Barbossa Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Jojo radši chodit pěšky než hnujdee. Teď mi jeden vyprávěl že má ve smlouvě od hnujdee třikrát denně plivnout na škodu jinak mu to seberou.;-) 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 (editace) Jak říkám, auto to je, pro lidi co jezdí v klidu a nejezdí dálky to bude dobré, já porovnávám hodně motorizací od 1.2 TSi přes 2.0 TDi to je prostě velká škála motorů, nějaké jsou nové, nějaké mají 250t km... to pro toho kdo přesedl z nějaké Thálie 1.4i na Rapida 1,2 TSi je prostě nebe a dudy Editováno: 23. Duben 2015, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 (editace) :-) Editováno: 23. Duben 2015, autor: Barbossa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 (editace) Potom co Stringo tak vychválil kindekáru se Petrrr nějak neozývá....jsem zvědavej na jeho komentáře a poznatky. A heleme se, Petrrrův mokrej sen v naftě... http://www.novinky.cz/auto/testy/367783-test-ram-1500-ecodiesel-hromotluk-co-pije-naftu.html Mě se to auto nelíbí, palubka jak z šedesátých let a ty chromy na čumáku jsou přehnané, zavání to Korejcem. Jinak auto vlastně u nás k hovnu, nemá využití pro normálního člověka. Editováno: 23. Duben 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Objevil jsem nový super luxusní kundoplašič. Dá se využít i jako zabezpečovací zařízení. Nejde na na kessy. Majitele by to moc bolelo....[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 se pochlub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Potom co Stringo tak vychválil kindekáru se Petrrr nějak neozývá....jsem zvědavej na jeho komentáře a poznatky. A heleme se, Petrrrův mokrej sen v naftě... http://www.novinky.cz/auto/testy/367783-test-ram-1500-ecodiesel-hromotluk-co-pije-naftu.html Mě se to auto nelíbí, palubka jak z šedesátých let a ty chromy na čumáku jsou přehnané, zavání to Korejcem. Jinak auto vlastně u nás k hovnu, nemá využití pro normálního člověka. Američani mají specifický vkus a tím pádem i design interiérů. Exteriér se mi docela líbí - myšleno v této třídě aut, využití auta u nás je přesně popsáno v tom článku = pro 99,9 % řidičů na prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 http://www.mh.cz/eshop/rusicky_hlod Mylím tu s těmi dotykovými polštářky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 A právě Petrrr je v tom 0,1% Říkal, že by machroval ve Varech před rusákama s Kamazama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Motos: tu vysokonapěťovou destičku si dej do sedáku sedačky řidiče Kuny u tebe nehrozej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 (editace) By se mu smáli. Na ZILu byla norma 80/100 léto/zima benzínu. Editováno: 23. Duben 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 (editace) Noju, tak v Rusku má každej pátej na zahradě malej ropnej vrt...pro takové to domácí těženíčko......to se to jezdí. Editováno: 23. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Nene. Dám jí tobě na kliku.[emoji23] Nicméně má to logiku. Když bude hluchá dostane i pecku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Na jakou kliku, myslíš si snad, že mi ta kuna otvírá dveře jako tobě zloději? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Nebuť držgešle. Jednu do motoru, druhou na kliku. ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Hele našel jsem pro tebe Motosi uplně jednoduché a laciné zabezpečení, jakmile ho nainstaluješ, budeš mít od zlodějů navždy pokoj, stačí nalepit na obě strany auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Nojo no. Jsou to starosti, když máš kvalitní motor, luxusní výbavu atd...[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 No a kam začnu jezdit Leon. Toho mužů nechat i otevřeného a nikdo ho nevezme. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Im back. Ozi diky za rady ale sel bys na to slozite, nepoznal bys proste ktera je ktera, obe jsou na chlup stejne jak je videt na fotce, ale pouzil jsem Motosovu metodu se senzory vibraci v prstech. Vyslo to. Mas recht s tim zadnim, tam to davat nebudu. Zde vysledek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Stejný jako Hnůjde. Auto na celý život. Nikdy ho neprodáš a nikdo ho neukradne. A jinak Litvínov za pomoci Vervy - paliva vítězů,mistři extraligy. Velká gratulace. Čest vedlejšímu klubu. [emoji122] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 (editace) Kdo ze tady pomlouval Rapida? 9mm v zubech [emoji3] . Oktavka to neni to je jasne, obzvlaste O2, O3 i kdyz je mekci tak zas takova hitparada to neni. Ja mohu porovnavat pouze s O1 TDI a to je Rapid na hony vzdalen podvozkove. Ano O1 pohodlnejsi, to je ovsem vse. V zatackach se norila na vnejsi predni kola, nedotaciva atd. Rapid, obzvlaste ten muj MR 2013 je opravdu tuzsi i na 15" kolech, zatacky vykruzuje lehce, nebori se na predek v zatackach ale i pri brzdeni. Z5 vazba je s origo nastavenim opravdu netikavka preposilovana, ja mam ovsem nakodovan rezim sport, stejne tak brzdy. Jinak aby ses v zatackach nedivil nebo pri slalomu kdo by byl vitez jestli lehkej rapid bez multilinku nebo tezkej diesel. No a co se motoru tyce mam 77kw a dle majitelu co meli 63 a nechali prehrat soft na 77 je to nebe a dudy ( obzvlaste pri rychlostech nad 100km). Navic 77 kw verze ma narozdil od 63 kw sestikvalt. Rapid je zase narozdil od te tve tezke kravy lehkej, tedy co u tebe 160 koni by bylo stejne jako u Rapida se 120. Ja pocituji nizsi vykon jen kdyz jsem nalozeny, to je pravda. Jinak bych rekl ze pro ucel pro ktery je, je ten motor dostatecny. 1,4 TSI s manualem uz by byla vic jak dostatecna, ovsem se nedela. Souhlasim ze Rapid neni buh vi co, ale vzhledem k tomu co stal ( pisu zamerne stal) je pomer cena vykon dobrej. Hlucnost, nevim s cim srovnavas, pokud s O2 benzinem co jsem jel s Clintem je opravdu hlucnejsi o trochu, Clint potvrdi jel i v Rapidu, pokud ovsem srovnavas s jakymkoliv dehtem obzvlaste 2.0 TDI PD tak to asi jezdis se spunty v usich. [emoji3] Editováno: 23. Duben 2015, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 http://www.autoforum.cz/fascinace/skoda-yeti-rs-s-500-k-uz-jezdi-na-okruhu-vazne-drti-vse-video/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Ze Kokta tu nebyl, si u Autosalonu na prime pri pohledu na Golf R honil trubadůra. [emoji23] No a ja si chtel taky honit nad Ram, ale propasl jsem ho. Urco to byla sama chvala.[emoji106] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 http://www.mh.cz/eshop/rusicky_hlod Mylím tu s těmi dotykovými polštářky. Já mám tu levnější a kuna se už 3 roky neobjevila, můžu jen doporučit a zapojeno na tvrdo na baterku a náš pesan to zvládá naprosto bezvadně, vůbec mu to podle chování nevadí... Kdo ze tady pomlouval Rapida? 9mm v zubech [emoji3] . Oktavka to neni to je jasne, obzvlaste O2, O3 i kdyz je mekci tak zas takova hitparada to neni. Ja mohu porovnavat pouze s O1 TDI a to je Rapid na hony vzdalen podvozkove. Ano O1 pohodlnejsi, to je ovsem vse. V zatackach se norila na vnejsi predni kola, nedotaciva atd. Rapid, obzvlaste ten muj MR 2013 je opravdu tuzsi i na 15" kolech, zatacky vykruzuje lehce, nebori se na predek v zatackach ale i pri brzdeni. Z5 vazba je s origo nastavenim opravdu netikavka preposilovana, ja mam ovsem nakodovan rezim sport, stejne tak brzdy. Jinak aby ses v zatackach nedivil nebo pri slalomu kdo by byl vitez jestli lehkej rapid bez multilinku nebo tezkej diesel. No a co se motoru tyce mam 77kw a dle majitelu co meli 63 a nechali prehrat soft na 77 je to nebe a dudy ( obzvlaste pri rychlostech nad 100km). Navic 77 kw verze ma narozdil od 63 kw sestikvalt. Rapid je zase narozdil od te tve tezke kravy lehkej, tedy co u tebe 160 koni by bylo stejne jako u Rapida se 120. Ja pocituji nizsi vykon jen kdyz jsem nalozeny, to je pravda. Jinak bych rekl ze pro ucel pro ktery je, je ten motor dostatecny. 1,4 TSI s manualem uz by byla vic jak dostatecna, ovsem se nedela. Souhlasim ze Rapid neni buh vi co, ale vzhledem k tomu co stal ( pisu zamerne stal) je pomer cena vykon dobrej. Hlucnost, nevim s cim srovnavas, pokud s O2 benzinem co jsem jel s Clintem je opravdu hlucnejsi o trochu, Clint potvrdi jel i v Rapidu, pokud ovsem srovnavas s jakymkoliv dehtem obzvlaste 2.0 TDI PD tak to asi jezdis se spunty v usich. [emoji3] Petře vlastně se vším souhlasím, 77kw bude určitě o dost živější. Porovnávám se vším možným, jak jsem psal jezdil jsem za posledních 7let např. Fabia I i II hatchback i combi, jezdil jsem Octavia I i II a už i III, jezdil jsem Opel Astra, jezdil jsem teď naposled Rapidy. Motorizace MPi, TSi, HTP, TD i TDi výkonově od 54kw až po mou 130kw octu. takže všechno možné a prostě mi to přišlo strašně přeposilované (to jsi sám potvrdil, stejně tak jako jsi potvrdil že při brždění se to celé zachvěje a nevíš co se bude dít dál) uskákané o dost víc, jak Fabie II (možná tím, že jsem ji jezdil pouze v TDi a je těžší a hlavně nesouhlasím v tom hluku, je to neskutečně hlučněj motor, protože aby to jelo, tak jsem jel řekněme celou cestu mezi 3-5t ot./min. když jsem chtěl z 5ky předjet kamion, musel jsem před kopcem dokonce i na 2ku a vytočit ji k 5,5t ot./min. a to prostě motor už ječí (proto jsem psal záměrně v komentu, že jsem jel svižnou jízdu jako to mám ve zvyku). Je to ten samý případ jako jsem komentoval OIII s tou 1.6 TDi ta je krásně tichá na volnoběh a do 2000ot./min. jak jí dáš plnej, stane se z ní uječenej diesel. To sice PD je traktor, ale ať jedeš jak jedeš, pořád to je stejnej zvuk a při vyšších rychlostech je to snad ještě tišší... Máš pravdu v tom, že to auto je dobré pro většinu lidí co jelo v předtím ve starších a slabších autech, nebo jich moc nevystřídali (manželka si chrochtala jaký je to brko, jenže neřídila nic jiného než 44kw KAčko a párkrát octu, ale to jela jak pokáknutá), určitě to auto má potenciál, ale není to na dnešní provoz žádná hitparáda, jak někteří vyzpěvují (nemyslím teď vůbec tebe, nebo někoho konkrétního z našeho klanu)... Za mě nejlepší zatím z firemních aut kterýma jsem jezdil byla combíková Fabia II 1,2Tsi 77kw ta seděla, byla fakt svižná a žrala s mou celkem ostrou jízdou kolem 7,5l/100km 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Ze Kokta tu nebyl, si u Autosalonu na prime pri pohledu na Golf R honil trubadůra. [emoji23] No a ja si chtel taky honit nad Ram, ale propasl jsem ho. Urco to byla sama chvala.[emoji106] Jo jo RAM 1500 je fakt masakr, zrovna ho mám parkovaného (tedy kolega ho parkuje) před kanclem na Prunéřově... Ale je mnohem hezčí než ten v telce nebo na netu s tím chromem... a hlavně 5,7 HEMI 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky