Barbossa Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Já sem furt v práci. To je dobře ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 To není dobře. Já sem tu i ve svém volnu. Skončím ráno a domu jedu az večer. To bude i zítra. Ráno končím. Mam dva dny volno. Ale zítra bude hezky tak musím umýt auto.a možná mi přijdou ty koberečky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Jo aha tak to jo já myslel že tak nějak bydlíš v práci a nebo že si bereš práci domu. :-) ale důležité je ze tě evidentně práce baví. Jinak teda dobré ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 (editace) Dobré ráno Vietname! Ono ho to baví a rád zůstává na presčasech Editováno: 21. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Také pěkně ráno. No ja v práci kolikrát i spím. Takže domu třeba přijedu az za týden. Celý týden v práci. Ale to jde. Nejvíc ten měl 22 dni v kuse. Ted sem skončil. Půjdu si na chvíli lehnout a potom na skok do prahy. A zpátky do prace . Umýt auto a domu a tam pod plachtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 A nezapomeň na mé auto, trojitou vrstvu vosku a lešit super útěrkou alespoň za 3 klacky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Hosi, dneska budu jak Radius, pac jsem vcera montoval zanezpecovaci srouby na kola celej vecer... Ozi loď je 105m dlouhá 11.45m široká ponor max 3.58m max nosnost 3 000tun. Bez nákladu to umí 34km/h spotřeba je ale nechutná 2*300 l/h a ještě perlička cena nové byla 3,5 míče v eurech.03102011410.jpgNa střeše ještě moje nebožka. tak to je zhruba stejne velky jako ma ceska paroplavba, jen rychlost je tedy vyrazne jinde. Prostor na auta paradni, tam by mi asi kola nikdo neukradl... mám to v podpisu, 2013. Proč ? Ozi, ten antiradar zásadně nenechávám v autě ani když jdu nakupovat. To je magnet na zloděje. Jinak vím v Praze o jednom místě, kde to hlásí blbě úsekové měření. Jedeš dolu Bělohorskou a tam, kde se to rozdvojuje na Patočkovu, to zahlásí měření i když odbočíš po Bělohorský. Přitom to měření je ca 30m vlevo na Patočkový. Divný. Nepřesnost GPS nebo špatná databáze ? Ja to tam taky nenechavam, ale kolega to neresi, pac to ma v hlidane garazi se securitakama, napred to sundaval, ale kdyz zjistil, ze tam asi dalsich 5 lidi nechava antiradat na okne, tak ho tam zacal nechavat taky... Je to vlastnost jak pracuje GPS, jeji vyhodnoceni neni uplne presne v zavislosti na rychlosti pohybu a hlavne zastavenosti uzemi. Naprosto bezna nepresnost treba pri jezdeni po praze je kolem 10 metru, coz muze odpovidat tomu, ze antiradar te ma upozornit zhruba na tech kolejich tramvaje, ale kdyz si vezmes 10 metru, muze te upozornit i kousek bokem. Dalsi znepresneni muze pak byt umocneno napriklad pokovenym oknem nebo odrazem o plechy auta, ja mel treba mnohem vetsi nepresnost v Superbu nez v Octavii na stejnych mistech. Těžko říct, ale všechno to půjde přes operativní leasing. BMW je jen pro ředitele. Pro toho nejvyššího 5er a pro ty zbylé 3er. Co zbude na nás netuším, i vzhledem k tomu, že nás chtějí prodat žabožroutům, kteří mají tak maximálně Renault Clio. Ale takto to u nás chodí, když změna, tak totální. To bude pravdepodobne navrh leasingovky. U nas taky dochazi k odchodu od Skody, protoze ford nam da lepsi cenu pres leasing a ne o nejake drobne... dalsi vec je co me rikal manik z leasingovky, ze prestal byt tak velky zajem o koncernove ojetiny a naopak roste zajem treba o ojete focuse, ktere jsou levnejsi a bohuzel v soucasnosti i kvalitnejsi co se zpracovani tyce... Pancho by mohl dělat s Motosem lodní kuchaře.... Jen přemýšlím, k čemu by se hodil Petrrr....podlahu umejt nedokáže, přikládat uhlí už není potřeba....no mohl by krmit na zádi racky chlebem. Oziho necháme raději na břehu, nosí smůlu, ještě by Barbarossovi tu loď někdo ukrad, nebo minimálně sebral kormidlo. njn Clinte, i tobe sem urcite prinesl smulu kdyz jsem se ti podival na motor a on hned potom zacal zrato olej... ...no co, hlavne ze jsem si tedko mohl sednout do tve nove octy Kluci bojuju ze signálem a s founu takže pomalu.Pro Petrrra mám už jednu připravenou a možná se mu tam vejde kinder car s Panchem :-)) FB_IMG_1429545638287.jpg ty jo, kdes nasel moji fotku z dovoleny? jelikož pawouk říká, že tyhle motory nejedou, má trošku pravdu Tohle byl náš pokus, srovnat 4.2 FSI vs 1.6 MPI 75kw Ozi tuhle dráhu zná, jak mu vylítla hadice hmm, tak to jako fakt moc nejede, docela zklamani, tak to si holt nekoupim jako vikendovku jo a ta voda.jeli sme jezy ktere ostatni nejeli a je o nic napsano ze sou nesjizdne:) a treba i 5krat za sebou nez se nam to povedlo,lidi se na nas chodily divat:) no hlavne zes tam nejel se mnou, by sme z te kanoe udelali ponorku Zrovna si tak řikám, jak už se známe dlouho a co všechno jsme spolu všichni prožili za zážitky....Jen namátkou:2/ Ozi machruje neustále s fingovačkama a nikdy mu nic neukradli11/ Pancho vozí v kufru vysavač a 50kg vosku tady bych si dovolil nesouhlasit, protoze na dve kradeze mohu dolozit policejni protokol a auto bez kol na to mam krom fotek i svedka Pancha... A vysavac v kufru nevozi, protoze by si ho uspinil, proto ho vozi jen kdyz vi ze bude mejt auto a nejlepe jeste druhym vozem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Zdar, dotaz na profi umývače. Teď jsem byl ráno na myčce OMV alespoň na Wapkách, páč po těch dvou cestách přes Lubenec z čaje Rapid vypadal jak nějakej offroad. No a všiml jsem si, že změnili kartáče na automatické myčce, z těch klasických štětinových na takové ty placaté nudle molitanové, dotaz zní, je to lepší a nebo to stojí za hovno a microškrábance se budou dít stejně. Páč v době nouze ty wapky dobrý, ale nechal jsem tam kilo a za to už jsem mohl mít základní program. Navíc ty wapky taky nejsou dokonalé že. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Pancho ti neodpoví, myčkám nerozumí a neholduje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Neva, odpoví někdo jiný, Honza+číslo, Motos taky jezdí na nějaké hadrové či co. Já tam taky nechci jezdit na každé mytí, jen v případě nouze, když by nebylo kam. Jinak si auto myji sám u dědy na baráku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 ježiši tak vyhod hadici z paneláku a je to ne? a umeješ si to tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Je to lepší mikroskrabance budou jen jich bude pravděpodobně trochu min... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Tak tak. Budou míň a auto bude i hůře umyté. Na čaj jsem přijel z OMV. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 tak mikro škrábance máš i z ručního mytí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Jsem v Hradci a užírám Koktovi KFC u Aldisu. Asi je tu profláklej, ptal jsem se po něm a že prej určitě chrápe.[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 a proč nezavoláš? fuj KFC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Píšu. Nemám číslo. A mám kyblík úterý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Koktovo číslo je pro všechny stejný, 112 567, 112 567 , zavolej mu do klubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Kurňa ten úterní kbelík je terno. Jak je něco ve slevě, tak to všichni chtěj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 No to je prostě masakr, tady už je to horší jak na Super.CZ Tohle celkem good policejní octávka, jen to udržet na tom pneu musí být celkem adrenalin https://www.youtube.com/watch?t=82&v=N8fmm3iUokY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Jo, za 20ku né? Mně KFC třeba moc nechutná, není nad domácí kuře grilované a nebo ty mobilní stánky s grilem, co mají kuře na střeše jak jezdí. Farmgril nebo jak se jmenují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Za 139. Důchodci se můžou utlouct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 To sis objednal určitě ty kýble alespoň tři, jak tě znám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 nebo jeden, ale dostal to do kýble na podlahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 už šetříte? http://www.novinky.cz/auto/367524-octavia-rs230-zna-ceskou-cenu-v-zakladu-ma-19palcova-kola.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky