Petrrr Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 http://www.autoforum.cz/zajimavosti/nejspolehlivejsi-ojeta-auta-skoda-v-top-10-porsche-u-dna/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 tou výměnou jsem minimálně ušetřil za výměnu oleje a filtru v 60 t. km, což jsou u VW asi 4 litry, no a hlavně je nová ta dvojspojka. jirkoK: Co mas za rok vyroby popr. MR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 tak a jsem definitivne bez antiradaru i pro firemni pouziti kolegovi v praze vykradli garaze neo jak u nas a mimo jine vzali i nas antiradar, co jsme meli na sluzebni jezdeni... ja se z toho fakt poseru, bych tem zmrdum sekal ruce... jinak vloupani probehlo tak ze zrejme pri nejake vykradacce nasli dalkac od garaze, projeli do ni na ten a vybrali 6 aut, kradli columbuse, prehravace v hlavovejch operkach a antiradary na oknech... maji kamerovej zaznam a tedko ho pry analyzujou cajti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Na to už nemám slov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 ja sem myslel, kdyz mi volal, ze si ze me dela srandu, no a kdyz mi to vsechno popsal a ja se furt smal, tak mi rika, a prosimte v pondeli rano me vyzvedni, nechci jet do prace sockou a auto je odtazene v servisu... v tu chvili jsem pochopil, ze si srandu nedela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Krást se bude ještě více a více. Jelikož na jedné foto voltajcke eletrarne přestal fungovat internetový monitoring, tak sem jel vyměnit router a přijedu tam. A někdo kradl panely a když viděl kamery a zabezpecovacku tak utekl a panel nechal u plotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Je to hrozný, dokoupim do auta ještě toho Bullocka, čím víc, tím lépe. Víc už dělat nebudu V nejhorším mám Gap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Já tam dám toto: www.zeder.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 omg vyj ste zaostalci, tohle si dejte radši! aby vám ten plech nezmizel :D 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Kdo se směje naposled, ten se směje nejlépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 ja bych s tím autem radši nevyjížděl co kdyby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Ja bych si radeji auto nekupoval, co kdyby. Jooo, prazaci a stredocesi maji tezkej zivot, obzvlaste skodovkari, nejbohatsi kraje tak se tam nejvic krade. Tam bydlet mam jen Thalii vez vybavy. [emoji38] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Dokud bude poptávka po levných navigacích, xenonech, hliníkáčích, nosičích na kola či lyže a já nevím kdovíčeho ještě, bude to bohužel pořád stejný..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Bohuzel, proto bych nikdy nekoupil cokoliv pochybneho treba tady v tech bazosich pres net apod. bez tak je to kradene, dokud bude poptavka bude i nabidka. Vedome bych kradenou vec nikdy nekoupil, pac bych tim podporoval ten kolotoc, pak okradou driv nebo pozdeji i me samotneho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 (editace) Tak to já jo, nevíte někdo o origo zánovních kolech na to moje auto tak do 4tis komplet?? Mohly by to bejt i ty co měl Kozák Petřřře...prodáš mi je konečně? Editováno: 19. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 letni nebo zimni shanis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Tak uz vime kdo pozval ten gang, Clint zase chtel okusit jak jezdi 1.8 TSI. Tos mu alr si myslim mohl rici a on by ti pujcil. Nemusel si hned objednavat kradez. A pry zpozdeni s rodinou, hovno v Revnicove jim daval instrukce. [emoji38] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 (editace) :D A Kozák to všechno profláknul, zapomněl jsem mu říct, aby nekoukal ven z okna Nene, já scháním zimní Editováno: 19. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Chceš 18. Mam celou sadu. Já budu mit nové. Jen čekam az mu je dodají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 (editace) Pošli foto Editováno: 19. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 asi neposle, pokud nema starsi, mam je na aute v Nachode ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Aha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 (editace) jsou to tyhle - ilustracni foto Editováno: 19. Duben 2015, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Malo gumy na zimu [emoji38] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Právě o tom také přemýšlím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky