod. a ty náklady se musí někam rozpustit a vhledem k tomu, že jde jen o 30 kousků je to asi 7 míčů, kdyby to bylo 60 kousků, bude to třeba o milion méně atd.

Odkaz ke komentáři

Zase za 7 míčů už koupíš i Rollse což je dle mého jediný král silnic

Aventador mám pocit stojí 10. Šéf šváry měl Lambo, když pršelo sem tam přestalo jed, bylo i několikrát na opravě v Itálii a stejně na to nepřišli, Lambo po roce prodal, koupil nějakou Audi a měl klid. Ty italský supersporty prý jsou se spolehlivostí taky na štíru.

edit: tak jsemkecal Aventador už se nevyrábí, 10 stojí Huracan - nástupce

Odkaz ke komentáři

je vidět kdo je tady dnes králem, ani pawouk co by moderátor nestíhá a je těžce vzadu. No užijte si mě, zítra tu moc nebudu, naopak stane se ze mě dočasnej Pražák co si v Praze bude užívat volno (jako každý Pražák v pátek) a pražského sluníčka schovaného pod clonou smogu. 

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Clinte za poslední Tvé dva příspěvky  :kol-47:  Poslední dobou mi furt dochází LIKY. Pawouku nedá se s tím něco dělat? Doprdele nechápu to omezení, když chci někomu dát, že se mi něco líbí tak nevím proč bych měl být omezován. 

Netuším ani kolikrát za den lze likovat. S tím musíš na administraci fora.

Clinte, tuhle pirátku bys měl angažovat do klubu. :kol-48:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...