Ozi Toretto Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Jágr jen na led k pivu třeba. Vodka s kolou, nebo energetakem připadne na led Rum s kolou připadne na led A nemicham jeden drink a k tomu jedny panáky se dá ohlídat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Nevěš nám tady Kokto bulíky na nos, před náma se velkej dělat nemusíš Doma usrkáváš malinovu šťávu a psovi chlastáš vodu z misky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 (editace) Pawouku co je BMW? jeho nové firemní auto @klinte to říká někdo, kdo v žamberku už večer nechtěl vodku a radši to stočil zpátky domů Editováno: 3. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 :D To bylo kvůli komárům a tvému chrápání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Pawouku; BMW je fernet s tonikem divne ze toto do Prahy nedorazilo, kdybys mel prochlastany jatra jako ja, tak to vis. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Petrrr, ja fernet skoro nepiju, takze toto me fakt minulo... Ale aspon znam beton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Driv sem pil vsechno,mimo piva. Ted uz jen vino,a jinak sem abstinent:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Já piju s Ježíšem vodu. On z ní udělá víno a když se ožere, tak to chutná jako Plzeň.[emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Ty woe:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Pawouku co je BMW? Petr to odhalil. Nejraději Fernet Stock Citrus + tonic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 husty, tak Jasone sem naposled pil nekdy snad na gymplu, kdyz uz musim neco z fernetu tak Drsone... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Nevyměknem!!! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Petře už si vyměkl, brzdíš a podřazuješ na 5 stupeň, jezdíš na 1300 otáček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Právě, že to vyžaduje odvahu, opravím tě 1400 otáček. A když jedu z kopce a brzdím motorem bez plynu tak i těch 1200 abys věděl 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 (editace) Tak to já sem pak uplně měkkej, jako balón a ještě napůl vyfouklej, jezdím ještě na nižší otáčky, ale nijak mě to netrápí. Moje dlouhodobá spotřeba je nyní 5,6/100km a to jezdím dálnice, čili jsem o 2,2 litru níž než s 1,8 TSI. A to už je solidní úspora Nikdy by mě bejvalo před tím nenapadlo, že jsem schopen jezdit s takovou krásnou spotřebou ....prostě luxus. Editováno: 4. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 Akorát v práci jsi o půl hodiny později. [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 (editace) No rozdíl je tam asi max 2 minuty...co nejezdím 140, ale 130....To už je ve finále nic....(I když sem tam 140 taky jedu) Editováno: 4. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 ja bych na tvem miste jezdil 110 to budes uz jezdit zadarmo 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 (editace) Klint dnes zase jede Editováno: 4. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 (editace) 110 - to už bych musel furt přejíždět z levého do pravého a zpět, to mě nabaví To už by mě předjížděly i Felicie Editováno: 4. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 (editace) jenom když si takový eco runner, měl bys prodat ty 18" kola, kazí ti to průměr ale Honza + číslo psal, že je to dan za krásu Editováno: 4. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 (editace) Přesně tak, daň za krásu, naprosto souhlasím.... Uvidím pak v zimě, mrsknu tam 16" plechy.... Editováno: 4. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 tak to moc "eco runneři" nejste ale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Květen 2015 Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 hmm, tak jeste muzes zpomalit na 90, to uz si zacnes benzin vyrabet a nebudes prejizdet, pojedes za kamiony 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2015 (editace) To nezní tak špatně :D za kamiony je "větrnej stín", to bych jel skoro grátis Benzín ne, ale naftu Editováno: 4. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky