Barbossa Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 no snazim se nedelat nic, ale moc me to neprochazi. jinak datovej analytik - pro zjjednoduseni proste ajtak Aha no mě zarazilo že toho víš hodně o paroplavebni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 no ja mam spoluzaka ve skole ted a ten je v predstavenstvu ceske paroplavebni, a veci ktere jsou zajimave si celkem pamatuju, coz treba jsou ty rychlosti a rozmery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 (editace) Jo něco takového mě napadlo :-) tak jen pro zajímavost naše loď je typ KVB. to znamená že máme plochou příď co je nad vodou. mužem před sebou tlačit 95m vanu a na bok další dvě tím naše nosnost narůstá nad 10tis tun a proto ta naše rychlost nebo spíš výkon. Máme k tomu spešl papíry ale už ne posádku. Editováno: 21. Duben 2015, autor: Barbossa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 To zmákneš.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 To je jasný :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Piráti opisovat umi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Barbossa tak to je hodne slusny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Mě stejně fascinuje, jak si s sebou na lodi vozí to auto. To je bomba. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Pawouku, kde seš celej den? máš hlídat forum dělá to i marcelovi toto? http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=10&page=55#entry1560095 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Twl, jsem tu skoro pořád, už tady skoro bydlím. A dopoledne bud mít v práci s forem asi utrum. No jo, trošku ti to tam rosí. U bráchy nevím, na nic si zatím nestěžuje. Zkouknem to na srazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 To víš, motosman má orlí oko! já už sem si taky dřív říkal, proč to tam je špinavější oleje. jj jenom trošku, hold po 50 000km měnit odlučovač :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 me taky rikal, ze mam vse mastnejsi, ale jak mam umytej motor tak to tam neni videt... budu s tim muset asi neco vymyslet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 ja to mam ciste:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Mě stejně fascinuje, jak si s sebou na lodi vozí to auto. To je bomba. jako to mu zavidim.mit furt auto sebou na ocich,ale jeste by dobra byla na to garaz nebo nejakej pristresek, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Kde ze utika ten olej? Kde tu srandu ma muj kindermotor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 (editace) hola hej jsem zpět a koukám že stránku 1000. jsem zmeškal + teda dalších 37 Co jsem koukal na letišti v Dubaji tak maj bmw7 ale moc nechápu tu druhou koncovku? To je sound generátor nebo něco podobného? A pak 911 Carrera to má hezky udělané.. Editováno: 21. Duben 2015, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 klapka aby to dělalo pořádnej zvuk.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Kde ze utika ten olej? Kde tu srandu ma muj kindermotor? Je tam jen zpětný ventil, ale moc se netěš, odvětrání tam samozřejmě je a odlučovač oleje také a také zlobí. Už to tady pár lidí na Fabiích měnilo. Najdeš ho na zadní straně bloku motoru, má to plastový kryt. Ale myslím, že to prakticky není ze zhora vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Kokta ta klapka vypadá snad huř než když tam nic není :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Tak priste zkratim cas na koleno a ukazes mi kde ze se ten zakopanej pes ukryva resp. zakopana kuna. Nebo az budu mit time mrknu do prirucky jestli to tam neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Je to v příručce. A zvenku to podle mě není vidět. Překáží tam intercooler a sání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 To máme motor ven a pak z5 [emoji33] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 To mame auto ze skaly ve 100tis a je klid, koupit ameriku a zapomenout. [emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Ameriky jsou stejné sračky a teď už jděte Pepíci spát [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 A co když se nám nechce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky