Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

No ze jsem dojel uz jsem nemel silu napsat. No pak jsem zkoumal jeste auto, chod leve packy po vynene za tempomatovou se mi zda lehce odlisny, hlavne zvukovy. Tak doufam ze Rolbar tam nedal neco made in china

A palubni stropni svetla se nerozsvecuji pozvolna pri odemknuti auta nebo otevreni dveri. Pri tom po zamknuti nebo zavreni ano. Pawouku cisla pacek 6RA.953.521.A bez tempomatu - zjisti prosim i cenu s tempomatem. BCM jednotka 6R0937086M bez tempomatu s tempomatem je na konci 087M.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ze jsem dojel uz jsem nemel silu napsat. No pak jsem zkoumal jeste auto, chod leve packy po vynene za tempomatovou se mi zda lehce odlisny, hlavne zvukovy. Tak doufam ze Rolbar tam nedal neco made in china

A palubni stropni svetla se nerozsvecuji pozvolna pri odemknuti auta nebo otevreni dveri. Pri tom po zamknuti nebo zavreni ano. Pawouku cisla pacek 6RA.953.521.A bez tempomatu - zjisti prosim i cenu s tempomatem. BCM jednotka 6R0937086M bez tempomatu s tempomatem je na konci 087M.

Pawouku tady to mas, ses nejakej zmatenej.
Odkaz ke komentáři

Krásnej japonský vláček ne? sem si připadal jak čurak v helmě a se sluchátky, respektive jak čínan v Praze :D a furt všude hlásali, kvalita, kvalita, preciznost, precizní postupy :D

jj, tak to bylo. :kol-28:  Tu kvalitu si už nějak nevzpomínám. :kol-31:  A přilba mi nějak nevadila, občas ji musím vytáhnout i v práci. :kol-27:

Odkaz ke komentáři

post-32075-0-47366200-1429345520_thumb.j

"Pawouku cisla pacek 6RA.953.521.A bez tempomatu - zjisti prosim i cenu s tempomatem." Tohle číslo Etka nenašla. Nicméně páček je tam přesně 9 typů. Čísla mají 6RA 953 513 pus koncový index. S tempomatem za 2550, bez za 2180 a 2310.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...