Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jo tak čerstvej chleba se sádlem a škvarkama je gut, ale my tu máme masožrouty a ty jen tak nějaké sádlo hned neuspokojí ;) Navíc já víno nepiju :D Jen pivo :D Tak to vypadá, že asi seženeme někoho od Plzně a s prasečí farmou :D

Vloženo (editace)

Víno pijou u nás jen slečinky a 10ti procentní jedinci. Obzvláště majitelé Golfů. Chlapi a kapitáni lodí chlastaj whisky a rum...a když není, nebo jim nechutná, tak pivo. A když pivo, tak plzeňské
[emoji6]

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Tak hlavně,že to ty slečinky a ti 10%jedinci jezdí chlastat sem.

I když tady jim vlastně nedáváme víno.Mají spešl odrůdu "pro pražáky"

:-)

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Pro mě není žádné dobré víno dost dobré, když ho nepiju vůbec :)

Kozák machruje a přitom mu teče po bradě ještě mlíčko a doma cucá od mámy z kozy :D  :kol-46:

Vloženo

Ještě:

moje - tvoje

červené - bílé

zadarmo - za peníze

Já víno můžu, obvzláště to naše. A nevěšte hlavu, i víno se dá prohnat tím luxusním přístrojem, co z něj teče alkohol.[emoji39]

Vloženo (editace)

tak vařej ho i tady, ale vlastního to firma která pocházela ze south atfiky. mají i kozla, atddd

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Prej arabáši. Ses trošku seknul jenom o pár tisíc km. Majitel je ve skutečnosti z JAR. Stejně tak, jako u dalších největších českých pivovarů jsou vlastníci ze zahraničí.

Vloženo (editace)

South African Breweries to vlastní, ale s arabama to nemá nic společného, za to může ten model :D

• Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...