Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

No ze jsem dojel uz jsem nemel silu napsat. No pak jsem zkoumal jeste auto, chod leve packy po vynene za tempomatovou se mi zda lehce odlisny, hlavne zvukovy. Tak doufam ze Rolbar tam nedal neco made in china

A palubni stropni svetla se nerozsvecuji pozvolna pri odemknuti auta nebo otevreni dveri. Pri tom po zamknuti nebo zavreni ano. Pawouku cisla pacek 6RA.953.521.A bez tempomatu - zjisti prosim i cenu s tempomatem. BCM jednotka 6R0937086M bez tempomatu s tempomatem je na konci 087M.

Upraveno od Petrrr

A zkusil jsi ten tempomat na zpátečce?

Pawouku ty se nesmej a zjistuj.

Já to mám do garáže daleko, tak vyběhni z domu a otestuj to. :kol-138:

Pawouku ty ceny dilu samozrejme, ne lampicky. [emoji23]

Upraveno od Petrrr

Pawouku ty ceny dilu samozrejme, ne lampicky. [emoji23]

Jaký lampičky? My se bavíme o tempomatu. :kol-28: 

Jsem nějak zapomněl jaký díly? :kol-34:

Petře, každá páčka má jinej zvuk, asi tak... 

Přijed pawouku do kvasin a bude soukromá prohlídka :D nebo TPCA kolín. 

V TPCA jsem byl. :kol-135:

Krásnej japonský vláček ne? sem si připadal jak čurak v helmě a se sluchátky, respektive jak čínan v Praze :D a furt všude hlásali, kvalita, kvalita, preciznost, precizní postupy :D

No ze jsem dojel uz jsem nemel silu napsat. No pak jsem zkoumal jeste auto, chod leve packy po vynene za tempomatovou se mi zda lehce odlisny, hlavne zvukovy. Tak doufam ze Rolbar tam nedal neco made in china

A palubni stropni svetla se nerozsvecuji pozvolna pri odemknuti auta nebo otevreni dveri. Pri tom po zamknuti nebo zavreni ano. Pawouku cisla pacek 6RA.953.521.A bez tempomatu - zjisti prosim i cenu s tempomatem. BCM jednotka 6R0937086M bez tempomatu s tempomatem je na konci 087M.

Pawouku tady to mas, ses nejakej zmatenej.

Pawouku tady to mas, ses nejakej zmatenej.

No jo, když ty jsi ten příspěvek dodatečně editoval a doplnil, ale to už jsem pak neviděl. :kol-32:

Krásnej japonský vláček ne? sem si připadal jak čurak v helmě a se sluchátky, respektive jak čínan v Praze :D a furt všude hlásali, kvalita, kvalita, preciznost, precizní postupy :D

jj, tak to bylo. :kol-28:  Tu kvalitu si už nějak nevzpomínám. :kol-31:  A přilba mi nějak nevadila, občas ji musím vytáhnout i v práci. :kol-27:

Petre, je to uplne normalni, to dela nova packa, ale par cest a zmeni se to a bude znit stejne ;)

me treba ta packa tempomatu sla prvnich asi 500km strasne ztuha a tedko uz nepoznas rozdil :)

post-32075-0-47366200-1429345520_thumb.j

"Pawouku cisla pacek 6RA.953.521.A bez tempomatu - zjisti prosim i cenu s tempomatem." Tohle číslo Etka nenašla. Nicméně páček je tam přesně 9 typů. Čísla mají 6RA 953 513 pus koncový index. S tempomatem za 2550, bez za 2180 a 2310.

No co, XPéčkáři mají smolíka. A vidím tam, že bude Etka 7.5.

Smradi to sou. tak XP sou nejlepší na virtuální operační systém. nezabírá to místo, není to náročny.

jj etka 7.5, doufám že to kyselinka nainstaluje :D

Upraveno od kokta7

Pawouku: diky ty vole to jsou palby. Ten Rolbar je asi kouzelnik [emoji33]

A kolik mu dlužíš kofol? Rolbařovi

allegro :D

Nic, jemu jsem vysazel skoro 7 ceskych na drevo, kdy predpokladam ze v tom mel zauctovanou i praci.

Když jsme u těch kofol - včera jsem si vybral (či spíše vypil) Clintovu cenu (3 čipované kofoly) za jubilejní tisící stránku v tomto topicu, čímž kvituji, že Clint čestně drží slovo předsedy klubu.  :kol-47:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.