Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nevěš nám tady Kokto bulíky na nos, před náma se velkej dělat nemusíš :D   Doma usrkáváš malinovu šťávu a psovi chlastáš vodu z misky :D

Vloženo (editace)

Pawouku co je BMW?

jeho nové firemní auto ;)

@klinte to říká někdo, kdo v žamberku už večer nechtěl vodku a radši to stočil zpátky domů  :D

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Právě, že to vyžaduje odvahu, opravím tě 1400 otáček. :kol-47:  A když jedu z kopce a brzdím motorem bez plynu tak i těch 1200 abys věděl :kol-138:

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Tak to já sem pak uplně měkkej, jako balón a ještě napůl vyfouklej, jezdím ještě na nižší otáčky, ale nijak mě to netrápí. Moje dlouhodobá spotřeba je nyní 5,6/100km a to jezdím dálnice, čili jsem o 2,2 litru níž než s 1,8 TSI. A to už je solidní úspora ;) Nikdy by mě bejvalo před tím nenapadlo, že jsem schopen jezdit s takovou krásnou spotřebou ....prostě luxus.

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

No rozdíl je tam asi max 2 minuty...co nejezdím 140, ale 130....To už je ve finále nic....(I když sem tam 140 taky jedu)

Vloženo (editace)

110 - to už bych musel furt přejíždět z levého do pravého a zpět, to mě nabaví ;) To už by mě předjížděly i Felicie :)

Vloženo (editace)

jenom když si takový eco runner, měl bys prodat ty 18" kola, kazí ti to průměr ;) ale Honza + číslo psal, že je to dan za krásu :D

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)

Přesně tak, daň za krásu, naprosto souhlasím.... ;)

Uvidím pak v zimě, mrsknu tam 16" plechy....

Vloženo (editace)

To nezní tak špatně :D :D  za kamiony je "větrnej stín", to bych jel skoro grátis :D

Benzín ne, ale naftu ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...