Radius Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 (editace) Jo Clinte, mas si to nekam zapsat! A pak to vystavit na doodle, tam by se dalo dat i hlasovani a bylo by to lepsi a prehledne. Odkaz do podpisu nebo prvni stranky teto hospody. Stejne to nestiham, 3 prdele prace (takze domu ve 14h jsem nesel a nvm kdy pujdu, zase v 8h rano na cloveka vse navalej), zitra v 5h rano zase musim byt na nohou a cekat do 10h zda-li je vse v poradku (pritel na telefonu) a pak muzu razit do pneuservisu. Takze nema smysl, abych treba v 19h dorazil, pac bych zas musel ve 20h jet, to stravim vic casu na ceste a cekanim na jidlo, nez efektivnim pokecem o nicem . Pancho zitra lesti, tak na me nema ani cas, kdyz jsem se ptal, zda-li nebudem lestit ve trech, tak se moc netvaril Co jsem odesel od Skodovek, tak seznam zavad nemam . Na to tu mame experimentatory s 03. Editováno: 17. Duben 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Tak jsem hodil auto na servis klimatizace. Prý po 6 letech by to chtělo. Tak doufám, že potom nezmrznu.[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Spis jestli ti pak bude fungovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 A proč by neměla? Naopak to prodlouží životnost kompresoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 jestli jsi to dal do Skodovky , tak bych si nebyl tak jisty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Nedal. Měli šanci a odmítli. Jinak hotovo. 900,- Chybělo 290gr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 No proto. Na co sahne ruka Skodovkare salonare, to uz nikdy poradne nepujde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Kde je vůbec ten čaj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Tak jak čaj už je někdo na cestě? Já vyrážím z Litoměřic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Já jedu akorát nevím kam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 (editace) Krusovice - tedy snad jinak v tydnu jet za tebou = sebevrazda (leda o prazdninach), jedine o vikendu, tak se domluvime na jindy. Tak tohle proklickovat... Lepsi jet na D8 a pak smer Slany. Editováno: 17. Duben 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Prijedu domu z prace a prvni veta, "Kurva to jsem presne nechtěla, jsem myslela ze pojedes do prdele". A pak se divi, ze mam radsi Cubinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Jsi jí překazil nějaké plány ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Díky za sraz, už jsem doma ;-) nejdál mi trvalo najít parkovací misto :-) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Taky díky, dnes to bylo obzvláště zajímavé :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 No ja sem v práci. A celou dobu sem sledoval zrcátka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Tak dobrou Pančo [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 jo jo i tobe:))sny plne dechtu preju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Jsi jí překazil nějaké plány ?Asi jo, chtela se natahnout u televize a mit klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Tak jsem taky dorazil v pořádku, cestou jsem se ještě projel po Praze a pak zaparkoval do své hlídané garáže a pro jistotu proškolil ostrahu. Pak jsem pro jistotu vypustil gumy a zkratoval baterku. Díky za pokec a ostrý zrak. [emoji16] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 No, mohlo to být ještě akčnější, co motosi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Jj. Už se pracuje na protiopatření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 (editace) njn klint machruje jak má 30 zbrojáku a pak nemá ani mušku ještě že jste je nešli honit, ješte by vás zpráskali Editováno: 18. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Tam byl ještě jeden pistolník, skončili by v místním potoce. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Jak střílet? Po těch kofolách a koleni se všem klepali ruce. By ještě postřelili autí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky