Pawouk Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 :_icon_smich2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Tak to je hustá frajeřina, jako bych si zajel se svým autem až do kanclu, ale vozí to pak nějaké 1,5 tuny nevyužité navíc a pak ta loď víc žere, bych ti strhnul z platu. Jen kdyby náhodou, neznáš Jakuba Žáčka z Děčína? Dělá obdobné co ty v Holandsku. Jooo, kdybych se lépe učil, taky jsem mohl řídit takovou loď. Takhle řídím jen kurzor po ploše. Já ti dám strhnu, koupil jsem nové cars tak jsem dostal přidáno ;-) z Děčína pár lidí znám ale nemůžu znát všechny já nás tu hodně.Možná kdyby jsi párkrát propadl tak jsi mohl řídit loď. v Holandsku to dělají ty největší dementi až na pár vyjímek.;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 (editace) Pawouk: Ty se směješ, ale Barbarossa na Čaji vyprávěl, jak v podpalubí každou chvíli vopráší nějakou osmnáctku, při pohledu na "parní stroj" prej každá vyměkne a rozteče se jako polárka. To my můžeme voprášit maximálně nohavice a Kokta svého raťafáka, co se vyválel na procházce ve škarpě..... Editováno: 20. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 :D Clinte, asi tě svrhneme z vedení klubu, protože jediný pořádný lodník je tady Barbossa. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 (editace) Mohli bychom udělat Čaj o páté na lodi Když vidím toho šrotu na palubě, tak by jste tam rovnou ta auta u něj nechali Jediná dvě zánovní auta, co by tam vepředu stála by byla moje a Barbarossy...dva chrochtáky, které maji smysl pro nízkou spotřebu a ekologii (díky skvělému DPF) Už jsem psal Barbarossovi, že budu dělat prvního lodního důstojníka. Editováno: 20. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 (editace) Pancho by mohl dělat s Motosem lodní kuchaře.... Jen přemýšlím, k čemu by se hodil Petrrr....podlahu umejt nedokáže, přikládat uhlí už není potřeba....no mohl by krmit na zádi racky chlebem. Oziho necháme raději na břehu, nosí smůlu, ještě by Barbarossovi tu loď někdo ukrad, nebo minimálně sebral kormidlo. Editováno: 20. Duben 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Mohl by nám umývat auta. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Kapitáne Barbarosso, nemáš tam pro Petrrra nějakou pramici? On by si chtěl taky zajezdit jako kapitán (fousy už na to skoro má). Vidí v tom šanci ulovit nějakou mladou samici, pač na kinder kárku se prej žádná nechytá. Jediná fena co měla o Rapida zájem byla prej Labradorka Žofka a vysrala se mu u předního kola Kluci bojuju ze signálem a s founu takže pomalu.Pro Petrrra mám už jednu připravenou a možná se mu tam vejde kinder car s Panchem :-)) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 To je přesně ono [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 :smich: Koukám, že lodník sem zapadnul. Ba dokonce patří mezi zdejší elitu vtipálků. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Ale jezdí pěkně 1.4, jenom ji musíš naplno točit(což já mám rád). Já si nestěžoval v roomstru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 A proč točit něco, co akorát hučí a stejně nejede? Když u 1.2 TSI nemusím poslouchat řev motoru a jede to nepoměrně lépe v nížších otáčkách. V tomto je ta 1.4 v pravěku. Budu v tom jezdit ve městě, takže to bych musel jezdit maximálně tak na vytočenou jedničku. Já vím moc dobře, jak to jezdí, občas se s některou svezu a domů bych to už nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Jakej parník, jakej kuchař, jaká ekologie. Já jsem pořádnej kapitán. Dokonce mi tam skáčou hambatý holky. Tohle je výlet ns pivo. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 :smich: Koukám, že lodník sem zapadnul. Ba dokonce patří mezi zdejší elitu vtipálků. Už bylo potřeba, aby tu byl někdo novej, naše ksichty už jsou profláknutý a okoukaný Jen doufám, že nebude mít absence 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 (editace) ale jede to. do 140km/H to zrychluje obstojně. rozhodně bych si to koupil než nějaký TSI na skákání po městě. a houby řve, pořádnej zvuk. hold už si páprda no a hold dostaneš to BMW a hold si milovník TSI no a každý jsme jiný, naštěstí dneska to tady jede Editováno: 20. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Pořádnej zvuk? Asi bys měl navštívit oddělení ORL, když tomu směšnému kraválu říkáš pořádný zvuk. Já bych si to nekoupil ani tak, ani onak. Na ježdění po městě mám MHD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Jakej parník, jakej kuchař, jaká ekologie. Já jsem pořádnej kapitán. Dokonce mi tam skáčou hambatý holky. Tohle je výlet ns pivo.FB_IMG_1429548173528.jpg A kde jsou ty hambatý holky? Vidím tak jen nějaké dědky. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 :D nevím mě to přišlo ok no jo, dieslové BMW na tebee čekáá, ty jeden magnáte! po městě jezdíš pracovně MHD? já myslel že autem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Pracovně jistěže nejezdím MHD. I když i tam se jednou, maximálně dvakrát za rok svezu MHD - protože je to daleko rychlejší a o to více pak mám volného času pro sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Však říkám, cesta na pivo, abychom byli krásní a lépe rozuměli ženám. [emoji23] Jinak výkon motoru přiměřený a dojezd dle AKB. Hluk a emise 0. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 a co děláš v tom volným čase? vysáváš, stíráš podlahu, myješ okna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 ale jede to. do 140km/H to zrychluje obstojně. rozhodně bych si to koupil než nějaký TSI na skákání po městě. a houby řve, pořádnej zvuk. hold už si páprda no a hold dostaneš to BMW a hold si milovník TSI no a každý jsme jiný, naštěstí dneska to tady jede si se asi vozil jinym autem, ta 1,4 ve Fabii je strasidlo, ano spolehlivost dobra, ale tim to konci. Zvuk na fanfary taky neni a jak rika Pawoucek, nejede to nikde a nikdy. Obstojne bezela 1,4 ve Fabii I, ale to je uz uplne jiny soudek ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 (editace) neumíš číst ty jeden taxikáři? Roomster, to je přeci uplně jiný auto než fabie neumíte mačkat plyn, což je asi dost pravděpodobné mě to přijde dost rychlé v těhlech mini moturkách. https://www.youtube.com/watch?v=kMlQROP4wZg Editováno: 20. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Souhlas 1.4ku v F1 mame v praci a jezdi pekne do nejakych 90km/h. Pak je to slabe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky