Pawouk Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Máro, jenže Roomster má kratší převody - to proto, aby ten motor s tím autem vůbec nějak hnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 v Cikánovi je to to úplně stejnej motor jako v FII, takže zase nevyskakuj :-P mám pocit, že zrovínka já umím vcelku obstojně šlapat na plyn a už jsem si odjezdil pár 1,4 to za to stojej Krásnej příklad soused od vedle. Měl asi pět let Fabii II v týhle motorizaci a je šťastnej, že se jí zbavil. Je takovej pseudo závodník, ale i jemu to přišlo sílený, jak to nikam nespělo. Tzn. se dostávám k závěru, že si se asi ty nesvezl žádnou atmosférou, která měla potenciál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 (editace) já nevím co má roomster, já ve fabii 2 snad nikdy v životě nejel a ani sem o nic nepřišel si myslím. za to jednou sem seděl vzááádu rapidovi a bylo to horší jak v dodávce 4.2 FSI lepší atmoškou sem nejel, to je pravda. Editováno: 20. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 a co děláš v tom volným čase? vysáváš, stíráš podlahu, myješ okna? To určitě. Kdo by nebral mít pár hodin placených jako práci a ve skutečnosti nebýt v práci? I když mě to většinou přijde draho, protože zapadnu do knihkupectví a tam se ty korunky jenom kutálejí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 a co čteš? hoši od bobří řeky nebo letadélko káně? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 4.2 FSI lepší atmoškou sem nejel, to je pravda. S tím jsem tedy nejel, ale takto nějak bych si představoval atmosféru a ne nějakou 1.4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 já nevím co má roomster, já ve fabii 2 snad nikdy v životě nejel a ani sem o nic nepřišel si myslím. za to jednou sem seděl vzááádu rapidovi a bylo to horší jak v dodávce 4.2 FSI lepší atmoškou sem nejel, to je pravda. Az se svezes v něčem, co má 650kg a 200-250ps, tak si povíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 a co čteš? hoši od bobří řeky nebo letadélko káně? Woe, no romány to většinou nejsou (kromě sci fi). V poslední době spíš nějaké učebnice matematiky. Jinak literatura faktu - hlavně středověká (případně i starověká) historie. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 (editace) jelikož pawouk říká, že tyhle motory nejedou, má trošku pravdu Tohle byl náš pokus, srovnat 4.2 FSI vs 1.6 MPI 75kw Ozi tuhle dráhu zná, jak mu vylítla hadice Editováno: 20. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Hmm, husty. To tam jeste ovsem nejel Rapid. [emoji41] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Mohli bychom udělat Čaj o páté na lodi Když vidím toho šrotu na palubě, tak by jste tam rovnou ta auta u něj nechali Jediná dvě zánovní auta, co by tam vepředu stála by byla moje a Barbarossy...dva chrochtáky, které maji smysl pro nízkou spotřebu a ekologii (díky skvělému DPF) Už jsem psal Barbarossovi, že budu dělat prvního lodního důstojníka. Čaj o páté se dá spáchat jen to bude krapet z ruky. Prvniho lodniho dustojnika si nech zajít chuť nepoznáš příď od zádi :'( Na zadek se vejde 5 kousků zbytek půjde do šrotu. Ale s tím petrrem a rackama si mě dostal. Jo a přestaň mi komolyt nick nebo se ti něco stratí:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Petrr: na rapida nechtěli čekat. [emoji23] S tím nickem nám dej čas. Co jsem poslouchal, tak ho zkomolil skoro každý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Jo to bude dobrý mám pocit že jsi ho komolil první a málem se ti stratilo žihadlo ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 To je tvuj rapid Petře? http://forum.skodahome.cz/topic/128046-moje-karkulka-12tsi-63kw-fresh-ambition/?p=2039546 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 To nez si tady zvykli na moji nezapamatovatelnou prezdivku, proteklo hodne benzinu nasimi nadrzemi. A Pawouk, co by moderator me tu na foru buzeroval a sikanoval, do te doby co me videl Live, zjistil ze rozjetych vic jak 100kg nezastavis. [emoji38] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 (editace) Jo to ti věřím jste dobrá banda ftipálku :-D Editováno: 20. Duben 2015, autor: Barbossa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Jaka banda?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 (editace) Petrrr: Nojo, máš přes 100kg, vždyť tebe bychom nemohli nechat na zádi, to by se předek zvednul do vzduchu a Barbossa a já bychom neviděli na cestu....(budu zřejmě druhej důstojník, první bude Pawouk, má znalosti lodí vyčtené z knih, zejména to, jak poznat předek a zadek) Editováno: 20. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 tak ja bych to vyvazoval:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 [emoji23] [emoji23] [emoji23] Tak to mi nejak uteklo i kdyz vim o koho jde jeste z jeho tunerskych zacatku. Vice jsem se dlouho nepobavil. Ale je to uz starsi pan, dokonce vic jak Clint, tedy ma jine videni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 (editace) Pawouk je z nás největší chroust a má na očích už trvalé dalekohledy, jako první důstojník vyleze do vraního koše a bude sledovat plovoucí kry.... Editováno: 20. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 (editace) a já budu princ bajaja a budete mě vozit k princeznám! Editováno: 20. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Jedině 815kou Tatrou :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Myslím, že na další sraz vemu váhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 ja sem zkusenej lodnik:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky