Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Kokta ma rad ovsem radeji fotbal. Hokej je pro opravdovy chlapy a to neni nic pro koktu, ten radeji ta spocena tela v prilehavych dresech s trenkama a svalnatyma nohama. Fotbal je totiz pro polochlapy. A proc? Protoze Golf [emoji23]

• Autor

Kokta hrál sice prej hokej s dětma, ale chytal v bráně a oni měli dětskou bránu s poloviční velikostí, takže mu tam stačilo s betonama jenom stát a neproklouznul ani puk, stal se pak šampiónem v chytání :D :D a děti z jeho týmu "Little mouses" ho ze hřiště odnášeli na rukou za všeobecného potlesku jejich rodičů....Proto tolik rozumí Salákovi ;)

Upraveno od Clint

Tak dneska Salák přiznal že ten jeden a pul zápasu skoktal  :kol-138:

Pochybuji,že by Kokta na ten svůj květák sehnal helmu:)

Kokta je bejvalej hokejista, hrál za barákem s dětmi, ale to je už dávno, minimálně 3 roky... ;-)

jj, musim uznat , ze se k tmou postavil aspon jako chlap...

• Autor

Sanek: :smich:  By vypadal jak Darth Wader :D

No zase ty Clinte kdyby si stal v te brane tak s tema tvyma kolenama bys tam mohl tak akorad sedet na koleckove zidli a nez bys udelal pohyb v tvem veku, bylo by po vsech tretinach. [emoji1]

• Autor

Však ty si taky moc vyskakovat nemůžeš :D

To by byla liga, kdyby ji složili z nás tlustejch klubáků. Jedinej průsvitnej je tady Pawouk a ten by zase přes půlitry neviděl a hrál na naši bránu :D :D

Tak Pawouk ted povysuje, tak konecne bude mit i na rohlik. Tuhle mi rikal, ze zije a setri jen na srazy a na nic jineho nezbyva. Proc myslis ze si nedava koleno, pac by na to padl tydenni rozpocet na jidlo doma. Chudak, je na tom hur jak ja a zo je co rict. [emoji1]

• Autor

Však ještě splácí ten odpadávající přední spojler :)

šanku za to ten tvuj hnusnej květák nikdo nikdy neviděl, si fiktivní jako maverick ;) ale maverick už sem nechodí!

On nekdy chodil? Maverick? Jo Sanek je pani Coulombova. [emoji1]

Oběd v práci. Aneb co te našlo v lednici.post-85810-1430652471,272_thumb.jpg

To mas jako predkrm a hlavni chod nebo hlavni chod a moucnik [emoji1] chybi to hlavni, Plzen na zaliti.

Tak opouštím kormidelnickej trůn

post-92365-0-36039300-1430653893_thumb.j

A sedám do chrochtáka a jedu to dotrénovat domů ve čtvrtek je pojedu trénovat osobně proti frantikum do O2 Arény.

To je nějaký Recaro? To asi řežeš zatáčky s tím šífem. :kol-48:

Tak Pawouk ted povysuje, tak konecne bude mit i na rohlik. Tuhle mi rikal, ze zije a setri jen na srazy a na nic jineho nezbyva. Proc myslis ze si nedava koleno, pac by na to padl tydenni rozpocet na jidlo doma. Chudak, je na tom hur jak ja a zo je co rict. [emoji1]

Však ještě splácí ten odpadávající přední spojler :)

Heh, hoši, já na rozdíl od některých nekupuju auta na splátky, ale za hotové. :kol-138: 

Jo 7leté Recaro ale už je dost proprděný chtělo by to už nové.

šanku za to ten tvuj hnusnej květák nikdo nikdy neviděl, si fiktivní jako maverick ;) ale maverick už sem nechodí!

Tak se hned nezlob kemo,náhodou máš pěknou trvalou.Kdyby se točil další díl Diskopříběhu,tak máš šanci dostat roli:),já bych mohl hrát zase jen nějaké křoví:(

On nekdy chodil? Maverick? Jo Sanek je pani Coulombova. [emoji1]

Jestli letos zavítáš do Pavlova,tak se třeba s paní Colombovou seznámíš.

Dáme pohárek a budeme obdivovat můj dehet.

Pak dáme flašku-dvě a budeme obdivovat tvůj kindercar.

• Autor

Nepsal něco Sanek, že u něj uděláme nějakej sraz, že nás bude hostit a obskakovat jako svoji nejdražší rodinu? ;)

adresu, kdy kde? chceme kolena, kejtu, prase, ovec, zabijačku!

Clinte nepsal,ale jsem schopný zajistit bydlení(neofiko,takže asi za dobrou cenu) a sklep,takže polovina aspektů pro sraz je zajištěna.

Kokto:sem se jezdí za vínem a kulturou,nažrat se můžeš kdekoliv:)

Takže tady dostaneš chleba se škvarkovou nebo sádlem a cibulí,po pár pohárkách je to mňamka:)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.