kokta7 Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 (editace) Stojí to 700kc, taky to nemám jenom sem to viděl jak si to kamarád patla na auto a jak to funguje. A vydrží to fakt dlouho, nybrz za tu dobu musíš koupit 6 sheronu a ses na Stejné částce. Já mám origos snizenej podvozek a je to naprd jak to je snížený.nemůžu ani vjet kvůli servisu na lesní cestu a musím si pucovat auto. Editováno: 22. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 naprd v čem. je to málo, nebo to je uskákané, nebo v čem vidíš problém? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Radius to mě nenapadlo příště půjdu do práce pěšky 700km:'( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 (editace) Uskakany to není ani tvrdý;-) ale nesmíš vjet na cestu 2tridy. Pak bolí všechny v autě záda A počítej že skrtas a musíš si dávat pozor. Ale zase bych ho chtel Editováno: 22. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 mohl bys upnout fotku z boku jak to auto je v reálu snížené? A měnil jsi tedy kompletně všechno: tlumiče pružiny a stabilizátory? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Tak to mas napsat Barbosso, ja jsem zvyklej, ze si nemci vcelicky jeste svazej, Pasikem pekne. Ale pravda, psala o Holandanovy, to jsou zidi. A varis mu? A jaktoze nemakas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 (editace) Mám to tam z výroby!ani mě to prodejkyne neřekla a sprdnul sem ji za to. Uvidí servis co budeš mít v prdeli a popřípadě vymenis něco . Stačí tlumič a kratší péra. Mrkni na moje téma,fotky tam asi jsou Editováno: 22. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 téma v podpisu nefunguje... a nevím pod čím ho mám najít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Tak to mas napsat Barbosso, ja jsem zvyklej, ze si nemci vcelicky jeste svazej, Pasikem pekne. Ale pravda, psala o Holandanovy, to jsou zidi. A varis mu? A jaktoze nemakas.Jo kde jsou časy kdy jsem se taky nechal dopravovat ruznejma šrotama s věčně usinajicim šoferem. Holandani jsou židi ale nebojím si říct o koláče takže dostávám slušnej příspěvek na auto. Ve vaření se střidame. Já makám pořád a rád takže si du umejt auto a zítra je taky den naše heslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 (editace) Tak nevím, to by asi efekt nemělo žádný, nemám náhodou ten sportovní podvozek taky? Já byl na tom že jo, ale když jsem viděl jiné fotky, tak jsem zase si říkal že to byl asi fake od prodejce jsou podle mě stejně vysoko obě... EDIT upněte sem někdo foto klasického podvozku OII Editováno: 22. Duben 2015, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 http://www.autorevue.cz/novy-hyundai-i20-14i-vsnovaskoda-fabia-12tsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 už jsem i20ku viděl a když vezmu pouze vzhled, tak u mě jasně vítězí, jak je to se spolehlivostí a komfortem to nemohu porovnávat, nejel jsem ani v jednom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Tohle jsou auta: http://auto.idnes.cz/lada-vaz-zigulik-vyroci-0s3-/auto_ojetiny.aspx?c=A150421_171805_auto_ojetiny_fdv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Ozi Tak ty analyzujes ty uspory. Kdyz pridame do cokolady vic vody, tak usetrime z mleko. Ozi zjisti nam pravdepodobnost, ze na to nekdo prijde dle: chuti, barvy, vahy a zkus jeste na neco prijit. Setrit se musi. Tyhle ajtaky znam, okradaj lidi a jsou placeny zlatem [emoji16] . Aneb jak Apple dokaze udelat 18 karatove zlato a pritom nesedi obvykly pomer redeni kovu. V dnesni dobe je falesne vse, pocinaje kozama, jdouci pres zradlo a konce autama s falesnym vejfukem a generatorem nahodneho pridani plynu. to ja nepocitam na to jsou oddeleni vyvoje a financi... ja pocitam jen to co jsme prodali... mohl bys upnout fotku z boku jak to auto je v reálu snížené? A měnil jsi tedy kompletně všechno: tlumiče pružiny a stabilizátory? neboj se toho kokta jen strasy, ja s rsem na sport podvozku jezdim i na lesni cesty a neni problem... radsi fabku nez i20, fabie, se mi libi vic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Stringo vyfot tvůj štítek v servisní knížce nebo v kufru. 2uc je sport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Žigulika jsem chvíli vlastnil, když jsem čekal na O1. Výhoda byla, že ti ho na parkovišti nikdy nikdo nevobouchnul dveřma. Nikdo vedle tebe totiž nikdy nezaparkoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Podle štítku tam z výroby nebyl, podle servisáka tam údajně je, proto se ptám, jestli je v tom až takový rozdíl... nevím co tedy koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 original sport je asi centak proti serii, to poznas vic prohlej plastovej kryt pod motorem rozhodne bych se ho nebal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Ozi, já ale řeším jestli jít do origo sport, nebo jít o 20-30 mm níž jiným podvozkem... Jestli třeba snížené pružiny a origo tlumiče, nebo komplet set... resp. jestli by měl nějaký význam ten origo sport podvozek oproti standardu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Pawouk A jakypakze sajrajty sliznes od 1.5? Jdes na vyssi flek a k tomu to bavo? Bych asi dal vypoved byt tebou, Skodovka je Skodovka. Jo báwo, to by bylo jiný kafe, než ty šunty od ŠA. Má to být FII FL 1.4 16V Classic (2011) v kozí úpravě (paket pro špatné cesty). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 stringo, ty billstein B6, nejsem si jistej presne, ma Arlo a podle me ideal vejska, takze ja bych do toho sel, ale pak uz ty polnacky muzou bejt fakt problem, ale pri opatrny jizde podle me ok...o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Stringo mas jen unaveny pruziny, zadnej sport. Na o1 jsem to mel na predku taky a jednoho krasnyho dne to zaclo divne prdet pri zataceni - rupla mi pruzina vejpul (nevyhoda dieslu, vse se dimenzuje na lehke benziny a pak to takhle dopada) Ozi Jen aby s tema usporama... Auto, Clint, Ozi Ja jsem spis uz za ty leta na prakticnost nez krasu (to jsme spis u zen) a u auta uz docela hodne preferuju "kvalitu" a spolehlivost. Bohuzel se neda uz poradne vybirat. Ono kdyz se clovek na tu Fabii zadiva zepredu a i zezadu tak to auto je zas divny jako Rapid, za me tedy Kaban neodvadi dobrou praci. Dneska kdyz jedu a predemnou jede Skodovka, tak se neda poradne urcit co to je, Fabie? Rapid? Octavie? Kdybych mel Fabcu, tak Ok, ale kdybych mel Oktavku, tak bych z toho nadsenej nebyl. Zepredu jsou taky rozdily male a kdyz se clovek venuje prioritne necemu jinemu (rizeni), tak si rikam, 'fuj, to je hnusna barva na Rapidu' a pak vidim z blizka, ze to je Oktavka Nebo si rikam, 'to je vocas s tim Rapidem, dela machra, vsude chce byt prvni, lepi se mi na zadek' a ejhle, zas Oktavka - hlavne ta hnusna hnedka maskuje co je zac. Zestihluje a nejsou moc videt mezery u svetel. Pawouk a proc to, jsi se k TSi choval moc slusne a tak Fabcu dostane dceruska reditele? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Hezky pěkně :-) http://www.autoforum.cz/technika/motory-tsi-od-vw-trapi-spotreba-oleje-pojistovna-uz-je-nepojisti/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Radius, nene to ja fakt nedelam... Hurikan, pekny, mame se na co tesit, asi to prodame a koupime neco poradneho ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 vosprung technik. http://www.autoforum.cz/technika/motory-tsi-od-vw-trapi-spotreba-oleje-pojistovna-uz-je-nepojisti/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky