kokta7 Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 (editace) no jo, to víš. klint ti dopřál,abys ztloustnul z kofoly to on rád záškodničí Editováno: 18. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 No to je vlastně pravda, to je ale kujón. A teď si doma mne ruce. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 motos a co uz si zkouknul jak to vypada za svetla je tam nekde nejake poskozeni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 (editace) Tady jen dvě fotečky ze včerejšího kofolového zasedání: Editováno: 18. Duben 2015, autor: Clint 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Ještě ne a teď už na to neuvidím. Mám posttraumatický syndrom. Načal jsem druhý dvoulitr Olivera. Nicméně už jsem investival do dalšího zabezpečéní. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Musim prohrábnout půdu a najít tu hokejku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Lepsi baseballka. Jeste lepsi teple zelezo. Skoda ze jsme po tech kofolach a prezranych bachorech nevystartovali drive, po nasi masazi uz by se na auto nemohli ani podivat, pac by trpeli oni postraumatickyn stresem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 No, otázka je, jestli by tě pak tak nenaštvali, že bys je v návalu vzteku odprásknul jako prašivý psy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Mno mamina prohlàsila, že je dobře, že utekli. Asi už mě zná a ví, že by to nedopadlo dobře. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Kdepaak, vsak me znate, ja jsem klidny clovek. Pokud by nezacali neco o Putinovi. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Příští Čaj o páté je u mě na zahradě, uspořádáme velkolepou grilovací párty Ozi slíbil sud s kofolou a chlazení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Lepsi by byl sud s Plzenskou "kofolou" prespal bych u te sousedky co si onehda slibil a nesplnil. [emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Já si vemu řidiče. Navrhuji soudek místní šaratice. Samo za příplatek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Jako Krusovice jo? To mas recht, to je saratice. A kdyz nas Clint zve, mel by mit pak zabezpeceny odvozy. Nejaky prazsky taxikare - ti pry jezdi za dobrou cenu. [emoji38] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Jo s tvým autem..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Motosmanovi otrnulo a už jede ve své obvyklé formě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 (editace) Ano 3 promile pod kůžì. [emoji23] Jen nevím, jestli mám být potěšen, nebo ne. Editováno: 18. Duben 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 každopádně někam pošli syna a manželku a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Tady jen dvě fotečky ze včerejšího kofolového zasedání: DSC_0032a.jpg DSC_0030a.jpg neumis ani napsat Ozi s jednim Z jak je to spravne??? Příští Čaj o páté je u mě na zahradě, uspořádáme velkolepou grilovací párty Ozi slíbil sud s kofolou a chlazení sud zabezpecis ty, ale chlazeni neni problem jak jsem rikal... jo a narazecky mam na vsechny sudy, tak neni problem jakoukoliv.. jinak pokud nekdo budete chtit tak mi asi opravdu kvuli spatnym poctum zustane jedna sada pojistnych sroubu tak ji pak muzu nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Ozi. Top je mít 5 sad pojistných šroubů a nezamknutej construct. Ale chápu. Kdo by chtěl RSo se spolehlivým motorem. Kurva to ty čubky nečtou téma poruchy 1.8 tsi? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 construkt zachrání všechny auta :D ale možná tak ve světě autosalonu na primě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Motos: oni z fóra věděli, že už to máš prakticky odchytané 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Asi máš pravdu. Pro jistotu jen připomínám, že po příjezdu z5 jsem dolil ten kanistr pančovaného oleje. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 ja nemam konstrukt vubec kamos prave objednaval preze me 4 sady, ale jaksi zapomnel, ze ma uz dve, takze jedna zustala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky