Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Také pěkně ráno. No ja v práci kolikrát i spím. Takže domu třeba přijedu az za týden. Celý týden v práci. Ale to jde. Nejvíc ten měl 22 dni v kuse. Ted sem skončil. Půjdu si na chvíli lehnout a potom na skok do prahy. A zpátky do prace . Umýt auto a domu a tam pod plachtu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hosi, dneska budu jak Radius, pac jsem vcera montoval zanezpecovaci srouby na kola celej vecer...

Ozi loď je 105m dlouhá 11.45m široká ponor max 3.58m max nosnost 3 000tun. Bez nákladu to umí 34km/h spotřeba je ale nechutná 2*300 l/h a ještě perlička cena nové byla 3,5 míče v eurech.attachicon.gif03102011410.jpg
Na střeše ještě moje nebožka.

tak to je zhruba stejne velky jako ma ceska paroplavba, jen rychlost je tedy vyrazne jinde. Prostor na auta paradni, tam by mi asi kola nikdo neukradl... :)

mám to v podpisu, 2013. Proč ?

Ozi, ten antiradar zásadně nenechávám v autě ani když jdu nakupovat. To je magnet na zloděje.

Jinak vím v Praze o jednom místě, kde to hlásí blbě úsekové měření. Jedeš dolu Bělohorskou a tam, kde se to rozdvojuje na Patočkovu, to zahlásí měření i když odbočíš po Bělohorský. Přitom to měření je ca 30m vlevo na Patočkový. Divný. Nepřesnost GPS nebo špatná databáze ?   

Ja to tam taky nenechavam, ale kolega to neresi, pac to ma v hlidane garazi se securitakama, napred to sundaval, ale kdyz zjistil, ze tam asi dalsich 5 lidi nechava antiradat na okne, tak ho tam zacal nechavat taky...

Je to vlastnost jak pracuje GPS, jeji vyhodnoceni neni uplne presne v zavislosti na rychlosti pohybu a hlavne zastavenosti uzemi. Naprosto bezna nepresnost treba pri jezdeni po praze je kolem 10 metru, coz muze odpovidat tomu, ze antiradar te ma upozornit zhruba na tech kolejich tramvaje, ale kdyz si vezmes 10 metru, muze te upozornit i kousek bokem.

Dalsi znepresneni muze pak byt umocneno napriklad pokovenym oknem nebo odrazem o plechy auta, ja mel treba mnohem vetsi nepresnost v Superbu nez v Octavii na stejnych mistech.

Těžko říct, ale všechno to půjde přes operativní leasing. BMW je jen pro ředitele. Pro toho nejvyššího 5er a pro ty zbylé 3er. Co zbude na nás netuším, i vzhledem k tomu, že nás chtějí prodat žabožroutům, kteří mají tak maximálně Renault Clio. :kol-29:  Ale takto to u nás chodí, když změna, tak totální. :kol-32:

To bude pravdepodobne navrh leasingovky. U nas taky dochazi k odchodu od Skody, protoze ford nam da lepsi cenu pres leasing a ne o nejake drobne... :( dalsi vec je co me rikal manik z leasingovky, ze prestal byt tak velky zajem o koncernove ojetiny a naopak roste zajem treba o ojete focuse, ktere jsou levnejsi a bohuzel v soucasnosti i kvalitnejsi co se zpracovani tyce... :(

Pancho by mohl dělat s Motosem lodní kuchaře.... ;)  Jen přemýšlím, k čemu by se hodil Petrrr....podlahu umejt nedokáže, přikládat uhlí už není potřeba....no mohl by krmit na zádi racky chlebem. Oziho necháme raději na břehu, nosí smůlu, ještě by Barbarossovi tu loď někdo ukrad, nebo minimálně sebral kormidlo.

njn Clinte, i tobe sem urcite prinesl smulu kdyz jsem se ti podival na motor a on hned potom zacal zrato olej...

...no co, hlavne ze jsem si tedko mohl sednout do tve nove octy  :kol-27:

Kluci bojuju ze signálem a s founu takže pomalu.
Pro Petrrra mám už jednu připravenou a možná se mu tam vejde kinder car s Panchem :-)) attachicon.gifFB_IMG_1429545638287.jpg

ty jo, kdes nasel moji fotku z dovoleny?  :kol-32:

jelikož pawouk říká, že tyhle motory nejedou, má trošku pravdu :D Tohle byl náš pokus, srovnat 4.2 FSI vs 1.6 MPI 75kw :D Ozi tuhle dráhu zná, jak mu vylítla hadice :D

hmm, tak to jako fakt moc nejede, docela zklamani, tak to si holt nekoupim jako vikendovku  :kol-46:

jo a ta voda.jeli sme  jezy  ktere ostatni nejeli a je o nic napsano ze sou nesjizdne:) a treba  i 5krat za sebou nez se nam to povedlo,lidi se na nas chodily divat:)

no hlavne zes tam nejel se mnou, by sme z te kanoe udelali ponorku  :kol-29:

Zrovna si tak řikám, jak už se známe dlouho a co všechno jsme spolu všichni prožili za zážitky....

Jen namátkou:

2/ Ozi machruje neustále s fingovačkama a nikdy mu nic neukradli
11/ Pancho vozí v kufru vysavač a 50kg vosku

tady bych si dovolil nesouhlasit, protoze na dve kradeze mohu dolozit policejni protokol a auto bez kol na to mam krom fotek i svedka Pancha...

A vysavac v kufru nevozi, protoze by si ho uspinil, proto ho vozi jen kdyz vi ze bude mejt auto a nejlepe jeste druhym vozem...  :kol-47:

Odkaz ke komentáři

Zdar, dotaz na profi umývače. Teď jsem byl ráno na myčce OMV alespoň na Wapkách, páč po těch dvou cestách přes Lubenec z čaje Rapid vypadal jak nějakej offroad. No a všiml jsem si, že změnili kartáče na automatické myčce, z těch klasických štětinových na takové ty placaté nudle molitanové, dotaz zní, je to lepší a nebo to stojí za hovno a microškrábance se budou dít stejně. Páč v době nouze ty wapky dobrý, ale nechal jsem tam kilo a za to už jsem mohl mít základní program. Navíc ty wapky taky nejsou dokonalé že.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...