Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Kokta hrál sice prej hokej s dětma, ale chytal v bráně a oni měli dětskou bránu s poloviční velikostí, takže mu tam stačilo s betonama jenom stát a neproklouznul ani puk, stal se pak šampiónem v chytání :D :D a děti z jeho týmu "Little mouses" ho ze hřiště odnášeli na rukou za všeobecného potlesku jejich rodičů....Proto tolik rozumí Salákovi ;)

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak Pawouk ted povysuje, tak konecne bude mit i na rohlik. Tuhle mi rikal, ze zije a setri jen na srazy a na nic jineho nezbyva. Proc myslis ze si nedava koleno, pac by na to padl tydenni rozpocet na jidlo doma. Chudak, je na tom hur jak ja a zo je co rict. [emoji1]

Odkaz ke komentáři

Tak Pawouk ted povysuje, tak konecne bude mit i na rohlik. Tuhle mi rikal, ze zije a setri jen na srazy a na nic jineho nezbyva. Proc myslis ze si nedava koleno, pac by na to padl tydenni rozpocet na jidlo doma. Chudak, je na tom hur jak ja a zo je co rict. [emoji1]

Však ještě splácí ten odpadávající přední spojler :)

Heh, hoši, já na rozdíl od některých nekupuju auta na splátky, ale za hotové. :kol-138: 

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

šanku za to ten tvuj hnusnej květák nikdo nikdy neviděl, si fiktivní jako maverick ;) ale maverick už sem nechodí!

Tak se hned nezlob kemo,náhodou máš pěknou trvalou.Kdyby se točil další díl Diskopříběhu,tak máš šanci dostat roli:),já bych mohl hrát zase jen nějaké křoví:(

Odkaz ke komentáři

On nekdy chodil? Maverick? Jo Sanek je pani Coulombova. [emoji1]

Jestli letos zavítáš do Pavlova,tak se třeba s paní Colombovou seznámíš.

Dáme pohárek a budeme obdivovat můj dehet.

Pak dáme flašku-dvě a budeme obdivovat tvůj kindercar.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...