Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

v Cikánovi je to to úplně stejnej motor jako v FII, takže zase nevyskakuj :-P 

mám pocit, že zrovínka já umím vcelku obstojně šlapat na plyn a už jsem si odjezdil pár 1,4 to za to stojej  :kol-46:

Krásnej příklad soused od vedle. Měl asi pět let Fabii II v týhle motorizaci a je šťastnej, že se jí zbavil. Je takovej pseudo závodník, ale i jemu to přišlo sílený, jak to nikam nespělo.

Tzn. se dostávám k závěru, že si se asi ty nesvezl žádnou atmosférou, která měla potenciál  :kol-46:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já nevím co má roomster, já ve fabii 2 snad nikdy v životě nejel a ani sem o nic nepřišel si myslím. za to jednou sem seděl vzááádu rapidovi a bylo to horší jak v dodávce :D

4.2 FSI   ;) lepší atmoškou sem nejel, to je pravda.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

a co děláš v tom volným čase? vysáváš, stíráš podlahu, myješ okna?

To určitě. :kol-28:   Kdo by nebral mít pár hodin placených jako práci a ve skutečnosti nebýt v práci? I když mě to většinou přijde draho, protože zapadnu do knihkupectví a tam se ty korunky jenom kutálejí. :kol-34:

Odkaz ke komentáři

já nevím co má roomster, já ve fabii 2 snad nikdy v životě nejel a ani sem o nic nepřišel si myslím. za to jednou sem seděl vzááádu rapidovi a bylo to horší jak v dodávce :D

4.2 FSI   ;) lepší atmoškou sem nejel, to je pravda.

Az se svezes v něčem, co má 650kg a 200-250ps, tak si povíme  :kol-28:

Odkaz ke komentáři

a co čteš? hoši od bobří řeky nebo letadélko káně? :D

Woe, no romány to většinou nejsou (kromě sci fi). V poslední době spíš nějaké učebnice matematiky. :kol-29::kol-22:   Jinak literatura faktu - hlavně středověká (případně i starověká) historie.  :kol-140:

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Mohli bychom udělat Čaj o páté na lodi ;)  Když vidím toho šrotu na palubě, tak by jste tam rovnou ta auta u něj nechali :kol-98:

Jediná dvě zánovní auta, co by tam vepředu stála by byla moje a Barbarossy...dva chrochtáky, které maji smysl pro nízkou spotřebu a ekologii (díky skvělému DPF) ;)

Už jsem psal Barbarossovi, že budu dělat prvního lodního důstojníka.

Čaj o páté se dá spáchat jen to bude krapet z ruky.

Prvniho lodniho dustojnika si nech zajít chuť nepoznáš příď od zádi :'(

Na zadek se vejde 5 kousků zbytek půjde do šrotu.

Ale s tím petrrem a rackama si mě dostal.

Jo a přestaň mi komolyt nick nebo se ti něco stratí:-D

Odkaz ke komentáři

To nez si tady zvykli na moji nezapamatovatelnou prezdivku, proteklo hodne benzinu nasimi nadrzemi. A Pawouk, co by moderator me tu na foru buzeroval a sikanoval, do te doby co me videl Live, zjistil ze rozjetych vic jak 100kg nezastavis. [emoji38]

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Petrrr: Nojo, máš přes 100kg, vždyť tebe bychom nemohli nechat na zádi, to by se předek zvednul do vzduchu a Barbossa a já bychom neviděli na cestu....(budu zřejmě druhej důstojník, první bude Pawouk, má znalosti lodí vyčtené z knih, zejména to, jak poznat předek a zadek)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...