Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

tak a jsem definitivne bez antiradaru i pro firemni pouziti :( kolegovi v praze vykradli garaze neo jak u nas a mimo jine vzali i nas antiradar, co jsme meli na sluzebni jezdeni... :(

ja se z toho fakt poseru, bych tem zmrdum sekal ruce...

jinak vloupani probehlo tak ze zrejme pri nejake vykradacce nasli dalkac od garaze, projeli do ni na ten a vybrali 6 aut, kradli columbuse, prehravace v hlavovejch operkach a antiradary na oknech... maji kamerovej zaznam a tedko ho pry analyzujou cajti...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Krást se bude ještě více a více. Jelikož na jedné foto voltajcke eletrarne přestal fungovat internetový monitoring, tak sem jel vyměnit router a přijedu tam. A někdo kradl panely a když viděl kamery a zabezpecovacku tak utekl a panel nechal u plotu.

Odkaz ke komentáři

Bohuzel, proto bych nikdy nekoupil cokoliv pochybneho treba tady v tech bazosich pres net apod. bez tak je to kradene, dokud bude poptavka bude i nabidka. Vedome bych kradenou vec nikdy nekoupil, pac bych tim podporoval ten kolotoc, pak okradou driv nebo pozdeji i me samotneho.

Odkaz ke komentáři

Tak to já jo, nevíte někdo o origo zánovních kolech na to moje auto tak do 4tis komplet?? :D Mohly by to bejt i ty co měl Kozák :D  Petřřře...prodáš mi je konečně?

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...