Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tou výměnou jsem minimálně ušetřil za výměnu oleje a filtru v 60 t. km, což jsou u VW asi 4 litry, no a hlavně je nová ta dvojspojka.

jirkoK: Co mas za rok vyroby popr. MR?

tak a jsem definitivne bez antiradaru i pro firemni pouziti :( kolegovi v praze vykradli garaze neo jak u nas a mimo jine vzali i nas antiradar, co jsme meli na sluzebni jezdeni... :(

ja se z toho fakt poseru, bych tem zmrdum sekal ruce...

jinak vloupani probehlo tak ze zrejme pri nejake vykradacce nasli dalkac od garaze, projeli do ni na ten a vybrali 6 aut, kradli columbuse, prehravace v hlavovejch operkach a antiradary na oknech... maji kamerovej zaznam a tedko ho pry analyzujou cajti...

Na to už nemám slov.

ja sem myslel, kdyz mi volal, ze si ze me dela srandu, no a kdyz mi to vsechno popsal a ja se furt smal, tak mi rika, a prosimte v pondeli rano me vyzvedni, nechci jet do prace sockou a auto je odtazene v servisu...

v tu chvili jsem pochopil, ze si srandu nedela :(

Krást se bude ještě více a více. Jelikož na jedné foto voltajcke eletrarne přestal fungovat internetový monitoring, tak sem jel vyměnit router a přijedu tam. A někdo kradl panely a když viděl kamery a zabezpecovacku tak utekl a panel nechal u plotu.

• Autor

Je to hrozný, dokoupim do auta ještě toho Bullocka, čím víc, tím lépe. Víc už dělat nebudu

V nejhorším mám Gap.

Já tam dám toto:

www.zeder.cz

omg vyj ste zaostalci, tohle si dejte radši! aby vám ten plech nezmizel :D :D

16128-image-1.jpg

• Autor

Kdo se směje naposled, ten se směje nejlépe ;)  

ja bych s tím autem radši nevyjížděl ;) co kdyby :D

Ja bych si radeji auto nekupoval, co kdyby. Jooo, prazaci a stredocesi maji tezkej zivot, obzvlaste skodovkari, nejbohatsi kraje tak se tam nejvic krade. Tam bydlet mam jen Thalii vez vybavy. [emoji38]

Dokud bude poptávka po levných navigacích, xenonech, hliníkáčích, nosičích na kola či lyže a já nevím kdovíčeho ještě, bude to bohužel pořád stejný.....

Bohuzel, proto bych nikdy nekoupil cokoliv pochybneho treba tady v tech bazosich pres net apod. bez tak je to kradene, dokud bude poptavka bude i nabidka. Vedome bych kradenou vec nikdy nekoupil, pac bych tim podporoval ten kolotoc, pak okradou driv nebo pozdeji i me samotneho.

• Autor

Tak to já jo, nevíte někdo o origo zánovních kolech na to moje auto tak do 4tis komplet?? :D Mohly by to bejt i ty co měl Kozák :D  Petřřře...prodáš mi je konečně?

Upraveno od Clint

letni nebo zimni shanis?

Tak uz vime kdo pozval ten gang, Clint zase chtel okusit jak jezdi 1.8 TSI. Tos mu alr si myslim mohl rici a on by ti pujcil. Nemusel si hned objednavat kradez.

A pry zpozdeni s rodinou, hovno v Revnicove jim daval instrukce. [emoji38]

• Autor

:D :D  A Kozák to všechno profláknul, zapomněl jsem mu říct, aby nekoukal ven z okna :D

Nene, já scháním zimní ;)

Upraveno od Clint

Chceš 18. Mam celou sadu. Já budu mit nové. Jen čekam az mu je dodají.

• Autor

Pošli foto ;)

Upraveno od Clint

asi neposle, pokud nema starsi, mam je na aute v Nachode ja ;)

• Autor

Aha :D

jsou to tyhle - ilustracni foto

5534576-originalni-18-26quot-3B-kola-zen

Upraveno od Ozi Toretto

Malo gumy na zimu [emoji38]

• Autor

Právě o tom také přemýšlím ;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.