Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Jo Clinte, mas si to nekam zapsat! A pak to vystavit na doodle, tam by se dalo dat i hlasovani a bylo by to lepsi a prehledne. Odkaz do podpisu nebo prvni stranky teto hospody.

Stejne to nestiham, 3 prdele prace (takze domu ve 14h jsem nesel a nvm kdy pujdu, zase v 8h rano na cloveka vse navalej), zitra v 5h rano zase musim byt na nohou a cekat do 10h zda-li je vse v poradku (pritel na telefonu) a pak muzu razit do pneuservisu. Takze nema smysl, abych treba v 19h dorazil, pac bych zas musel ve 20h jet, to stravim vic casu na ceste a cekanim na jidlo, nez efektivnim pokecem o nicem :D.

Pancho zitra lesti, tak na me nema ani cas, kdyz jsem se ptal, zda-li nebudem lestit ve trech, tak se moc netvaril :D

Co jsem odesel od Skodovek, tak seznam zavad nemam :D. Na to tu mame experimentatory s 03.

Editováno: , autor: Radius
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Krusovice - tedy snad

jinak v tydnu jet za tebou = sebevrazda (leda o prazdninach), jedine o vikendu, tak se domluvime na jindy.

Tak tohle proklickovat...

post-12637-1429280479,8297_thumb.jpg

Lepsi jet na D8 a pak smer Slany.

Editováno: , autor: Radius
Odkaz ke komentáři

Tak jsem taky dorazil v pořádku, cestou jsem se ještě projel po Praze a pak zaparkoval do své hlídané garáže a pro jistotu proškolil ostrahu. Pak jsem pro jistotu vypustil gumy a zkratoval baterku. Díky za pokec a ostrý zrak.

[emoji16]

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...