Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

To ani nepoznáš, kdybys to tam měl a nevěděl o tom....Podle mého názoru je to pro lidi, co jezděj na hraně a využívají plnej potenciál. To si ovšem v provozu dovolí málokdo, jen Ozi....(Ten překročí maximálku mimo obec i na jedničku a ještě se směje)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes na sraze jenom já a motos. To je Teda morálka

jinak z odlučovače mě nepatrně taky mizí trošku oleje, jak všem. hold reklamuji. Pawouku bráchovi to dělá taky, když sundáte kryt? motos to má vykoumany :D za to mu patří dík.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Šmejd a brak ;)  Ať si těch 10 koní zase odvedou do stáje....A na těch kolech se nedá jezdit ;) Ono už na 18" je to peklo....

19ky jsou vpoho, jen proste na ne musis mit koule, na 16" umi jezdit i deti...  :kol-46:  :kol-41:

To ani nepoznáš, kdybys to tam měl a nevěděl o tom....Podle mého názoru je to pro lidi, co jezděj na hraně a využívají plnej potenciál. To si ovšem v provozu dovolí málokdo, jen Ozi....(Ten překročí maximálku mimo obec i na jedničku a ještě se směje)

ja nejezdim na hrane, jezdim rychle a to je velky rozdil...  :kol-46:

Ozi je v pojišťovně už profláknutej, stálej zákazník. U něj nějakej bonus za bezeškodní průběh nehrozí,  naopak mu účtujou škodní příplatek :D

nahodou, tedko jsem mel bonus 2 roky, bohuzel mi vydrzel asi 12 hodin jenom... :-D

malus nemam zadnej...

a na povku mam tedko 2 roky bezzskodni udalosti

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Ozi loď je 105m dlouhá 11.45m široká ponor max 3.58m max nosnost 3 000tun. Bez nákladu to umí 34km/h spotřeba je ale nechutná 2*300 l/h a ještě perlička cena nové byla 3,5 míče v eurech.attachicon.gif03102011410.jpg

Na střeše ještě moje nebožka.

Se na tebe poptam, z tatovy strany samej namornik z maminy zas elektrikar.

U nás ve firmě nastalo totální odvrácení od výrobků koncernu VW (či spíše ŠA) - odteď už se budou kupovat jen BMW (pro nejvyšší), Opel Insignia (pro nižší), póvl dostane Astry a ještě větší póvl schytá různé dodávky od Mercedesu (převlečený Renault Kango) a Fordu. Ještě tam je mezistupeň pro osoby potřebné 4x4 a to vykryjí Toyota RAV a Ford Ranger. No čuměl sem na to jako blázen. Taktéž se mění firemní bílá barva na stříbrnou. Ovšem kdy to nastane a jakým způsobem a jestli se to bude týkat i mě, jsem se nikde zatím nedopátral.

Tak to uz musi byt maso. Chapu ze se jde pod jinou znacku - setreni nakladu / nespokojenost s kvalitou. Ale kdyz ma "kazdy oddeleni" jinou znacku, to uz nechapu. Pripadne uspory navysi administrace s tim kolosem okolo nebo jste poptavali pro kazde oddeleni nejnizsi cenu. No zajimave. A opet zmena, stribrna je uz zdarma? Nebo je uz priplatek za bilou a stribrnou stejny... pripadna modra (zatim bez priplatku) asi nejde moc v uvahu co.
Odkaz ke komentáři

Hosi, dneska budu jak Radius

tak to je zhruba stejne velky jako ma ceska paroplavba, jen rychlost je tedy vyrazne jinde.

ty jo, kdes nasel moji fotku z dovoleny?  :kol-47:

Ozaku co ty vůbec děláš mimo toho ze dabluješ Diesla v Rychlém Zběsile.
Odkaz ke komentáři

Kluci bojuju ze signálem a s founu takže pomalu.

Pro Petrrra mám už jednu připravenou a možná se mu tam vejde kinder car s Panchem :-)) attachicon.gifFB_IMG_1429545638287.jpg

Titanik

ale jede to. do 140km/H to zrychluje obstojně. rozhodně bych si to koupil než nějaký TSI na skákání po městě. a houby řve, pořádnej zvuk. hold už si páprda no a hold dostaneš to BMW ;) a hold si milovník TSI no :D a každý jsme jiný, naštěstí ;)

dneska to tady jede :kol-47:

Nahle, ale moje 1.4 nikdy nejela co... kam vitr tam nazor...
Odkaz ke komentáři

Jinak ja mel sluzebni 1.4 MPi F1 55 KW a jelo to jen z kopce. Ani zadarmo ten kram.

Barbossa

mam zname a rodinu vsude, jses fakt kapitan nebo delnik? Bratranek, sice dela kapitana, ale nvm jak toho docilil, Holandani neradi pujcujou - mozna se stridaj.

Mimochodem jsem z Decina [emoji14]

Odkaz ke komentáři

Však je to pravda ne? Nainstalovat wokna umím taky a mnohem lépe klikat na myš. Jinak jsem si myslel, že Ozák prodává sušenky - ty pravý Milka z Polska. :-)

Pawouku kam na fóru švihnout inzerát, zkusím prodat ty páčky a BCM - i když je to asi neprodejné.

Odkaz ke komentáři

Zdar, dotaz na profi umývače. Teď jsem byl ráno na myčce OMV alespoň na Wapkách, páč po těch dvou cestách přes Lubenec z čaje Rapid vypadal jak nějakej offroad. No a všiml jsem si, že změnili kartáče na automatické myčce, z těch klasických štětinových na takové ty placaté nudle molitanové, dotaz zní, je to lepší a nebo to stojí za hovno a microškrábance se budou dít stejně. Páč v době nouze ty wapky dobrý, ale nechal jsem tam kilo a za to už jsem mohl mít základní program. Navíc ty wapky taky nejsou dokonalé že.

Tak ty nudle sou lepší. Ale stejné to nechává škrábance. Takže .hadice 2 kyblíky. Rukavici nejlépe z ovčí. A pěkně ruční prace. A nebo přijeď na myčku ke mně.
Odkaz ke komentáři

Chapu ze se jde pod jinou znacku - setreni nakladu / nespokojenost s kvalitou. Ale kdyz ma "kazdy oddeleni" jinou znacku, to uz nechapu. Pripadne uspory navysi administrace s tim kolosem okolo nebo jste poptavali pro kazde oddeleni nejnizsi cenu. No zajimave. A opet zmena, stribrna je uz zdarma? Nebo je uz priplatek za bilou a stribrnou stejny... pripadna modra (zatim bez priplatku) asi nejde moc v uvahu co.

Detaily neznám (a pochybuji, že je zná i vedoucí autodopravy - s ním se u nás nikdo z vedení nebaví, přijde nařízení a hotovo - takto to u nás běží standardně, nikdy nikdo nikomu nic neřekne, bych blil... Zrovna dnes jsem konečně dostal novou smlouvu a od 1.5. mám po "ptákách" a budu muset plavat v tom bordelu), nicméně celý nový autopark pojede přes leasingovku (což dosud nebylo běžné), takže firma s tím moc potíží mít nebude.

Odkaz ke komentáři

Jinak ja mel sluzebni 1.4 MPi F1 55 KW a jelo to jen z kopce. Ani zadarmo ten kram.

Barbossa

mam zname a rodinu vsude, jses fakt kapitan nebo delnik? Bratranek, sice dela kapitana, ale nvm jak toho docilil, Holandani neradi pujcujou - mozna se stridaj.

Mimochodem jsem z Decina [emoji14]

Už jsem to tu psal jsem jen Kormidelník kapitanske zkoušky mě teprve čekají takže jsem délňas co tu dělá vše. Jsme tu s kápošem sami takže se střidame za kolečkem. Já se v Děčíně jen narodil ale rodinu tam ještě nějakou mám.
Odkaz ke komentáři

To je tak když veřejnost říká....... kdo umí klilat myš, že je ajtak.

A není to mirene proti tobe ozaku, myslím obecně ;)

jj, ja vim, proto jsem to tam napsal, jako ono je tezky kdyz si kazda kancelarska krysa hraje na ajtaka ;) ja taky nejsem ajtak v pravem slova smyslu, pac se hrabu v databazich a resim jejich zpracovani a fugnovani...

Však je to pravda ne? Nainstalovat wokna umím taky a mnohem lépe klikat na myš. Jinak jsem si myslel, že Ozák prodává sušenky - ty pravý Milka z Polska. :-) Pawouku kam na fóru švihnout inzerát, zkusím prodat ty páčky a BCM - i když je to asi neprodejné.

no neprodavam, zjistuji proc se neprodavaji spis kdyz uz, a nebo kolik se povedlo kdy prodat... ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...