Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Nejdřív se tu smál nafťákům, že nikdy nemůžou jezdit za 5,5 a ono to jde. Nesmíš Clinte furt házet špínu na to druhé co zrovna nevlastnis nebo se ti to bude furt vracet :-D. Příště koupíš RS a budeš jako každej jouda nebo jak si to napsal jezdit za deset a pak to zase dostaneš zpátky;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Clinte, mám za to, žes dříve tvrdil, že jezdíš běžně 150 (viz například tzv. Clintův test na R6 a další) a najednou uvádíš jiná čísla. Tak jak to je?

http://forum.skodahome.cz/topic/103867-clintova-octavia-18tsi/page-6#entry1569659

http://forum.skodahome.cz/topic/103867-clintova-octavia-18tsi/page-8#entry1580129

Ty jo Pawouku,ty tu máš na každého beztak něco?! :kol-21: Zajímavé čtení.

Odkaz ke komentáři

Jsem se  v bazaru ve Světě Motorů dozvěděl, že 1,8 TSI v Passatu nebrat, prý je to šunt, kterýmu skáčou rozvody a pije moc oleje.

Oni těm chuděrám v D taky prodaj kdeco....

A jak nad tím v teoretické rovině přemýšlím, nejspíš dopadnu za pár let jako šéfpirát Clint...NAFTA bude můj sen.

Odkaz ke komentáři

Hmmm, krása. Test proběhl možná při 150, už nevím. Ale při 150 mi 1,8 žralo skoro 8 dlouhodobě. Tak jsem pak už jezdil 140 ustáleně a spotřeba klesla o 2 deci. Tedy 7,8. Takže 10km rozdíl v rychlosti udělal přesně 2 deci pouze. Teď jezdím do práce 130 a z práce většinou 140 a spotřeba je 5,6 dlouhodobě. Kdybych jezdil 140, nebyl bych tedy o moc víc. To jen tak na vysvětlení

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Sanek...

Koně nepotřebuji na rychlost, ale na předjíždění, aby se to lépe sbíralo po přidání plynu.

S 1,6 TDI jsem jel a je to hrůza. Předjíždění je hazard a na dálnici to nejede, řve a chybí tomu šestka

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Bejvalka  ma  na O1  1,9tdi rotacka  dlouhodobej prumer 4,1 a O1 SDI  tak  s tim sme  sazava  kar.vary a sazava  jeli za 3,4 a rychlost 80--100.Co se tyka spotreby tak na stare nafty  ty nove nemaji a to nemluvim o najezdu:)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...