Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

To ani nepoznáš, kdybys to tam měl a nevěděl o tom....Podle mého názoru je to pro lidi, co jezděj na hraně a využívají plnej potenciál. To si ovšem v provozu dovolí málokdo, jen Ozi....(Ten překročí maximálku mimo obec i na jedničku a ještě se směje)

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Pokud ovšem má kola a nebo mu zrovna auto nestojí v autorizáku, vyčkávajíc na platbu od pojišťovny - NE, TOTO OPRAVDU NENÍ DAYLICAR. To je jen, samoobsluha pro zloděje. :-) :-)

• Pozitivní 2
Vloženo

Ozi je v pojišťovně už profláknutej, stálej zákazník. U něj nějakej bonus za bezeškodní průběh nehrozí,  naopak mu účtujou škodní příplatek :D

Vloženo (editace)

Dnes na sraze jenom já a motos. To je Teda morálka

jinak z odlučovače mě nepatrně taky mizí trošku oleje, jak všem. hold reklamuji. Pawouku bráchovi to dělá taky, když sundáte kryt? motos to má vykoumany :D za to mu patří dík.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Šmejd a brak ;)  Ať si těch 10 koní zase odvedou do stáje....A na těch kolech se nedá jezdit ;) Ono už na 18" je to peklo....

19ky jsou vpoho, jen proste na ne musis mit koule, na 16" umi jezdit i deti...  :kol-46:  :kol-41:

To ani nepoznáš, kdybys to tam měl a nevěděl o tom....Podle mého názoru je to pro lidi, co jezděj na hraně a využívají plnej potenciál. To si ovšem v provozu dovolí málokdo, jen Ozi....(Ten překročí maximálku mimo obec i na jedničku a ještě se směje)

ja nejezdim na hrane, jezdim rychle a to je velky rozdil...  :kol-46:

Ozi je v pojišťovně už profláknutej, stálej zákazník. U něj nějakej bonus za bezeškodní průběh nehrozí,  naopak mu účtujou škodní příplatek :D

nahodou, tedko jsem mel bonus 2 roky, bohuzel mi vydrzel asi 12 hodin jenom... :-D

malus nemam zadnej...

a na povku mam tedko 2 roky bezzskodni udalosti

• Pozitivní 1
Vloženo

Ozi loď je 105m dlouhá 11.45m široká ponor max 3.58m max nosnost 3 000tun. Bez nákladu to umí 34km/h spotřeba je ale nechutná 2*300 l/h a ještě perlička cena nové byla 3,5 míče v eurech.attachicon.gif03102011410.jpg

Na střeše ještě moje nebožka.

Se na tebe poptam, z tatovy strany samej namornik z maminy zas elektrikar.

U nás ve firmě nastalo totální odvrácení od výrobků koncernu VW (či spíše ŠA) - odteď už se budou kupovat jen BMW (pro nejvyšší), Opel Insignia (pro nižší), póvl dostane Astry a ještě větší póvl schytá různé dodávky od Mercedesu (převlečený Renault Kango) a Fordu. Ještě tam je mezistupeň pro osoby potřebné 4x4 a to vykryjí Toyota RAV a Ford Ranger. No čuměl sem na to jako blázen. Taktéž se mění firemní bílá barva na stříbrnou. Ovšem kdy to nastane a jakým způsobem a jestli se to bude týkat i mě, jsem se nikde zatím nedopátral.

Tak to uz musi byt maso. Chapu ze se jde pod jinou znacku - setreni nakladu / nespokojenost s kvalitou. Ale kdyz ma "kazdy oddeleni" jinou znacku, to uz nechapu. Pripadne uspory navysi administrace s tim kolosem okolo nebo jste poptavali pro kazde oddeleni nejnizsi cenu. No zajimave. A opet zmena, stribrna je uz zdarma? Nebo je uz priplatek za bilou a stribrnou stejny... pripadna modra (zatim bez priplatku) asi nejde moc v uvahu co.
Vloženo

Hosi, dneska budu jak Radius

tak to je zhruba stejne velky jako ma ceska paroplavba, jen rychlost je tedy vyrazne jinde.

ty jo, kdes nasel moji fotku z dovoleny?  :kol-47:

Ozaku co ty vůbec děláš mimo toho ze dabluješ Diesla v Rychlém Zběsile.
Vloženo

Kluci bojuju ze signálem a s founu takže pomalu.

Pro Petrrra mám už jednu připravenou a možná se mu tam vejde kinder car s Panchem :-)) attachicon.gifFB_IMG_1429545638287.jpg

Titanik

ale jede to. do 140km/H to zrychluje obstojně. rozhodně bych si to koupil než nějaký TSI na skákání po městě. a houby řve, pořádnej zvuk. hold už si páprda no a hold dostaneš to BMW ;) a hold si milovník TSI no :D a každý jsme jiný, naštěstí ;)

dneska to tady jede :kol-47:

Nahle, ale moje 1.4 nikdy nejela co... kam vitr tam nazor...
Vloženo

Jinak ja mel sluzebni 1.4 MPi F1 55 KW a jelo to jen z kopce. Ani zadarmo ten kram.

Barbossa

mam zname a rodinu vsude, jses fakt kapitan nebo delnik? Bratranek, sice dela kapitana, ale nvm jak toho docilil, Holandani neradi pujcujou - mozna se stridaj.

Mimochodem jsem z Decina [emoji14]

Vloženo

Ozaku co ty vůbec děláš mimo toho ze dabluješ Diesla v Rychlém Zběsile.

no snazim se nedelat nic, ale moc me to neprochazi. :) jinak datovej analytik - pro zjjednoduseni proste ajtak  :kol-27:

Vloženo (editace)

To je tak když veřejnost říká....... kdo umí klilat myš, že je ajtak.

A není to mirene proti tobe ozaku, myslím obecně ;)

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Však je to pravda ne? Nainstalovat wokna umím taky a mnohem lépe klikat na myš. Jinak jsem si myslel, že Ozák prodává sušenky - ty pravý Milka z Polska. :-)

Pawouku kam na fóru švihnout inzerát, zkusím prodat ty páčky a BCM - i když je to asi neprodejné.

Vloženo

Zdar, dotaz na profi umývače. Teď jsem byl ráno na myčce OMV alespoň na Wapkách, páč po těch dvou cestách přes Lubenec z čaje Rapid vypadal jak nějakej offroad. No a všiml jsem si, že změnili kartáče na automatické myčce, z těch klasických štětinových na takové ty placaté nudle molitanové, dotaz zní, je to lepší a nebo to stojí za hovno a microškrábance se budou dít stejně. Páč v době nouze ty wapky dobrý, ale nechal jsem tam kilo a za to už jsem mohl mít základní program. Navíc ty wapky taky nejsou dokonalé že.

Tak ty nudle sou lepší. Ale stejné to nechává škrábance. Takže .hadice 2 kyblíky. Rukavici nejlépe z ovčí. A pěkně ruční prace. A nebo přijeď na myčku ke mně.
Vloženo

Chapu ze se jde pod jinou znacku - setreni nakladu / nespokojenost s kvalitou. Ale kdyz ma "kazdy oddeleni" jinou znacku, to uz nechapu. Pripadne uspory navysi administrace s tim kolosem okolo nebo jste poptavali pro kazde oddeleni nejnizsi cenu. No zajimave. A opet zmena, stribrna je uz zdarma? Nebo je uz priplatek za bilou a stribrnou stejny... pripadna modra (zatim bez priplatku) asi nejde moc v uvahu co.

Detaily neznám (a pochybuji, že je zná i vedoucí autodopravy - s ním se u nás nikdo z vedení nebaví, přijde nařízení a hotovo - takto to u nás běží standardně, nikdy nikdo nikomu nic neřekne, bych blil... Zrovna dnes jsem konečně dostal novou smlouvu a od 1.5. mám po "ptákách" a budu muset plavat v tom bordelu), nicméně celý nový autopark pojede přes leasingovku (což dosud nebylo běžné), takže firma s tím moc potíží mít nebude.

Vloženo

Jinak ja mel sluzebni 1.4 MPi F1 55 KW a jelo to jen z kopce. Ani zadarmo ten kram.

Barbossa

mam zname a rodinu vsude, jses fakt kapitan nebo delnik? Bratranek, sice dela kapitana, ale nvm jak toho docilil, Holandani neradi pujcujou - mozna se stridaj.

Mimochodem jsem z Decina [emoji14]

Už jsem to tu psal jsem jen Kormidelník kapitanske zkoušky mě teprve čekají takže jsem délňas co tu dělá vše. Jsme tu s kápošem sami takže se střidame za kolečkem. Já se v Děčíně jen narodil ale rodinu tam ještě nějakou mám.
Vloženo

To je tak když veřejnost říká....... kdo umí klilat myš, že je ajtak.

A není to mirene proti tobe ozaku, myslím obecně ;)

jj, ja vim, proto jsem to tam napsal, jako ono je tezky kdyz si kazda kancelarska krysa hraje na ajtaka ;) ja taky nejsem ajtak v pravem slova smyslu, pac se hrabu v databazich a resim jejich zpracovani a fugnovani...

Však je to pravda ne? Nainstalovat wokna umím taky a mnohem lépe klikat na myš. Jinak jsem si myslel, že Ozák prodává sušenky - ty pravý Milka z Polska. :-) Pawouku kam na fóru švihnout inzerát, zkusím prodat ty páčky a BCM - i když je to asi neprodejné.

no neprodavam, zjistuji proc se neprodavaji spis kdyz uz, a nebo kolik se povedlo kdy prodat... ;)

Vloženo

Jojo jen dva kapoš je majitel takže tu je prakticky pořád já tu zastávám zbytek funkci a i tu jeho. Lodník je prostě lodník a nebo Matros.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...